Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu dağ başından gitmek de problem.eşim gelip alacak.patron da yok bugün.
duyarsa fırsat bilmiş gitmiş der hiç anlamaz halden.

gitme imkanın varsa hiç durma öznur
beni hastaneye bile göndermiceklerde mecbur olduklarından seslari çıkmıyo

hamilelere parolü veriyolar öznurcum ama genede sormanda fayda var tabiki
bana doktor parol haricinde hi bişey içme ağrın olduğunda demişti
ay benimde belime fayda edermi acababende içsem ya

yaa inanamıyorum bu insanlar doktorum diye ortalıkta mı dolaşıyor Allah aşkına..Nasıl anlmaz kan değerlerinde ve ultrasonda nasıl görmez yaa... Nasıl senin ve bebeğinin hayatıyla oynar aklım almıyor. Eğer baştan haberiniz olsaydı bir risk var madem önlem alınır ayrıca ikili testte boşa gitmiş.. Allah versin cezalarını ne diyim ben olsam gider saydırırdım ve dava edeceğim sizi derdim.. Allah diğer bebeğine uzun ömürler versin İnşallah... Tüm tetkiklerin yaptır ve çok dikkat et kendine...

kızlar valla ben anneler gününü hallettim. ıstanbul'a gittiğimde annem luxelin börekçim fırınını istiyordu onu aldım ona.. ıyi oldu.. Geçen günde kayınvalideme gittik laf arasında ekmek kızartma makinesi alacağını söyledi evdekini yazlığa götüreceğim sık gitmiyoruz orada iş görür eve yenisini koycam dedi. Ben de çıkınca eşime biz alalım dedin öbür gün aldık götürdük.. Yalnız ne oldu biliyormusunuz.. Eşimle makineyi alıp götüreceğimiz günün sabahında dr gittik yumurtlamama bakması için yokmuş yumurtlamam reglimde hormonlara bakılcak değerler düşükse yumurtlama ilacı verilip çatlstılacak neyse dr geldik tam bi baktık kayınpederşm bizim sokakta terizye kıyafet getirmiş daha evvel burda oturduklarından terzi tanıdık neyse dr gittik dedik ama sormadı bişi sorsa da bişi uyduracaktım. Akşamda eşim aradı hediye sürpriz ya birşey sormaya geleceğim dedi.. Biz hediyeyi verdik eve geldik. Kayınvalidem aradı seda dedi eren birşey sormaya gelcem deyince babanla birbirimize baktık ikimizd aynı şeyi düşündük eren birşey sormaya buraya kadar gelmez sabahta dr gitmiş hamile mi yoksa dedik. Ay yok anne maalesef dedim ama çok güldüm.. Tesadüfe bak yaa.. Demekki kayınvalide de beklentiler başladı artık hayırlısı..

hadı hayırlısı..içie doguyor kadının..

hadı hayırlısı..içie doguyor kadının..

öle midir acaba.. Geçen senede rüyamda gördüm ikizin olacakmış biir kız biri erkekmiş.. Ben nasıl taşıcam anne bunları diyordun.. Kızınıza menekşe, erkeğe de Ilgaz koyun diyordum dedi.. Gerçekten de o isimleri severim felan demişti bana birde ikiz oluyormuymuş.. Ama isimleri beğenmedim.. O zaman hmm güzelmiş demiştim eşimde dobracı neresi güzel yaaa demişti.. İkiz istemiyor eşim zaten... Bakalım artık..

Yaa ben şu yumurta büyütmek için kullanılan ilaçların ve çatlatma iğnesinin fiyatını öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim nette bir yerde buldum ama ocak fiyatları doğru mu acaba bilmiyorum.. Bir başlıkta bir hapın 60 tek olduğunu yazmışlar ve 5 günde ikişerden 10 hap kullanılıyormuş ve 600 tl yapıyor iğned 85 yazmışlar ama nette çok ço düşük fiyatlar anlamadım ben...

sağol canımm bundan sonra öyle sıkı takip altındayım artık bide diğer bebeğe çok üzüldüm ama kendimi düşünmemeye odaklıyorum üzülmek diğer bebeğime ve bana olumsuz yansımasın diye moralimizi eşimle yüksek tutmaya çalışıyoruz hiç konuşmuyoruz konuyuu Rabbim bu bebeğimizi korusun sağlıkla bize bağışlasın hepimizin bebişlerini öyle inşallah tez zamanda sana kadriyeye nilüme canana olcaya dilekimede naip etsinnn

valla sedacım bizimde öyle bebiş niyetine girince herkeste bir ikiz lafı döndü sormayınn işte yaşınız var ikiz yapın bir kız bir erkek falan diye birçok kişi söyledi bide kuzenim aman inşallah ikiz olur diyordu ya dur abi nasıl bakcaz olduk hatta 2 li testi yaptırdığım gün hastaneden teyzemlere gittim eniştemin 52 mevlütü vardı ogünde dedi nabıyo bebişer dedim abi 1 tane az önce baktırdık yok yok vardır bitane daha dr görememiştir dedi hepimiz güldükk anam adama malum olmuşş seninde belki ikiz olacak etraftakilere malum olmaya başladı hayırlısı canımm

şimdi sen karnındaki bebeğine odaklanmalı onun sağlığını düşünmelisin canım..Allah sana bahşetmiş yaşıyor ve annesini görmek için sabırsızlanıyor bebeğinde bak n kadar hareketliymiş Maşallah.. O senin meleğin orada sana şefakat edecek... İnşallah bende yaşarım o duyguyu... Bir daha ki aya büyük ihtimal çatlatma iğnesi yapılacak... bende sabırsızlıkla bekliyorum...

benim kayınvalideme de birçok şey malum olurmuş.. Annesi öldüğünde de rüyasına girmiş ben gidiyorum kızım demiş ve uyandığının sabahında ölüm haberini almışlar.. Daha birçok şey.. Bilemiyorum bende isterim aslında ikiz olmasını ama ben minyonum ve eşim benim için zorlu olacağını düşünüyor ben bir çocuğu bile taşıyablecekmiyim diye düşünüyorum. Hem kayınvaldem hasta kemik erimesi felan hep var.. Bebeğe bakmaya yardım edemez, kendi annem başka şehirde o yüzden de zorlanırım ama Allah verirse başımın üstüne.. Hayırlısı nasılsa öyle olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…