Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız seval en tembel benim bebiş mi şimdilik. ben de son 2 gündür vurduğunu hissediyorum
arada.çok sık değil ama.sen benden 1 hafta geridesin duymaya başlamışsın maşallah.

kıs süleymaniye yi biliyom da zeytinburnunda değil ki o süleeymaniye zeytinburnunda semiha şakir varr

oznurcum bnmkıde maşallah yaaa vuruo evet cok naıdr hıssedıosun ama hıssedıorum yanı

kıs öznur semiha şakir di orası adı değişmişş canım sen bilin ama orası çok sabıkalı yer bizim kaç tanıdık gitti mikrop kapmışlar , sancıyla gidenlere daha var deyip eve göndermişler kadın arabada doğurdu , birininde bebek tersmiş doğurturken kadın kanamadan öldü neler neler bizim burda kimse gitmez oraya ama 3-4 senelik mevzu bunlar şimdi bilmem
kıs öznur o yolu yukarı çıknca çağteksin karşısında benim lise var kız 3 yıl önünden geçtim o hastanenin ben inşaatını bilirim

çiğdemcim ben oaraya normal kontrollerime gitmiyorumki.orda doğurmayacağım zaten.
sadece 2li test ve detaylı ultrason için gidiyorum.
oradaki dr.fehmi bey iyiymiş bu konuda çünkü.
kendi dr.um ona gönderdi,adamın özel yeri de var biz
hastaneye gidelim dedik aynı kişi baktıktan sonra.

O ZAMAN İiyi canım doğru dr A gittin mi mekanın önemi yokk

yaşlandım tabe kıs valla
bu ayın 17 sinde 26 yı doldurcam
ah ahhhhhh
hey gidi gençlik

çiğdoşum baktım ben bugüne
bilge kadriş ve güler ve rufeyda serra var bi benim tanıdığım
başka kimseyi göremedim

1 mayıs 2263 sayfada başlıyor kıslarr ay anam hamileyim diyenlerin bebekleri 10 aylık olmuşş bu arada benim tanımadığım dünya kadar insan varr

ukla kullanıcısından alıntı
amin kuşum aminnn

yevrum silikte olsa çalışın mutlaka çünkü benim ilk 13. günde yapmıştım çok silikti değerlendirdik 14. silikti değerlendirdik 15. ve 16. günde daha koyuydu ama bariz pembe olmadı hiç değerlendirdik 17. gün silik çizgi bile yoktu
yani o günlerden biri tutmuştur dedim 15. gün tutmuş
sakın kaçırma üstüstede olsa yap ayaklarını en az yarım saat belin yastıklı havada tut
ben önceki ay bıkkınlıktan yapmamıştım eylülde yapasım tuttu işte..birde çok afedersin eşin hemen bırakıp gitmesin, yani biraz müstehcen olacak ama çıkmasın dışarı azcık durun öle

AYY sağol canım ya inşallahh artık bu ayy gerçi eylülde ve haziranda fulll çalıştık olmadııı bakalım kısmet eşimede sperm testi yaptırıcazz inşallahh gerek kalmazz da gelir bebiş

çiğdemcim bak ben üstte bilgeyle senin yazılarınıza buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…