Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız seval kola felan içme bakıyım zararlı öle şeyler bebeğe zaten normalde de zararlı ilköğrendiğin zama bırakman lazımdı... Valla benim hiç aklıma gelmez eşiminde öyle hiç canımız çekipte eve aldmışlığımız yoktur dışarıda yemek yerken içerim sadece.. Bazen nasiren otururlen canım ister.. Hamilelikte benim kociş hiçten içirtmez...

Ozicim dikkat et kendine üşütme havalara aldanma o da yapar.. Bende bu ara ince giyindim sanınaıp duruyorum hamileliğinde payı var sende tabii...

ya akşama kadar yarım saat oturamadım masamda
çok işim vardı akşama kadar koşturdum
resim göndercem ama bi türlü beceremedim yaaaaaa

nurtencim canım bu gün doktora gittim oğluşumu gördüm maşallah teyzesi bi görsen 3100 gr olmuş doktor teyzesi çok iyi kilo almış dedi artık heran gelebilirmiş biliyomusun doğum tarihi yine benimkiyle aynı çıktı 29 mayıs ta doğacak hayrlısıyla
bu arada çatı muayenesi yaptı alttan parmağını soktu içeri bişeyleri kurcaladı çok iyi bi çatın var diyemem dedi çok kötüde değil ne sezeryan ne normal diyebilirim dedi yukardaki kemik biraz basıkmış ama yinede normal doğumu deniyelim dedi bebeğin kilosuna görede duruma bakıcaz 3500 geçerse normal zor olurmuş bakalım bende normal doğumu çok istiyorum

kudretcim bugün fazla yoruldun duramıyorum netin başında
ben yatcam erkenden olur mu hayatım ya
kusuruma bakma nolur sabaha görüşürüz inşallah öpüyorum iii geceleeerrrrr

hadi hayırlısı vanım
minnoşun inşallah normal gelir annesine de sezeryanın acılarını yaşatmaz
normalde 2 gün acın olur ama sezeryanda bebeğini 1 hafta düzgün emziremezsin bile
Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
benimde az önce noldu biliyon mu
bacaklarımı uzatıp bilgisayarı kucağıma almıştım oda göbeğime kaymış farkında diildim
benimki bir tekmeledi ama bilgisayar havalandı resmen kucaımdan
şaştım kadlım yaa
mütiş bişi yaaaaaaaaa

tamam canım sen dinlenmene bak yarın görüşürüz inşallah
kız maşallahhhhhhhh tombikim benim ne tatlı olmuşsun sen öyle yüzünde tombik olmuş senin gömleğinde yakışmış maşallah ama hamilelik yakışmış bence

kız maşallah senin oğluşun kareteci olucak galiba gerçi benimkide öyleydi ben ders çalışırken kitaba bi tekmeleri sallıyodu eeee nede olsa anaları belli güçlü kuvvetli oğlanlarda aslan parçası maşallahhhh

ay teşekkür ederim hayatım
o senin güzelliğin
hamilelik kime yakışmaz ki
ayrı bi sevimlilik verir her kadına
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bunları inşallah
bugün kocişin iş yerine gittim
ordaki bayan arkadaşları da öle diyo
bende hep hemile olam bari dedim de gülüyolar

kızz nurten maşallah çok tatlı çıkmışsın sen bakma kilo aldın diyenlere yakışmış
tombik nurten bi elinde elmasıda duruyo resim çekilirken bile yiyosun bahçede çok güzelmiş evinizin bahçesimi

yok canım
geçen hafta 1 mayısta tatili fırsat bilip eşimin dayısına gittik
o koçhisarda yatılı bölgede öğretmen
o yatılı bölge lojmanlarının bahcesi
süper biyer
dönüştede tuz gölüne girmiştim ama o resimleri göndermedim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…