Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar nabıysınız ya bugÜn Çokk ıŞım varr mÜŞavırler gelıcek geÇıcı vergı olayıı Üff ya daha Şubat ayı bıtmedıı pek gelemıycemm

KIS nurten maillerime bilem bakmadım kaç gündür geçmişi okuken resimleri okudumda baktım maşallah sana kız ne güsel yanakların var ölee koçişin ısırmıyormuu elma yanaktan pembe gömleğinede bauıldım valla

ana benimde 155 kalmış aynen öyle poliss imdatttttttttttttttt
bende size resim koycam ama önce foto mak bulmam lazım dün sanki çantama koydum gibi geldi yokk evdedir inşallah kaybetmemişimdirr
bide kızçeme bir pabuç almışımm mevlüt içinn ayy hergün seviyorum onları bide eltimin kızı cicimem kızıma bir cici eşofman takımı almışş amann kızım çok tatlı olucak ablasının aldığı cicielerle onların resminide koyucamm

şekerim ben geldim baktım kimse yok
çıkmış herkes.kime yazayım.
çok sıcak bugün beee.
geç geldi ama yakacak herhalde bu yaz.
ohhhh çiğdem hanım tatil yapacak biz çalışacaz.

kıslar yaa
canım çok sıkkın
iş yerinde bi arkadaşım var
kadının kıs kardeşi 1 sene önce kanser hastalığına yakalandı
az öncevefaat ettiğni öğrendim
daha kız 30 yaşındaydı Allah Rahmet eylesin
of arkadaşım telefonda ağladıkca bende karşısında ağladım yaaa

çiğdem kıs hanii sen nisan sonu kapanıyo işyeri diyodun
kıs biraz daha kapanmasın doğuma yakın kapansın da
haklarından yararlanırsın kıs
süt paranı alırsın en azından

AYY NURTENİN Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin 30 ya çok genç evlimi bekarmıydı zor çok zor ya genç ölümler hep yara bırakıyor insanda

çiğdem kıs hanii sen nisan sonu kapanıyo işyeri diyodun
kıs biraz daha kapanmasın doğuma yakın kapansın da
haklarından yararlanırsın kıs
süt paranı alırsın en azından

ya elemanlar gittiya kimse yok patronlarda sağa sola gidiyo banada dediler haziran sonuna kadar kal bari dükkanda tel e kapıya falan bakıyomm hemde iyi oldu stres olmadan işlerimi ağar ağar yapıyomm

ya kızlar sizde çok susuyormusunuz ben hep yanıyomm ya içiyom içiyomm midem şişiyoo ama susuzluğum gitmiyoo zaten yazın çok susarım şimdi hiç dayanamıyom inş hamilelik şekeri falan çıkmaz

AYY NURTENİN Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin 30 ya çok genç evlimi bekarmıydı zor çok zor ya genç ölümler hep yara bırakıyor insanda

bekardı daha
geçen yıl karnı aşırı şiştiğinden orduda hastaneye götürmüşler
yumurtalık kanseri çıktı
sonra apar topar buraya hacettepe onkolojiye sevki oldu
hemen ameliyata alındı rahmini falan aldılar tamamen
o ameliyatta bi bakmışlar ki mideye de sıçramış
1 yıldır kemoterapi alıyodu
sonra iyileşir gibi oldu
son bir ayda iyce ayağa kalkamaz oldu
bi bi saat kadar öncede vefaat etmiş haber verdi arkadaşım
çok üzüldüm Rabbim yakınlarına sabır versin
hep diyodu yazık ben daha evlenmemiştim rahmim alındı şimdi kimsede evlenmez benimle
hiç çocuk sahibi olamıcam diye ağlıyodu hep

ya elemanlar gittiya kimse yok patronlarda sağa sola gidiyo banada dediler haziran sonuna kadar kal bari dükkanda tel e kapıya falan bakıyomm hemde iyi oldu stres olmadan işlerimi ağar ağar yapıyomm

boşver çalış canım iyice ağırlaşana kadar çalış
çalışmak çok güzel valla
heleki ay sonu gelipte maaşını alınca ohhhh benim emeğim diyerek cebine koyuyon parayı

allah rahmet eylesin

Amin canım

kıslar ben karakola gidiyorum gene
gelince açarım
hadi by

Amanın benım ayaklarımda ŞıŞmeye baŞladı bı Çıkardım ayakkabıyıı pufıdık olmuŞumm erken deĞılmı daha ya ama bÜtÜn gÜn aŞaĞıda salınık ayaklar ŞıŞmesınde ne olsun

Öznur cadısı ne konuŞmuyon kıs gelcek Şımdı benım mÜŞavırler hıÇ yazamıycam

ben ayaklarımı çöp kovasının üzerine oturtuyorum sarkıtmıyorum artık.
tabure arıyodum sonra bu çözümü buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…