Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende öle yapcam canım
bunlardan alıcam
o oto koltuğu olan ana kucakları kullanışsız geldi bana
çok küçük 4-5 aydan sonra kullanılmaz
direk büyük oto koltuğu alcam ben

evet evet yaa benimde bak bir anda fikrim değişti o normal ana kucakları ne kadar kullanılır ki oto koltuğu olsa da kısa süre sonra sığmaz zaten yeni yönetmelik geliyor oto koltuklsrıyla ilgili her dk koltuk mu alcak bu daha iyi çocuk için evde daha ferah...

aa kızlar sut saklama posetı duydunzmu hıc netten gordum sıdmı mesela nurten 3 aydan snra babanneye bırakıcn ya sagar bırakırsın ıste kuzummm cok ılgınc geldı bana valla

aferim kıs çiğdem
ha şöle adam olun deseydin

internet satışları var çiğdemcim
özelcan bebe istersen gir bi bak güzel şeyler var
70 tl ve üzeri alışverişerde kargo kendilerine ait

hatta veridm artık avukatımla muhatap olun falan da deseydin kıs

aslında herseyını ınternetten alıcn oh ne gusl olur en iisi valla ama işte gormek farklı oluo falan

ölede görüp dokunup almak daha iyi
bazı park beşikler var kumaşları hiç ii diil mesela dokunmadanda anlayamıyosun onu
resmen çadır bezini geçirip satıyolar

kıs seval şu alışveriş listesini bebiş listemiz gibi yapsana (biz çalışıyoz ya her zaman vakit bulamayız diye ) arada aklımıza gelenleride eklerizzz hatta aldıkmı yanına adımızı yazarız,

he kıss iyi fikir valla

bende katılıorum sedacım sana
kızarmıyım nurten kız kızmıom sekerım sadece söledım

ay Rabbim aban bir tanesini versinde hele bunları düşünmke için erken benim için ama kararımın değişeceğini sanmıyorum hem bende çalışmak istiyorum evde oturmak bana göre değil bebek büyütürken tamam ihriyacı var çocuğun ama büyüyünce pek bize d ihtiyaçları kalmıyor o zaman napcam kendi kendime de yetmek istiyorum ya ondan 2 çocuk çok zor...

aa kızlar sut saklama posetı duydunzmu hıc netten gordum sıdmı mesela nurten 3 aydan snra babanneye bırakıcn ya sagar bırakırsın ıste kuzummm cok ılgınc geldı bana valla

evet ben gördüm bile yengem kullanıyordu buzdolabı poşeti gibi düşün ama kızlar ya süt donup eriyince berbat kokuyo ben bebekler zorla içiyoo benim yeğenim hep kustu içince bizde vermedik sonra kokusu berbat ama

kızlar lısteyı beceremem ben o kabılıyet yok bende :d
kızlar bu arada yurutec ıcın erken dımı daha onu sonrakı zamanlarda dusunuruz

ben kaçıyom kızlar çok laklak ettim ders çalışmam lazım eğer sınavlara kadar gelemezdem sınavlardan sonra son durumları iletirim kızlar kendimle ilgili.. Umarımd a bir aksilik çıkmaz da gün sayıyor olurum... Öptüm kocaman... Bebişlere iyi bakın, kendinize de...

kesinlikle canım
bide benim doğum tam yaz sonuna geliyo
zaten arabayla gezmeye falan götürdük dememiz yazı yani 6 ayını buluyo
kullanamıcam alsamda yazık olur

he biliyom onu
buzlukta 48 saat falan saklanıyo anne sütü onda
benimde kayınvaldem duymuş onu bana demişti
bol bol alırız sağarsın diye

kıs nurten avukat aklıma gelmedi bir daha ararlarsa diyim tutuşsun paçalarıı kaydirigubbakcemile3
sen o dükkana gidiyormusun peki canımm eğer gidersen bakarmısın kumaşına falan buradada var çeşit çeşit ama en iyisinin bile yatağı kötü bizde içine ince bir pamuk yatak daha yaptırırz diyoruz craft tın ki bile incecik süngeri bastırınca eline alttaki tahtası geliyoo

ay bızım arabamız yok yaaa cocgumuzu bı yere goturmeye kalksak nasıl goturcez taksıyle gıderızde hanı neye koyucada goturcez bu ana kucaklarınamı

evet ben gördüm bile yengem kullanıyordu buzdolabı poşeti gibi düşün ama kızlar ya süt donup eriyince berbat kokuyo ben bebekler zorla içiyoo benim yeğenim hep kustu içince bizde vermedik sonra kokusu berbat ama

ben dondurmıcam zaten
emzirme izni varya
bi sabah sağarım buzluğa diilde aşşa koyar kayınvaldem
bide öğlen gidince emziririm sonra bide o zaman sağarım tabi inşallah sütüm olursa
oda akşam eve gidene kadar idare eder oğluşumu

kızlar lısteyı beceremem ben o kabılıyet yok bende :d
kızlar bu arada yurutec ıcın erken dımı daha onu sonrakı zamanlarda dusunuruz

sevalcim sen bilirsin ama yürüteci hiç bir doktor tavsiye etmiyo
çocuk dengesiz yürüdüğünden dengesini bozuyomuş
ve özellikle erkek bebeklerin bacak arası için zararlıymış ve bacakları çarpık olma ihtimali oluyomuş ben şu oyuncaklı arkadan ayağa kalkıp itilebilenlerden alcam
araba gibi oluyo hem çocuk eğleniyoda

hoşçakal canım

ay sonu gidicem bakarım tabi şekerim hatta ben ordan almayıda düşünüyorum beğenirsem
yataklara bende baktım ince ama park beşikte altı zaten yumuşak tahta diil ara bölmesi
yani çocuğu rahatsız etceğini sanmıyorum
benim korkumda hijyenik visko teknolojili olup olmadığını nasıl anlıcam
dolandırıcılar çoğaldı
gerçi iyi markalın kalite beklegeri garantileri kitapcıkları olur ama ne bilem

aman sevalcim mecbur kalırsan taksiye binersin
güzel havalarda da bindirirsnbebek arabasına ohhhhhhh
hem bebekler çok hızlı büyüyo öle bebek koltuğunuda çok fazla gezmedikce ihtiyaç olmuyo
biz hergün babaneye bırakıcağımızdan almak istiyoruz

hadi git gez gel sevalcim
bende akşama bi pazara gidemde meyvem bitti 5-10 kilo meyve alim kaydirigubbakcemile3

cnm buralarda gezerken iide anneme gıderken de takısye bınerım aman zaten sımdı bıle hamıle oldugumdan berı hıc otobuse bınmıom hep taksıyle gıdıp gelıom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…