Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah yavrumm bu sıcaklarda dısarıya cıkmamak en iisi aslında kuzum ama iş geregı mumkun olmuo işte

kıslar az önce ne oldu anlatiim
çarşamba akşamı eşimle alışveriş merkezine gittik
orda bi kız önümüzde dolandı durdu turizim şirketi tantımıymış
çekilişe katılın nolur diye
eşimde başımızdan savmak için beni yazdırmıştı
ve benim telefonumu verdi
az önce telefon geldi
2010 sonuna kadar kullanabileceğiniz 4 gece 5 gün yerini siz belirleyeceğiniz bi tatil kazandınız diye
ben inanmıyorum dolandırıcılardır diye düşünüyorum
ama kararsız kaldım
pazar günü çankayada bi otelde kokteyl varmış oraya gelin firma tanıtımımızı yapıcaz ve katoloktan tatil yapmak istediğiniz yeri beğeniceksiniz falan dediler

aman kızım ınanılırmı öle seylere ya bana ınandırıcı gelmedı ama bılmıom tabı yınede kokteyle gıdın en ısıs sız :roflol:

valla bence olabilir bi kokteyle gidin bakalım hangi tur şiketiymiş nasıl gidilcekmiş, ne yer seçenekleri varmış iyice öğrenin bir bakalım başka gidecekler varsa onlarla da iletişim kurun.. Zarar gelmez gitmekten... belkimde gerçekten bir tatil yaparsınız bedavadan..

ii geceleeeer
9 da yattım yeni kalktım
kıca tabak meyve yedim geri yatcam
naasssılııımmmmm bayanssulusmile

günaydın kızlar doğurmadım daha evde misafirlerim var zaten hafta sonu kimseciklerde olmuyo

merhaba kızlar hepinize iyi haftasonları tabi toğikte kimsecikler yok. Ben bugün hormon sonuçlarım için gittim doktora tahmin ettiğim gibi fsh yüksek çıktı o yüzden de yumurta büyümüyor ve çatlamıyor bugün itibariyle klomene başladım. 24 mayısta da yine gideceğim bakacak yumurtalara heralde baya yüksekki yüksek dozdan başlattı beni günde 2 tane içicem hadi hayırlısı bakalım.. Hadi kendinize dikat edin..

merhaba kızlar nssılsınız bakem.. Ben klomen kullanmaya devam ediyorum. Çarşamba bitecek pazartesi yumurta kontrolüne gitcem... ınşallah büyür yumurtalarım yaa.. Aranızda klomenle hamile kalan yakını olan var mı işe yarıyor mu bu tedavi arkadaşlar...

selam sedacım hayırlı olsun valla ben kullanmadım hiçte bilgim yok ama hep burda kk da duydum klomen kullananların topiki var hemde birsürü inşallah sanada bebişini getirir ilaç

kızlar selammm hayırlı uğurlu ve yeni hamiş haberli bir hafta diliyorumm
nasılsınız bakem ben iyi ve çokkk yorgunum haftasonu yazlıktaydık eşim çim ekti bahçeye babamla bende onlara bol bol çay kahve ikramı yaptım ama harika oldu ecrinim kısmetse yuvarlancak çimlerde
kıslar cmtsi de çarşıya gittim vee tahtakaleden bir kapı süsü aldımm yıkılıyooo akşam fotosunu çekip koycam daha erken ama bakmak için girdim babam aldı çıktıkk Rabbim kullanmayı kısmet etsin inşallahh bide bebişime bir sürü cici aldımm puantiyeli pijma aldım kızçeme çek şekerrr ayyy doğsada giyse cicilerini

nerdesinizzz yahuuuuuu sonra ben işlere dalıyom 5 sayfa lak lak yapıyonuzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…