Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dimi ben size tarif yollayacaktım çok unutkanım affedin yaaa.
ben de daha yapmadım çatlak kremi kullanıyorum şu an.
yarın getireyim inşallah unutmam.
ben de kreme mi devam etsem bunu mu yapsam kararsızım.
size de yolliyim bakın hele bi.

ben şimdilik sadece bebek yağı kullanıyorum öznurum yaaaaa
badem yağı kıl köklerini besliyo dedileri
kako yağı da bronzlaştırıyo dediler
bende sadece bebe yağı sürüyom
mis gibim bebek kokuyom kıssssss

kızlar yarınoğluşumla buluşcazzzz
çok şık olmam lazıım yaaaaaa

kızlar maşallah bu gün fazla konuşmamışsınız oh be geçmişi okumak çabuk bitti bu arada müfettişlerimiz geldi çok yoğunuz çalışmaktan fırsat yok yazmaya

nurtencim benim şeker yüklemesi 20. haftalarda olmuştu tam hatırlayamadım sonuca bakayımda tarihi belli olur bana aç karnına gel demedi ben öğleden sonra gitmiştim yemeğimide yemiştim hatta çikolata bile yemiştim o gün gittim eczaneden aldık glukozu suda aldık karıştırıp içtim tam bir saat sonrada kan verdim hemen çıkmıştı sonuç 5 dk sonra felan 87 çıktı doktor baktı hayretler içinde kaldı ohaoldumsmile kız kudret maşallah diyo bana aç karnına bile bu kadar mükemmel sonuç çıkmıyo senin ki süperrrr dedi bana istediğin ne varsa canın neyi çekiyosa yiyebilirsin dedi tatlıları sınırsız tüket dedi bende aynen uyguluyorum maşallah davula döndüm guclubacismile

bu arada kızlar ya şaka gibi 47 günüm kalmış oğluşumu kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem ne muhteşem bişey inanamıyorum yolum bitmek üzere delikafadulden

selammm kızlarr nasılsınızzz nurtişş randevudasın galbaa gelde anlat teyzelerine efeciğii

kızz öznurr ne kıs bunlar nerden bulucaz ayrıca çinko minko zararlı olmasınn sordun mu sen dr a

bu arada kızlar ya şaka gibi 47 günüm kalmış oğluşumu kucağıma alıcam kokusunu içime çekicem ne muhteşem bişey inanamıyorum yolum bitmek üzere delikafadulden

ayy canım inşallah hayırlısı ile Allah bir avazda kurtarırır darısıda bizlerin başına

kızlar bugün çok yoğunum bişicik yazamadım.araya oğluşumun resimlerini sıkıştırayım dedim.kaç gündür gönderecektim güya.
ama sizde yoksunuz bugün piyasada.nurten öğlen oldu kızım
doyamadın mı oğluna gel artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…