Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cıgdem senın aklında yokmu kuuzum eksık bısıler ben yazdım bunları hele sukur

kıs sevallllll
o ne biçim laf öle
bir sene önceseinde bebek diye tutuşuyoduk hatırlasana
Rabbim hayırlı evlat versin o bilir ne kadar vereceğini

sedacık çalışmaların sonucu hangi tarihte belli olacak kuşum.
bekleyelim bizde haberlerini.1.de tutarmış bi de oy ne güzel olur hee.

valla hayatım bende o hesapları yapıyorum tahminen 6-7 haziran gibi bu ay erken regli olduğum için tarihte erkene kaydı tabi 20. günümde oldum... Yarın hormon sonuçlarıma göre hap verecek sanırım ama cumartesi içmeye başlıcam 5. günüm o zaman oluyor regli günümden itibaren sayıyorum. 5 gün içeceğim 19 mayıs'a kadar sonra 3 gün bekeniyormuş sanırım 22 mayısta da kontrole gitcem eğer yumoşlar büyüdüyse iğne vurulcak ya o gün ya bir gün sonra o tarihe bağlı olarak üstüne 2 hafta sayıcam... 23 mayısta iğne olsam 6 hazirana denk geliyor işte.. Bakalım hayırlısı... valla hemen tutarsa çok iyi olur ama dr ilaç vermeyebilir de testlerde birşey görmezde gerçi ben ilaç konusunda biraz ısrracı olcam ya yine büyümezse bu ayda boşa gider...

öznurcun bu tip ana kucağı kesinlikle alcam canım
,ben 3 ayından sonra babaneye vereceğimden orda rahat uyuması için çok fazla kucağa alışmaması için istiyorum bundan
hem bunda mama yedirmesi halanda rahat olur emniyet kemeride var düşmez de üstünden

rabbim verirse neden yapmiim kıs 4 tane
eşimde çok istiyo 4 olmasade 3 tane istiyorum şahsen ben

3 er yıl arayla 3 çocuk yapsam 35 yaşımda 3 çocuk sahibi olurrum fenamı

heytttt ne oliyyy burda
seda inşallah canım ilaçlar etki eder gelir bebişin benim prolaktin ilacı bitmeden işe yaradı biliyorsunn
nurten kıs senin göbek bizimkileri dövmez ezer be ezerr

ay canımm sende mi yumurtlama ilacı kullandım. Hem de haplar bitmeden haa.. Dğerin düştü demekki hemen hamile kaldın diyordum ya sana değerin düştüyse hamile kalabilirsin diyee.. Hap bitmese de oluyor... Benim poalktin de istedi hormonların içinde ama çıkacağını sanmıyorum ben reglimi oldum çünkü bende o sorun varken regli olamıordum. İnşallah Rabbim nasip eder bir onu düşünüyorum bir yandan dersleri allak bullak oldum hayırlısı canım... Size yetişmem zor artık ama olsun sizin tecrübelerinizden yararlanırım bendee...

ya nurtencım zaten rabbım verırse hayır dıcek halımız yokk onu demek ıstemedım ondan gelen herseye razıyım tabıkı ama bıtane yeter dıe dusunuorum ben kendı fıkrım

kızlarrr ne oldu bilinn
hastaneden aradılar işte mailinizi okuduk geçmiş olsun en kısa zamanda yönetim kurulunda değerlendirip size bilgi vericez diye bu arada ben dr adını yazmamıştım işte bilmem ne hanım doktorunuz dimi dediler bakmışlar yani evet dedim araştırıp geri dönücez dediler

ay ne kadan mikemmel dimi kıslarrrrr

ayy bende bunları çok sefiyom yaaa ama bununla dışarı çıkartılmaz ki ev için dimi bunlar yani ben araba koltuğu da olan elde taşınanlardan istiyorum gerçi onlar elde de taşınmıyopr ağır oluyor acaba arabaya sadece oto koltuğu alıp eve bundan mı almalı...

anammm cıgdem kız işe yaradı desene ama bncede böle yapmak lazım kı baska hastalarada aynı tavrı sergılemesınlerr

kıs nurten park yatak süper fiyatıda öyle tam adresi de bakimm int satışları varmı
ayrıca kızlar göğüs pedleri manyak pahalıı geçen hangi markaydı hatırlamıyom 40 tanesi 20 küsürdüü çüşş be dedim

ya nurtencım zaten rabbım verırse hayır dıcek halımız yokk onu demek ıstemedım ondan gelen herseye razıyım tabıkı ama bıtane yeter dıe dusunuorum ben kendı fıkrım

Seval bende bir tane istiyorum kuşum yaa birkaç tane ne bileyim tamam bebek güzel şey ama tam o büyüyor öbürü geliyor ilgi, alaka dağılıyor maddiyatta önemli eşimde 1 tane istiyor bir çocuğum olsun tüm ilgim onda olsun eğitimi herşeyiyle tam olsun diyoruz ama bakalım...

bende katılıorum sedacım sana
kızarmıyım nurten kız kızmıom sekerım sadece söledım

yaradı valla en sonuna yazdım dua edin hamileyim strese girmek istemiyom yoksa sizi mahkemeye veriri maddi manevi yaşadıklarımı kuruşuna kadar alırdım dedim tırstılar bişey yapacağımdan değil öylesine yazdımmm

aslında herseyını ınternetten alıcn oh ne gusl olur en iisi valla ama işte gormek farklı oluo falan

bende öle yapcam canım
bunlardan alıcam
o oto koltuğu olan ana kucakları kullanışsız geldi bana
çok küçük 4-5 aydan sonra kullanılmaz
direk büyük oto koltuğu alcam ben

kıs seval şu alışveriş listesini bebiş listemiz gibi yapsana (biz çalışıyoz ya her zaman vakit bulamayız diye ) arada aklımıza gelenleride eklerizzz hatta aldıkmı yanına adımızı yazarız,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…