Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
size evden resimlerimi atcamda
resim attığımız siteyi unutmuşum nirden göndertiyoduk akşam girinde kk ya bana bakın

neyse sohbetinize de doyum olmuyo hani sizin de
bende açça inim de bi çay alip
telle istemiyom artık hareket olsun diye kendim alıyom çayımı :roflol:
zamanında şiştim şiştim şimdi tedbir almaya çalışıyom :roflol: :roflol:
kıs ösnuuurrrrrrrr
bu arada 7 kilon hayırlı olsun az kalmış bene yetişmene
benimde 12 kiloydu aldığım 1 ayda 11 kiloya düşürdüm aldığım kiloyu

he tabi hayırlı olsun.artık yememe dikkat etcem.ekmek yemiyorum.pilav da yemiyorum.
sık sık ve az yiyecem.meyve yiyecem aralrada hep.
bu arada sen kilo almayıp bi de üstüne 1 kilo verdinmi yani.böylesi de mümkün mü kıs.
ben de hedefim bidahaki ay tartıldığımda yine 58 çıkmak.yani bu ay hiç kilo almamak.

bi de yürüyüş mümkün olsa.ona fırsat yok işte.akşamları çok yorgun oluyorum yaaa.
sadece haftasonları yürüsem yetmezki.he ben bi de internetten bulduğumuz egzersizler vardı ya haftasonu onları yapayım dedim ama sonra biraz karnım ağrıdı.
yapmak mı lazım yapmamak mı acaba.

en son bır kılo vermıstım ama bn sızden kıloluydum hayatım gercı hıc gostermıorum kılomu :roflol:

en son kontrel gıttıgmde almamiştım kuzum carsamba bakalım ne olck almiş olabılırım

Tüm annelerin ve anne adaylarının geçmiş anneler günü kutlu olsun Kızlar.. ınşallah bir4 daha ki seneye hepinizin bebeği kucağında olacak.. Ben annemde uzak bir anneler günü geçirdim yine farklı şehirlerdeyiz ve mayısın 2. haftası sınava çok az zaman kaldığından gidemiyorum hiç. Kayınvalidemlerde yazlığa gittiler onlarda yoktu öyle geçti işte yine.. Telefonla idare ettik sınavlar geçsin ıstanbuldayım valla nisanın 3. haftası ordaydım ama yine de çok özledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…