cumadan pazara
kaç gün var aradaaaa
zemuszemus
oğluşuma patik başlıcam da şöle güzel örnek bulamadım yaaaaa
dün gece sırt ve mide ağrısından kendimi zor attım acile
çok şiddetlendi dayanamadım
Allahtan burdaki hastanede gece 12 ye kadar kadın doğum muayenesi var da rahat ediyom
acil doktoruna kalsa hiç bakmıyo
çok şükür bebişimi gördüüüm pek kıprdak maşallah
ama anneye çok sancı veriyo ama çok şükür o iyi olsunda
çoğu gitti azı kaldı dayanırım sancılara
doktor bana az ama sık yemek ye dedi
ne çok otur nede çok ayakta dur dedi
sizinde bu önmeriler aklınızda bulunsun şekerler
çok geçmiş olsu canım.. Beli hamilelikte korumak çok önemli aslında hamile kalmadan bel kuvvetlendirici hareketler yapmak lazım ve bazı küçük ama önemli hareketlerde önem taşıyor. Mesela yataktan bir anda kalkmayacaksın önce yana döneneceksin sonra yavaşça oturacaksın ve öyle kalkacaksın.. Oturduğun yerden de bir anda kalkmayacaksın.. Dik oturmaya gayret edeceksin.. Bir anda ve fazla yenen yiyecekler normal zamanda da zaten rahatsızlık verir ki hamilelikte daha fazla oluyor.. Aslında herzaman az ve sık yemeliyiz.. Bak bebişin iyiymiş sende dikkat et kendine kızartmalardan uzak dur ağır ve yağlı yeme.. meyveye ağırlık ver..Bebişinde sağlıklıymış Maşallahh atlatırsın canım...
selam kızlar.
nurtencim geçmiş olsun.dün ben de çok kötüydüm.
burdan eve gittim yattım uyudum uyandım hala başım çatlarcasına ağrıyordu.
ateşim de biraz yiksekti.senin dediğin gbi nurten bel ve sırt ağrımda çok vardı.
dru aradık.minoset iç çok zordaysan dedi.içmesen daha iyi.e ben de içmedim.
zaten asprin kullanıyorum ya aynı anda ikisi olmazdı da.
sabah kalktım yine başağrısıyla,tekrar yattım.sonra işe biraz geç geldim,eşim bıraktı.
ama hala bi sarhoşluk var.eğer aşı yaptıysa bunu ben 2.yi nasıl olacam be.gerçi benim migrenim var herkese yapmaz,bana yaptı.
günaydınnn kızlar hayırlı cumalarrr
nurten öznur çok geçmiş olsun canlarım yaa nurten tavsiye içinde sağol ya siz hep paylaşın bizle arkanızdan geliyoz çünkü kıs öznur sen neden aspirin kullanıyon kii
bana 2 li testte dr. kontraksiyon halkası var demişti.
ne demek demeyin bilmiyorum.bebe asprini verdi ozamandan beri
kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?