Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrrrrrrrrr oglusummmmmmmm tekme attııı ılk kez bu kadar gusel hıssettım ay allahım ne gusel bı duygu buuuuuuuuuuuuuuuu

ay hadi gözün aydın canım
benimki 1 haftadır hiç durmuyo
maşallah kıpır kıpır
babamızda tekmelerimizi sayıyo
şimdi bile habire vuruyo :tomato:

ya cocugun özel odasıda yok kı yatak odamda yatıck onun kapısını falan suslerım de hastaneye benm gelenler olur bı kee arkdslarımın hepsı gelır bızde adet dogum yaan arkdsıma hastaneye gıdoruz hepımız cok gusel bı duygu oluo ee gorumcemler annemler falan derken baya gelenım olur bnm hastaeneye özel ama dedgn gıbı bı gun ıcınde degermı

canım senınkı gıbı tam net hıısedemeyız tabı o kadar cokta vurmuo ama artık baslıcak galıba vurmaya vur annem vur helal kaydirigubbakcemile3
ya bnm gobıs cok cıkmadı hala gorenler dıokı ay hıc bellı degıl hamıle oldugun dıolarrr ben koca gobıslı olmak ıstıoum sempatiksalakcinni

benim içerisi dardı heralde
göbeem çok çıktı
sorana 5 aylık diyom
ciddimi 7 gibi duruyo diyolar kaydirigubbakcemile3
bende maşallah deyin be diyom

2 haftaya kadar çok net hissedersin sevalcim merak etme
benimki gece uykumdan uyandırıyo bazen

ay ne gusel nurten yaaa benm karnım bellı degıl oncekı gobeklı halım gıbı benm bı ara bı gobegım vardı dıodum kendıme 5 aylık hamıle cıdden yıne öleee ama bus eferkı bebıs :roflol:

tmm cnm gıt gel sen
kızz cıgdosss hade cabuk gelll kızınmı olcekk oglunmu

kıs şimdiden çok kısıtlıyo göbk beni
eğilemiyom kalkamıyom
yatakta sağa sola dönerken çok zorlanıyorum
eşimde amanda koca göbüşllüüüümmmmmmm
çorabınıda giyemezmiş diye dalga geçiyo
sabret aşkım 4 ayımız kaldı diyo sabahta bana

burdayım cnm gıtmedım ben bırakırmıyım senı heccc ya nurtencım bnde fazla egılemıorum ama kasık agrımdan dolayı gobegım fazla yok ama egılrken tam egılemıom yanee

burdayım cnm gıtmedım ben bırakırmıyım senı heccc ya nurtencım bnde fazla egılemıorum ama kasık agrımdan dolayı gobegım fazla yok ama egılrken tam egılemıom yanee

eğilmede canım
zorlama kendini
dizlerini kırıp da çömel işin olursada

ee cnm temızlık yaparken falan yerlerı sılemıorum vıledayla sılıorum artık hıcte sevmem vıledayla sılmeyı ama mecburumm onunla sılmeyı

bende viledayla yapılan temizlikten hiç bişi anlamıyorum
ama mecbur kalınca oluyo napiim
ama Allah razı olsun eşim çok yardım ediyo o konuda bana
her hafta sonu baştan aşşa evi siliyo
hadi kullanılmayan odalar bi hafta silinmesede oluyo ama
mutfak sürekli istiyo ve oturma odası

cnm eslerımızden allah razı olsun vallaa cok ii secımler yapmısız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…