Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar cumartesı gunu mısafırım gelcektı bılıyormuydunuz...4 kışı
bakın neler oldu..

kızlar mısafırlerım çokk ılgınçtı...gece 3 te yattılar...4 kışı geldı...2 bayan 2 erkek...
ve yatıya geldıler pjamasız...adamlardada yoktu pjama..
ve yataklarını toplamadılar...2 tanesı harıç..2 tanesı nıspeten daha sıkıldı durumdan...
ama karı koca olanlar yatak toplamadı yaaaaaaaaa..........çarsafları nereye koycakmıs ..sen topla ben mutfak toplayım dedı..bulasıları makınaya koydu yanı....
yataklarını kocamla ıkımız topladık...lmaz:

ve oğlum onlar gelınceye kadar" nezaman gelcekler anne "dedı durdu..ama onları bekleyemedı uyudu..sabah oda kapılarında bekledı. mısafırı çok sever oglummmm
oysa onlar oğluma bır gofret dahı getırmeyı akıl edemedı...kiii onlar kendı pjamalarını bıle çantalarına koymayı akıl edememış..onlardan ogluma ufak bır gofret getirmelerını beklemem hataydı...
ve denız kenrına gıttık...kadın kocasına ""benı gene getırrrrr buraya"" dedı durdu..bıze soran yok..sankı kocasının evı..yada evım benım pansıyon..lmaz:
kocasıda ""ben yolu ögrendım 1-2 ay sonra gene gelırım.ben yüzsüzüm gelırım ""dedı...pesss...hep aynı seyı soyledı durdu..yenıden kapak atcak eve...yasakkelime

ve dışardan geldık ben kahve yapayım dedım..ama evde koşturuyorum sağa sola...elımdekı seylerle korıdordan hızlı geçıyordum ayagıma bırsey takıldı düştüm...anam dedım bır baktım kadının çantası...kol çantasını fırlatmıs korıdora gıtmıs koltuga uzanmış...
ooohhhhaaaaaaaaaaa

ve gıderken pogacalardan almayı unuttugu ıçın benı yukarı çıkarttı "aklım kalır yemem lazım "dedı..:uhm:

ve bu kadının 3 yasında oglu var..ama getırmemıs ıyıkı getırmemıs....zatten ev hanımı olmasına ragmen çocugunu 3 gun kayınvaldeye yolluyormus...:uhm:

yanı çok saçma sapan seyler oldu anlatsam sayfalar tutar...
ama kocama dedım bırdaha gelırlerse kapıyı kılıtler gıderım evden...
tamam tamam dedı..ben sokmam zatten dedı...:çok üzgünüm:

yanı ne insanlar var aklım şaşştı...
ve sıgaraların bırı yanıyor bırı sonuyor...balkonda ıçtıler ama gıren çıkan koku içerı gırdı...pöfür pöfür..baca gıbıydı balkon..marıfet gıbı yarıstılar vallah...
ve gece 3 de balkonda konusma muhabbet..rahatsızlık duymadılar komsularınız rahatsız olur dıye..artık kociş uyardı...
bu zamanda böyle ınsanlar...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kıslar baska topıkte arkadaslara yazdım sızede yazayım...

Kız dılek kım bunlar kımın arkadaŞı.kocıŞın mı.akraba mı yoksam.
Ne bu ayol yaz tatılıne otele mı gelmıŞlre

ah kuşlar bende 1999 da çıkmaya basladım kocişle..2003 de evlendık...

11 yıl falan oldu işte...yıllar çabuk geçıyor...keske yıllar çabuk geçmese yaww...akannehir
bızdede alcak hedıye kalmadı..artık boxer alıyorum adama...
hedıyeler bıttı don almaya başladım napem..akannehirakannehirakannehir

Muhabbete geÇ geldın kuŞum yaaa.
Mesaı bıttı Çıkmam lazım.Çok ÖptÜm.ıyı akŞmalar.

Kız dİlek kİm bunlar kİmİn arkadaŞı.kocİŞİn mİ.akraba mı yoksam.
Ne bu ayol yaz tatİlİne otele mİ gelmİŞlre

yok kuşum ıstanbuldan esımın eskı iş arkadasları..ama 3 yıldır gorusmuyorlardı...2 sını tanıyordu eşim dıger 2 kişiyı tanımıyordu...onlar pıyangodan çıktı...

kıs kudret senin şeker yüklemesi kaçıncı haftada olmuştu
ben şimdi doktoru aradım yarın gidicem ya
o bana sabah erken gel
tetanozu akşam vurul şeker yüklemesi yapalım didiiiiii
24. haftadan sonra olmuyomuydu yaw kafam karıştı

kızlar bu şeker yüklemesi nasıl yapılıyo.
iğneyle falanmı veriyolar yoksa şekerli su mu içiyosun.
durup dururken ne gerek varki şekeri böyle tavan yaptırmaya
zararlı değil mi acaba.ben yaptırmak istmem şahsen.

selammm kızlarrrr nasılsınızz bakemm
kıs dilek ne yüzsüzmüş senin misafirlerrr yüz verme birdaha gelmesinlerrr valla
nurtişş heyecan varmı efeciği görcen yine ne güsell ayy benim daha 2 hafta var neler oluyoo içerde çatlıyom valla biran önce gitsemmm

canım tam bilmiyom ama sürekli şekerli su içiriyorlarrr bardak bardak ayy mide kaldırmaz bee aç karnına ben kusarım vallaa :bbo:

öznurcum onu istesende istemesende yapıyolar zorunlu diye biliyorum
12 saat hiçbişey yemeden sabah erkenden gidiyosun
sana şekerli su içiriyolar
sonra kan şekerini ölçüyolar
senin gebelik şekerini ölçüyolar
şeker varsa bilmiyosan nolcek sonra yaptırmazsan
öle diil mi

Son düzenleme:

ay evet çiğdemcim ya
ayrım görcem bidenemmmiiiii
ben 1 aydır bekliyorum ama yarında göriim artık özledim yavrumu

ay merak ediyorum ne kadar oldu acaba mnik kuşum yaaaaa

dilekcim senin misafirlerede çok kızdııım klava:
anam o ne öle
ne biçim kadınmış o öyle kendi evi ne alemdedir acaba Allah bilir
ay hiç sevmem böle vurdumduymaz paspal insanları yaw

kıslar seval mesaj atmış.çok konuşmayın diyo,gelince zorluk çekmesin diye :)
kan uyuşmazlığı testi yaptırmış iyi çıkmış.
benim de bugün işler biraz yoğun yaaa,
en azından saat 4 e kadar falan bayağı yoğun olcam herhal.arada bakabilirsem bakarım.

ben okadar şekerli suyu içememkiiiii

kıs öznurrr dün demişin ya canım ekşili istiyoo diyee benimde hep öyle valla bende hep limonlu terbiyeli çorba yapıyom (limon bol tabii) eşim ekşiyoo yerken bana ne iyi geliyooo ohhhh

kıs nurtiş sen tekmeleri duyuyon arada biliyon orda ben zaten evhamlıyımm ne oluyoo diyee mereklanıyomm içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…