Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaydirigubbakcemile3

amanda sevlaim sitemdemi edermişşşşş
amanda aman yesin kocişi onun göbüşünü kaydirigubbakcemile3

bu hafta sonuda ben gesmelere gidicem yokum yanııııı
yaşasın 1 mayıs :roflol:

hanisiniz lllleyyyynnnn
kudret kıs nie yasmıyooonnnnnnn

geldim geldim günaydın çatlak karılar bu ne böyle ya geçmişi oku oku bitiremiyom

kız kim bu yeni gelen eski arkadaşımız benimde tahminim var ama emin olmak için banada özelden yazın bende bileyim küserim ama

AMMA KAYNATMIŞSINIZ HA NE KONULARA GıRıP ÇIKMIŞSINIZ YUH YANı HELE ÖZNUR KUDRETE HıÇ SORMAYALIM DıYO BıLE HEHEYYTTT KIZIM Bı KERE BU HALıMLE BıLE SıZı CEBıMDEN ÇIKARIRIM BEN NE POZıSYONLAR YAPARIM AMA NEYSEEEE kaydirigubbakcemile3

KIZ NURTEN ÇıĞDEMıNDE KIZINA TALıP OLDUN ŞıMDı ONUNDA ERKEK ÇIKAR MERAK ETME KıME EL ATTIYSAK OĞLAN ÇIKTI NAN BU NE BıÇıM ıŞ BıZıM OĞLANLARIN KISMETıMıDıR NEDıR kafamçokkarıştı

Aloooo yazsana kızımmm yuh yanı ben geldım yıne herkes sustu kafanızı kıracam valla Şunun Şurasında doĞumuma ne kaldı ayyyyy 38 kalmıŞ ayyyyyy bayılazammmm

kıs ösnur talip oldu çiğdoşun kısına ben yazmadııım
benim oğluşum kendim bulcam anne didi bende karışmıyom artıkın

geldim anacııım burdayyyım sana ösel msj atcam bak emiii

gunaydın evet nurten sıtem ettım ama bıttı kaydirigubbakcemile3
pozisyonlar ne kız aboo tirbiyesızler siizi ohaoldumsmile

kıs seval napiim
bu meraklı karılar nası yapıyonuz deyince bende açıkladım azcık
cahil karılar bilmiyomuş ohaoldumsmile :roflol: :roflol:

kızlar hastane odasını suslıcekmısınz sızzz ben cok ıstıorum ya ama bazı hastaneler suslemıo

Çiğdeeeeeemmmmmmmmm,
hadi gel kıssssss
ay çiğdoşa sormadıkta din acaba işe düncek mii
hadi kıssssss söle kısın mı geliyo oğluşun muuuuuu

onunuzde net var len gırın bakın bundan basıtı ne var eskısı gıbı hurra yapnayında bebege zarar gelmesın :roflol:
kociim simdi benı opuo falan ben dıorumkı aa cok ayıp askım cocugun yanında kotu ornek oluoruz dıoruz esıde dıokı oglum sen bakma bıze sen dog hele ben sana herseyı anlatıcm nasıl kız tavlanır heseyı ogretcem dıo :roflol:

kızlarrrrrrrrrrrr oglusummmmmmmm tekme attııı ılk kez bu kadar gusel hıssettım ay allahım ne gusel bı duygu buuuuuuuuuuuuuuuu

kızlar hastane odasını suslıcekmısınz sızzz ben cok ıstıorum ya ama bazı hastaneler suslemıo

ben evde odasını süslicem sevalcim ya
bebek şekeri falanda yapcam oğluma
ben öselde doğum yapmıcam
onun için oda süslemeye isin olurmu bilmem
özel odada kalcam belki azcık süs olursa izin verirler
zaten 1 gece anca yatcaz sevalcim ya
millet eve gelir hep bizim hastaneye çok kişi de gelmez sanırım
onun için evimi süslicemmmmm

:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…