Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman sedada geldi
hoşgeldin canım
herkes bir bir damlıyo topiğe yaw :roflol:

sedacım sen de çatlatma iğnesiyle inşallah yakalrsın bebişini bidahaki aya.
hadi hayırlısı bakalım.

ay İnşallah canım çok sağol.. Bugün sabah Seda Sayanda İbrahim Saraçoğlu vardı.. Hamile kalmak isteyenler kabak ve ay çekirdeğinde uzak dursun dedi ben ocaktan marta kadar yemedim marta kadarda yumurtlamam normaldi ama o zamn da biz bebek dşünmüyorduk daha.. Sonra çekirdek yemeye başladım hatta stresten bu ara arttırdım onu etkisi olmuşmudur bilmiyorum... Ya bir başlıkta çatlatma iğnesinin tanesi 60 günde iki taneden 5 gün hap ve 10 taneden 600 diye yazıyordu yuhh dedim çatlatma iğnesi 85 tl. Ama tanıdık eczane var sorduk çok özel durumlar hariç en pahalısı 100 tl imiş zaten tek değil kutuyla satılır herzaman demiş rahatladım yoksa tutmazsa her ay nasıl alınır o hap öyle... 2 hafta kadar sonra reglim var sonrada hormon tetkikine gideceğim 3. günü bakalım ne olacak... Sana da geçmiş olsun tatlım... Nazar değdi hamişlerimize yaa... Dikkat edin kendinize...

bn geldımm kızlar gecmıs olsun sıze bden dun cok kotuydum mıdem fena bulanıodu ıkı gundur bugun bıraz daha iim sankıı

sedacım tedaviye başladığın zaman çatlatma iğnesini hastaneden temin etmiyomusunuz
tam bilmiyorum ama hastane karşılar diye tahmin ediyorum ben ya

aman sedada geldi
hoşgeldin canım
herkes bir bir damlıyo topiğe yaw :roflol:

hoşbulduk canikom ama gitmek zorundayım maalesef yoksa akşama kadar muhabbet edebilirim... Ders çalışmam gerekiyor 3 haftam kaldı bir haftayı da tekrarlara ayırmam lazım zaman çok az hiç çalışmadım doğru düzgün.. Ama sınavlar bitsin hep burdayım zaman geçirmek istiyorum zaten...

aman bide sınav vardı dimi yaaaaaaaaa
halme bakarmısın sınava gircem daha tarihini bilmiyom kaydirigubbakcemile3

sedacım tedaviye başladığın zaman çatlatma iğnesini hastaneden temin etmiyomusunuz
tam bilmiyorum ama hastane karşılar diye tahmin ediyorum ben ya

canım ben başka başlıklarda araştırdım dr yazmış eczaneden alıp vurdurmuşlar.. Hastane karşılamıyor raporla almak içinde baya şart varmı. Evlilikte üç seneyi doldurmu olmak, bilmem kaç ay sigortalı olmak ben zaten eşimin üzerindeyim diğer şartlar tutuyor ama üç senemizi doldurmadık eylülde dolacak.. neyse ki o kaar ödeyebiliriz ama ödeyemenler vardır mutlaka herkes 3 senesini doldurmayı bilmem kaç ay sigortalı olmayı mı bekleyecek sonuçta yaşla alakası yok büyümemesinin çatlamamasının gitikçe zorlaştırıyorlar deli oluyorum.. Tüp bebekte tek embriyo transfer edeceklermiş artık çoğul gebelik olmasın diye ama insanlar zor bela para bulup zaten onu yaptırıyorlar tutmazsa bir daha çok zor ama işte dışardan kimse anlamıyor ki bu derdi...

aman bide sınav vardı dimi yaaaaaaaaa
halme bakarmısın sınava gircem daha tarihini bilmiyom kaydirigubbakcemile3

Nurtişş çok alemsiz kız.. ma zamanında bende öyleydim. İstanbul'da çok yoğun çalışıyordum ders çalışaya zamanım olmuyordu sözelleri varmiştim sayısallarda takılıyordum. Tarihleri bile sınav kağıdın gelince öğrenirdim.. 29-30 mayıs canım sınav tarihi. Zaten sonuç kağıdı ve okul yerleri gelir sana yakında bana geldi...

doğru sölüyosun sedacım
ama devlet tedavi olanağını sunmuşkende faydalanmak gerkli diye düşünüyorum
sonuçta gene onunda parası bizim ssk lardan kesiliyo yani cebimizden ödeniyo
bizimde çok şükür ödeme gücümüz yerinde ama niye ödiyim özele para imkan sunulmuşkende dimi
benim sigortamdan direk kesmeyi biliyolar hastalık sigortası diye dimi ama

amanııınnnnnnnn
bu ay sonumu sınavv
obooowwwwwww 3 harfliyi yidik diseneeeeee :roflol:

kudretle çiğdem nere kaçtı yawwwwww
seval ses ver hayatım seninde görüntü var ses yok

akıp kokup tok tutan bişey sevalcim
bil bakalım neyyyyyyyyyy :roflol:

şartlar uysa bende yararlanırdım tabii ki boşuan bir kutu ilaçla tek iğneye 200 tl bayılmazdım ama 3 sene evlilik şartı uymuyor bende bekleyemem imkanım varken... Bakalım tutacak mı ilk seferden onu da bilmiyoruz...

bende didiyom kızlar biliyom beni oyalıcaksınız bende çalışmaya üşencem amaaan yarın çalışırım bir günden bişi olmaz dicemm sonra bi bakcem sınav günü gelmişş..... size doyum olmas ben kaçtımmm... acısıın sınavdan sonra çıkarırım ama hepniize laf yetiştirce görün siz... Ama ben gelene kadar bebişlere iyi bakın haaa...

tabikide canım lafım sana diildikiiii
hadi Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
inşallah Allah ilk seferde yavrunuzu verir
ben 4,5 sene bekledim çok zor yaa
Allah aratmasın yokluğunu kimseye

ben söliyimmii söliyimmmi beeeen kaydirigubbakcemile3

kıs ayııp aaa
sansür koy bariii :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…