Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam kudretim
sen şimdi hergün girmeya çalış ki
bizde gelmediğinde doğurduğunu anlarız hemencik

Ayyy kızlar ya ınanamıyorum halen ya dÜŞÜnsenıze topıĞe hamıleyım dıye yazdıĞım gÜn aklımda daha zaman Çok Çabuk geÇtı Şımdı oĞlumu kucaĞıma almaya Çok az kaldı rabbıme bınlerce ŞÜkÜrler olsun ne bÜyÜk mucızedır ne bÜyÜk mutluluktur bu

ben memeğe kaçtım kıslar
beim minik meleğim vurup duruyo acıktı heralde
gidemde doğurem bebemi

Kız nurten zaten evdeyım ya hergÜn gırmeye ÇalıŞıyorum Şımdılık gÜndÜz olmasa bıle akŞamları kesın yazıyorum sız merak etmeyın doĞumdan sonra eve gelırsek ben eŞıme sÖylerım o bıle yazar

Hadı gıt bakalım afıyet olsun bende acıktım Şımdı kalkıp kendıme kÖfte yapıcam

NURTENNNN doğum günün kutlu olsun arkadaşımm Allah sana eşinle ve efeyle nice sağlıklı uzun seneler kısmet etsin canımmm

kudrett anam sen 12 gün dedin bana ter bastı terledimmm haaa anam anam doğuracan kızzz ayy bayılıyom tutun benii Allah kurtarsın bacımm darısı başımızaa

kız kudret kocana yazdırma.
biz burda olur olmaz konuşuyoz okumasın adam delüüüü.
ben yemeğe gidiyom bu arada.mucuk mucuk.

selam sedacım hayırlı olsun valla ben kullanmadım hiçte bilgim yok ama hep burda kk da duydum klomen kullananların topiki var hemde birsürü inşallah sanada bebişini getirir ilaç

valla o topiklere de baktım sonuç alanlarda var ama kist olan tutmayan da var.. Ya yumurta büyümemiş ya da çatlama olmasıan rağmen gebelik olmamış. Bende de kist olursa diye korkuyorum artık haftaya pazartesi öğrenicem ne duruma geldiğini bugün 5. hapımı içtim..İnşallah gelir bebişim...

Nurtenciğim Doğum Günün Kutlu Olsun Tatlım.. Kocişinle, bebişinle ve sevdiklerinle nice Mutlu, Sağlıklı Yıllar Dilerim Sana...

Kudretçim haydi hayırlısı valla çok heyecanlı ben sana diyim en fazla 1 hafta beklersin 12 günü bulmaz gelir bebişin.. Kilosu da iyiymiş ama daha lırsa normal doğum zorlaşır.. Zamanında sağlıkla gelsin ınşallah.. Ya yanına laptop felan da al hastanedeyken yazarsın biz merak ederiz sen gelene ve yazana kadar:))

nurtencımm dogum gunun kutlu olsunnn bebeısın ve esınleee nıce mutlu senlereeeee
cıgdemcımm bızım dugun cuma gunu cnm persembede kına var dun elbıse aldım kendımee hem kınada hem dugunde resım cekınıp koyarım bakarsnz
bızımde yarın evlılık yıldonumumuz kızlarrrrrrr esım memege goturcek benıııı

kız kudret maşallah maşallah kadır mertın kılosu cok ii rabbı bı avazda kurtarsın senı yavrummm

SEDACIM CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM TEZ ZAMANDA SANADA YAŞATSIN BU DUYGUYU DOĞUMDA HEPİNİZE DUA EDİCEM İNŞALLAH SANADA KADRİYEME NİLÜFERİME CANANIMA HAYIRLISIYLA ANNELİK DUYGUSUNU YAŞATIR YARABBİM

kız kudret maşallah maşallah kadır mertın kılosu cok ii rabbı bı avazda kurtarsın senı yavrummm

CANIM BENİM TOS TOS OĞLUŞUM OLUCAK GALİBA TEYZESİ HELE Bİ DOĞSUN TOMBİK TOMBİK NEYE BENZİYO Bİ GÖRELİM BU ARADA SEVAL ÇİZELGEDEN SAYMAMIZA GEREK YOK BEN EN GEÇ 12 GÜNE KADAR DOĞURACAKMIŞIM BELKİ BU GÜN BELKİ YARIN BELKİ BİR HAFTA ARTIK GELSİN DİYOR DOKTORUM GELİŞİMİNİ TAMAMLAMIŞ İÇERDE FAZLADAN KALIYOMUŞ BAL BÖCÜĞÜM

İnşallah canım... Beni de bekletmez gelir. Bu aralar duaya çok ihtiyacım var.. Hayırlısı olsun diyelim.. Sen bir doğurda hele burdaki hamilelere örnek ol normal doğum yaptım diyee.....

Evet sevalcım ıÇerısı galıba Çok rahat Çıkmak ıstemıyo benım haylaz oĞlan

ben bu kk dan bişi anlamadım.
bazen 2 dk. bakmıyım hattan düşüyorum
şimdi 2 saattir iş yapıyorum döndüm
hala hattayım.

kudret yaaaa çok heyecanlı
benim arkadaşımın da 2 haftası vardı
cuma günü erken doğum yaptı.
3 kilo 160 gr. kızımız oldu.
eğer 40 tamamlasaydı kesin 3500 olurdu
en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…