Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kudretçim bidenem.. kendini nasıl hissediyosun.. doğum iznine ayrıldınmı bakeemm... fazla yorma kendini... dikkat et kendine.. yemekleri yapmaya ben gelirim diycem ama henüz kendim bile mutfağa giremiyorum.. halen herbiyer kokuyo.. özellikle yemek kokularından çok fena oluyorum..

sevalim bidenem... allah oğluşunu sana bağışlasın.. kız değilmiydi nan senikisi...

kızz nurtişşş sen napıyooonnn...

bu arada 2 hafta sonra benimkininde cinsiyeti kesin belli olacakmış.. ilk tahmini kız dedi dr......

bebiş çok iyi mşlh.. ama annesi manyakçana... kafamçokkarıştı daha düzelemedi

GÜLERCıM AYRILDIM DOĞUM ıZNıNE BENıM MıNıK KUŞUM HERAN GELEBıLıR AMA DAHA VAR 29 MAYIS DOĞUM GÜNÜ ÇIKTI BENıMKıSıYLE AYNI
BU ARADA GÜLERıN KIZI OLURSA BEN TALıBıM KıMSE YAKLAŞMASIN YAKARIM LAN SıZı alsanaalsanasmile

MaŞallah 14 haftanı bİtİrİyosun Çok Çabuk geÇtİ zaman

kendi dr um yurt dışındaydı.. gelmiş.. tabi bende ona tekrar gitmeye başladım.. ona göre doğumum 6 kasım..
o yokken gittiğim dr umun verdiği zamana göre hazırlamıştık bu takvimi...

aslında şuan 14+3 üm galiba

aman kudret sende bütün kıslara talipsin yawwwwww
aaaaaaaaaaaaaa olmaz ama böle haaaaa

Evet nurtenım ya yarın 38 hafta bıtıyo ayyy ınanamıyorum Çok gÜzel bıŞey bı kaÇ hafta sonra kolarımda olucak evde aĞlama seslerı ayyyyy

kendi doğum günündemi, yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii... oleyyyy hihoyyythihoyyythihoyyyt inşlh anne oğul aynı anda doğum günü kutlamak nasip olur...
kııızzz söyle damadıma annesinin doğum gününü beklesin dünyaya gelmek için.. :ecrin_bebek:

içersi iyi kalsın biraz daha orda.. lmaz:
anne karnında nekadar kalırsa o kadar iyi.. inşlh gününde olur.. :Saruboceq: sağlıcakla inşh

nurtiş yoksam vedam senin kızada mı talippp..

kız kudret harem mi kurucan senin oğluşa

kıs güle hemende verdin kısııııııı
len kudterin oğluşu 4 eşide geçicek maşallah yaw
kuma gidiyo kısın bak haberin olsun gülercim

kıs güle ne yaptın
benim oğluşum olcek ayolllllll
efe olcek o hemide

bilge napıyo... haberi olan varmı.. kudretçimle zamanları yakındı..

ay kudretcim ya
bi kaç haftaya kadar evin bebek kokucak inşallah
ay ne güsel yaaaaaaaaaa

Evet nurtenınde oĞlu olucak nurten bırtek bılge ÇıĞdemın kzıı oluyo sevalınde oĞlu Öznurunda maŞallah erkek yılı

kıs güle hemende verdin kısııııııı
len kudterin oğluşu 4 eşide geçicek maşallah yaw
kuma gidiyo kısın bak haberin olsun gülercim

oy oy mşlh..... allah bağışlasın...

aslında benimde erinlerimde biyerde hep oğluş yatıyodu ama.. kısmet.. sağlıklı olsunda.. bu güne çok şükür...

tabi gerçi kapmışsınız bütün oğluşları kalmamış bana... (gerçi 3lü taramada kesin olarak söylüycem dedi dr..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…