Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya sorma kudretım ben senınkını ogrendıgım gunu dun gıbı htrlıorum faceden yazmıstın yaaa gorumcemler burdaydı hatta onlara bıle sölemiştim cok duygulanmıstımmm ne cabuk gectı

kızlar yaa ben regli oldum daha erkendi. 20. günüm bugün ama normalde 21. günden itibaren olan regliler normal oluyor dr regli olunca 3. günü gel hormon testi yapalım demişti ona göre yumurta büyütücü ilaç ve çatlatma iğnesi verecekti şimdi ben randevu alıyımmı yoksa direk dr bağlanıp sorayımmı aklım çok karıştı yaa... Neyse arık ben randevumu alcam sanırım erken başlıcaz tedaviye anlaşılan.. Bence hap versin iğne versin yaa ona göre bileyim ne zaman çalışcam ben. Karman çorman oldu böyle... oofff offf...

canım tabiki randevunu al git bi baksın.yüzyüza konuşun hele.
Hadi hayırlısı.

Öznurcum dÜn bıraz sancım oldu oda doktor parmaĞıyla muayene ettı ondan oldu galıba akŞam sancı tuttu amanın gelıyomu yoksa dedım heyecanlandım bırden

Kızlar ya ben ders ÇalıŞayım bıraz belkı oĞlum 29-30 mayıstan sonra gelırde bende sınava gırerım ara sınav Çok ıyıydı fınalede gırersem verırırm derslerı bÜte bır ıkı ders kalır Çok ıyı olur gerÇı dÜn yıne benım doĞum gÜnÜmle aynı Çıktı 29 mayıs bakalım hayırlısı

canım tabiki randevunu al git bi baksın.yüzyüza konuşun hele.
Hadi hayırlısı.

aradım canım direk dr görüştüm gel dedi ama yer bulamazsın doludur randevular sen gel benim beklediğimi söyle erken gel dedi.. Hormon testi yapacak işte ona göre hap ve iğne verecek ki versin yaaa ben çok karıştım artık bu düzensizliklerden.. Yumurta takibiyle felan daha fazla şansım olur belkide.. Tabii hormonlar düzgün çıkarsa da ilaç vereceğini sanmam ama bakalım...

canım artık vuslata çok yaklaştın bende bekliyorum valla heyecanlan doğacağı günü bebeğinin. Tabii kıyak yapsa bebeğin de sınavdan sonra gelse iyi olur ama olsun hayırlısı nasıl olacaksa o zaman doğsun zaten bütünlemeye gireceğin zaman final sayılmıyor büt finalin telafisi ama çocuk doğunca ders çalışmakta zor olur.. İnşallah hayırlı ve kolay bir doğum olur canım...

kudretcim inşalla normal doğum yaparsın canım ama
olurki sezeryan olursa terihini sen seçebiliyosun canım
zaten sezeryanda da bir hafta falan erken de alabiliyolar bebeği

kıs kudrettttttttt
115 diye plaka kodu yok tu dimi yawwwwww :roflol: :roflol:

kıslar niye yazmıyonuzzzzzz
kıs neşterli seval görüyom aşşadasın
neşterini mi biliyon yoksa kudretin doğumuna :roflol:

anam neşter lafını duyunca hepsi kaçtı yawwwwww
neyse bende gidemde aç karnımı doyurem
savunuuunnnnnnnnnn şişko nurten geliooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…