Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜlercİm canım bulantıların geÇtİmİ 3 ayın bİtmİŞ Çok ŞÜkÜr bİraz rahatlaman lazım gerÇİ 4 aydan sonra hİÇbİŞeyİn kalmaz
geçti çok şükür.. sadece komşuların yemek kokuları duyunca çıkarıyorum.. 4 te rahatlıyomuyum.. ayy inşlhhh... bu koku duyarlılığı ne zaman geçecek.. bu gidişler kocişle aram açılacak .. o bile kokuyo.. gelir gelmez banyoya giriyo adamcağız.. sigara kıkusuna hiç dayanamıyorum.. ona diyorum.. ya sigara ya benlmaz:kaydirigubbakcemile3

ben çiğdemin kızına talip olmuştum zaten.
kudret sen de gülerinkini al.
nurten zaten oğluşum kendi seçecek diyodu.
seval de bilgeninkini alırsa grup tamam
eksik yok :teytey:
olar mı böyleee
olmamı heeççç..
kudretçim biz öyle yüzük bilezik istemeyiz.. kızımı mutlu etsin senin oğluş yeter..:lepi: verdim gittiii.olumunekankayizsmile

gülercim bu karılar kızını paylaşamadı
birde erkek olurmuş doktor yanılımış olurmuş
ne güleriim amaaaa sizeeeee

bendekaydirigubbakcemile3
ozman çiğdemin kızına bir sürü aday çıkar...şakkıdı

ÇıĞdem ona verecekmıŞ nerden bılıyon belkı bana verecek o dmatlardan kımı beĞenırse ona verecek bı kere hem benım oĞlan yÜzÜnÜde yakında gÖsterecek resmınıde gÖrÜnce dÜŞÜnmeden hoooppp bÜtÜn kızlar burayaaaaaaa

hade len ordan.alsanaalsanasmile

nebiliiim mubarek bişiydi işte bayrammı kadirmi.. babsının adadığı kalmış bak aklımda..

allah seni ne etmeye.. :roflol::roflol::roflol::roflol:

anam yazık yav
çocukların pipilerini tüm kamuoyuna açtınız
magazin sayfalarında boy bo pipi dolanıyo len
ben yüzünü koyem eve gidincede yakışıklı görün anam
yok öle bizim pipi açmak felan
sonra arsız olcek çocuklar
sizin çocukları da pipilerinden tanırız artıkın
kudretinki zaten tam cünyır coşkun olcek her önüne gelene pipi göstercek :roflol:

Daha kÜÇÜkmÜŞ 7 aylıkken gÖsterecekmıŞ ben erkenden koydum beklemedım senın gıbı Önce gÖsteren kızı kapar

çiğdem kız söyle
kızını benim oğlana vermeyecenmi sen.bu kudrete neoluyiii
herkese sulanıyo bak.gülerinkine de atladı hemen haberin olsun.

Gel ÇıĞdem gel bu Öznur senın kzı tapulamıŞ ÜstÜne sen kımı beĞenırsen ona vermıycekmıydın sÖyle bakalım

anam kıslar benim oğlan coşto
öle bir vuruyo ki
göbeğim hop hop oynuyo

GÜlerınkı daha bellı deĞıl oĞlan Çıkabılır ben anlamam topıkte kız kıtlıĞı var ben Önlemımı alayımda ne olur ne olmazz

Nurten sen Çık aradan bu bır namus meselesı benımle Öznur arasında bız aldıĞımız kzıı kımseye vermeyız tamammııııııııııı

çidoşum bidenem nasılsın...

benim bebişin cinsiyet daha tam kesin değil.. ilk tahmin kız dedi gerçi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…