Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aklımdakileri yaziim hemen

2 takım zıbın, 1 hastane çıkış seti, pamuklu ağız silme mendilleri, tulum, alt üst takım, yeni doğan bebek bezi, emzik, biberon, ana kucağı, emzirme önlüğü ( bu bana ), kendime 2 takım pijama, göğüz pompası, bebek bakımı içim şampuan bebek yağı, pişik kremi, alt açma süngeri, şapka ve eldiven, kendim için hastaneye götüreceğim iç çamaşırları ve hijyenik ped,

sebamed e baktım netten.fiyatları çok pahalı değil.
diğer dermo-kozmetik markalar normalde daha pahalı.

daha yazcak şey var ama aklıma gelenler şimdilik bu
hadi sizde aklı verin listemizi tamamlayalım

benim aklıma bişi gelmiyooo.
he şey olabilir emzirirken göğüsler acıyacak ya
onun için kakao yağı mı iyiydi.öyle bişey kendimize.
göğüs pedi lazım bide.bebek için herşeyi yazmışsın sanırsam.

gogus pedi varmıydı lıstede ben goremedımde,hastanede gıyecegın terlık

benim annem battaniye almış tam setler varya bebeklere hastane çıkış setleri gibi ondan almış
3-4 tane patik örmüş, hırka ve yelekte örüyom sen örme dedi.
kayınvaldemde beşiği benden dedi ayrıca oda yelekle hırka ördü bi sürü
eşimin halasıda bi tane yumuşacık battaniye örmüş harika bişi
bana fazla bişi kalmıyo

gogus pedını ıkımızde yazmısız oznurcum bnmde aklıma baska seyler gelmıo ya

bebek nevresim takımı ayrıca ben yastığını ve yorganını pamuktan kendim yaptırmak istiyorum
doktorlar hayvansal ürün olduğundan kaz tüyü ve yünü önermiyo elyaf desen çok terletir

bıımde besıgımız ananemız ve dedmızden ee annem zaten bı suru patık ve yelek hırka ormus ve oruoda hala halamıda bı tane battanıye almıs ama tabı o penye lerden almamız laım yınede

kıslar bide bebeğe ayrıca çarşaflar almak gerek % 100 coton olanlardan
birde beşiğe altına bez sızdırırsa yatağa geçmemesi için serilecek örtüler var onlardan da gerekiyo
canbebede gördüm geçen ama diğer markalarda da varmıdır bilmiyorum pakette satılıyo

ay kızlar ne gusel heyecanlar bunlar yaaa dımı ah allahım sen ne kadar buyuksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…