Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hastenemdende drumdanda memnunum hele dogum fıyatlrını duyunca cokmsevındırık oldum :)

ay ne güzel böyle yarıda değişmek zor bide özel mua gidiyoz her ay 100 tl
maile yazsamıydım paralarımı geri istiyom diye bebişime oda yapardım onlarda hemen verirlerdi yaa CADIARZU

işte zayıf olmanın yararlarııı nurtenın tabırıyle leblebı yutmus solucan :roflol:

Kızlar nabersiniz. Bugün tembelliğim üstümde daha yenek yapcam evi temizlicem de ders çalışcam yaa. Dr gittim bugün reglimin 3. günü ama randevu alamamştık yer yoktu dr siz gelin ben arada alırım demişti baya bekledik yaa.. Hormon için kan verdim bu akşam da alabilirmişim ama yarın sabah gitce almaya oma göre hap vercek sanırım yumoşları büyütmek için.. 5. günü başlıcam cumartesi günü verirse eğer. Sonrada iğne vurulcam.. Bakalım bebişim gelcek mi.. Valla ilk söyleyeceğim sizler olacaksınız öyle güzel bir haber alırsam... Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.. Allah sizinde yar ve yardımcınız olsun ınşallahhh....

biri bana mı seslendiiiiiiiii
savubnun tombul kuş geliyooooooooooo

kıs çiğdoş maşallah canım ayva göbekli olmuşsunnnnn
ama benim göbeeem hepinizin gobeni döverrrr :roflol:

gördünüz mü kıslar yakışıklı oğlumuuuuuuuuuu
artık biz hiçbi kıza talip olmadık ama kıslar koşcek oğlumun peşine

hadi hayırlısı canım
güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…