bende öle yapcam canım
bunlardan alıcam
o oto koltuğu olan ana kucakları kullanışsız geldi bana
çok küçük 4-5 aydan sonra kullanılmaz
direk büyük oto koltuğu alcam ben
kıs nurten park yatak süper fiyatıda öyle tam adresi de bakimm int satışları varmı
ayrıca kızlar göğüs pedleri manyak pahalıı geçen hangi markaydı hatırlamıyom 40 tanesi 20 küsürdüü çüşş be dedim
yaradı valla en sonuna yazdım dua edin hamileyim strese girmek istemiyom yoksa sizi mahkemeye veriri maddi manevi yaşadıklarımı kuruşuna kadar alırdım dedim tırstılar bişey yapacağımdan değil öylesine yazdımmm
aslında herseyını ınternetten alıcn oh ne gusl olur en iisi valla ama işte gormek farklı oluo falan
kıs seval şu alışveriş listesini bebiş listemiz gibi yapsana (biz çalışıyoz ya her zaman vakit bulamayız diye ) arada aklımıza gelenleride eklerizzz hatta aldıkmı yanına adımızı yazarız,
bende katılıorum sedacım sana
kızarmıyım nurten kız kızmıom sekerım sadece söledım
aa kızlar sut saklama posetı duydunzmu hıc netten gordum sıdmı mesela nurten 3 aydan snra babanneye bırakıcn ya sagar bırakırsın ıste kuzummm cok ılgınc geldı bana valla
evet evet yaa benimde bak bir anda fikrim değişti o normal ana kucakları ne kadar kullanılır ki oto koltuğu olsa da kısa süre sonra sığmaz zaten yeni yönetmelik geliyor oto koltuklsrıyla ilgili her dk koltuk mu alcak bu daha iyi çocuk için evde daha ferah...
aa kızlar sut saklama posetı duydunzmu hıc netten gordum sıdmı mesela nurten 3 aydan snra babanneye bırakıcn ya sagar bırakırsın ıste kuzummm cok ılgınc geldı bana valla
evet ben gördüm bile yengem kullanıyordu buzdolabı poşeti gibi düşün ama kızlar ya süt donup eriyince berbat kokuyo ben bebekler zorla içiyoo benim yeğenim hep kustu içince bizde vermedik sonra kokusu berbat ama
kızlar lısteyı beceremem ben o kabılıyet yok bende :d
kızlar bu arada yurutec ıcın erken dımı daha onu sonrakı zamanlarda dusunuruz
ben kaçıyom kızlar çok laklak ettim ders çalışmam lazım eğer sınavlara kadar gelemezdem sınavlardan sonra son durumları iletirim kızlar kendimle ilgili.. Umarımd a bir aksilik çıkmaz da gün sayıyor olurum... Öptüm kocaman... Bebişlere iyi bakın, kendinize de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?