Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kudretım ya dımı ne cabuk gectı senın hamıle oldugunu ogrendgın gunu htrlıorumda vay beee

KIZLAR NABIYSINIZZ ya akşam yemek yedik sofra topla derken koçiş kaptı pc yi 11 de verdi istemem dedim gitmiştir kızlarr sinir oldum küstüm ona mürvetin adresine kayıt edemedim kapanmış sayfaa

hayırlı cumalar cnm aaa nıe öle yaptı kocişin bakıyım bekledık o kadar klava:

aa yukardakı yazını gormemısım kuzum sorry konusouk öle merak edıom karınlarınz ne kadar oldu resımlerını cekıp gostersenenız msnde veya burda

Bende İyİym tatlım ne olsun İŞlerİ bİtİrmeye ÇaılıŞıyorum İzne ayrılıyorum haftaya perŞembe ayyyy Çok heyecanlıyım yaa doĞĞum yaklaŞtı son 37

ay canım heyecam doruktadır şimdi sende haziran başında kucağında desene.. Hadi hayırlısı olsun... Sağlıkla gelsin dünyaya...

sonrada seda kadriş nilüfer canan olcay dilek isim
hepsi birden inşallah Ya Rabbiiiimmmmm

Ay hayatım çok sağol.. Ezan okunuyor mübarek cuma günleri, ezanlar yüzü hürmetine Rabbim verir İnşallahh bebeğimi... Pazartesi randevum var, İstanbulda'da kanamam oldu o reglimmiş sanırım öncesinde ara kanamam oldu ya emin olamadım ben dün bekliyordum 27. günde geldi yumurtlamam karıştı bakem dr görcekmi ultrasonda yumurtlama.. Aslında reglinin 3. günü hormon testim vardı ama regli erken geldi annemdeydim zaten yerde yokmuş 3 mayısa alabildim hayırlısı artık...

sevalcim benim göbüşü gördün dün daha istemezsin benden sanırım delikafadulden

bende görmek istom göbişlerinizi yaa neysem sınavlar bitsin hepinizin msnini alcam açtırcam kamera sizlere.. Pek msn açmıyorujm bu ara sonra çok yazıyorlar ders çalışamıyorum... Öptüm kızlar ben ders çalışmata didiyomm 4 hafta sonra rahatlcam ınşallah..

nilüfer bilem korktu
anam o ne lan diyo kaydirigubbakcemile3

kıslar ben akşama şehir dışına çıkıyom
hafta sonu yokum yaneee
kendinize iyi bakın uslu uslu oynayın olur mu

hg kudretcımm afıyet olsun sekercım
nurten senınkı klasın kusum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…