Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle ya nurten sankı ben oĞlumuzu dÜŞÜnmÜyorum hep o ılgılenıyo ben Önemsemıyorum sankı kahrını ben Çekıyorum anne olucam ben bu arada bu anneler gÜnÜ bızede hedıye verırlermı acaba

Öyle ya nurten sankİ ben oĞlumuzu dÜŞÜnmÜyorum hep o İlgİlenİyo ben Önemsemİyorum sankİ kahrını ben Çekİyorum anne olucam ben bu arada bu anneler gÜnÜ bİzede hedİye verİrlermİ acaba

aman kudret erkek milleti işte arada öle tutuyo düşüncesizlikleri
bışverrrrr
bu arad bende merak ediyorum ya anneler günüde geldiii
acaba bizim kocişler bi jest yaparlarmı bizede

bizim tanışma yıldönümümüz anneler gününe denk geliyo artık ikisini bir arada çıkartır ben
anlayamam anneler gününe özel mi değilmi.

Kızlar ben kaÇıyorum ÇalıŞmam lazım akŞam evden yazarım artıkın ÖpÜyorum hepınızı

hoşçakal kudretcim
bende kaçıyoırum
işler birikti
bi ona bi buraya yetişemedim

nan ben geldim gitmişinizz zaten bizde bu çeneler varken iş güç hak getiree e bende çalışmaya devam edeyim bareee

iyi akşamlar kızlarr yine kimse yok ve yine akşam kimse gelmeyecek biliyorum uykum geldi benim ya dünde erken yattım bu günde erkenden uykum geldi nedir anlamadım yaaaaaa

bir bakınayım dedim sevalim nasılsın
bebşin kıyafetlei gördüm güle güle kulan canım

vedacım kıssss maşallah sana inşallah hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına
ayyy ne günlerdi kısss daha dün ne neler konuşuyorduk bugün neler anlatıyorsunuzboshayallersmile

ii yapmısın cnm saol teyzesııı
evet cnm ya ne gunlerdı ramazanda htrlıomusun sahura kada konusurdukk ah ah boshayallersmile

bulusucaktık sen ve bılgeyle bnm kociş yollamamıstı ya :roflol:
cok sevıom senı cnm bnm :1hug:

heya sinin kociş yollamamıştı boshayallersmile
ama biz senle kalplerde buluşmuştuk boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…