Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende nisanda kk ya üye olmuştum ama nisanın 9 unda kürtajınm olduğundan topiğe girmemiştim daha
acaba ben ilk hangi gün geldim ki çift çizgiye yaw

bende yokum mayıs listesinde de yokum şubatta üye oldum ne zaman yazmışım ilk arıyomm

ben az kaçtım kıslar
kalite kontrolcüyle tartıştım
acayip derecede sinirlendim ağzıma geleni saydım
gerizekalı herif canımı sıktı yaaaa
sanki karşısında çocuk azarlıyo
çok yoğunmuş o kadarda işimiz varki yoğun ayda yılda bir sipariş gidiyo herif yoğunmuş
ıyyyyyyy saydırdım ama hırsımı alamadım heriften

atölyede telefon yok
bende patronun oğlunu arıyodum acil
kalite kontrolü aradım
kağanbey ordamı dedim
ay çok yoğunum beni ne arıyon hatice hanımı ara o baksın kağana
ben bakın demedim ordamı diye sordum üstelik o telefon atölyeye ayrılmış şahsınıza ait diil dedim
ben özel sekreterinmiyim diyo
bende o zaman siz bakmayın telefona atölyeden birine söliin o baksın dedim
oda tamam dedi kapadı gerzek herif yaaaaa

ay ne yapsam sinirim yatışmıyo kıslar yardım edin yaaaaaaaaaaa

kızım onunlamı ugrasıonuz beee ıkı saat arıcaksınzzzz
nurten gıt adamın kafasına patlat bıtane :roflol:

evı suprudm ben gene yoruldum be bebegım sımdı vurmucek oda yoruldu zavallıcık

nurten sinirlen me canım ya bebişi düşün sinirin geçmediyse aç adamı yine fırçalaa sen sinir olacağına o sinir olsunnn

sedacım bende hiç bilmiyorum ama sen bol bol çalış dr a önümüzdeki ay gidersin bence

ben de öyle düşünüyorum bu iki hafta yine de çalışacağım aklımda kalsın istemiyorum.. Doktora zaten ancak reglimin 3. günü gideceğim.. O da mayıs sonuna denk gelecek. Bakalım hormonlarımda birşey çıkmazsa ilaca da gerek duymaz zaten ama çıkarsa ilaçtan başka çarem yok tek başıma halledebileceğim birşey değil... Hayırlısı olsun artık hakkımda napıyım...

kıslar kocişim hafta sonu hamile iken fazla resmin yok diye bi sürü resmimi çekti
dün dönüşte tuz gölüne girdik
sıyırdım paçalarımı ayaklarım acımasa dahada ilerileri gidicektimde ayakları çok acıtıyo
ama süper bi görüntü yaaaaaa
hep yanından geçerdim de girmemiştim hiç
kayınvaldemde tuz şeni şişirir girme diyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…