Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öznurcum canım kuzenın adına Çok sveındım allah analı babalı bÜyÜtsÜn darısı bızlerın baŞına ınŞallahh

Ben alırım o bayrağı İnşallah senden. En küçük hamiş ben olacağım galibe bu gidişle ya neysee... Gerçi dr iyi konuştu gelişecek gibi duruyor yumurtan dedi reglide anlaşılıyormu ki yumurtanın büyüyeceği... İşaretlemiş orayı da çıktısını verdi. Klomenin etkisi bir ay sonrada devam ediyormuş sanırım bir yerde okuduğuma göre bu ay aldıığım ilaç yumurtamı tetiklemişse belkide büyür.. 7 haziranda gitcem kontrole..

kudreeeet yarın 40 hafyan bitiyo gülüm be.dr.a nezaman gideceksin bidaha.senin çatının durumu kesinleşecek mi.

heh yarın belli olacak ozaman durumlar.normal mi olacak görünüyor şimdilik canım.
yoksa sezaryen ihtimali var mı.

seda bu haftasonu sınav var.nasıl çalışabildin mi.

ya sorma öznurcum stres had safhada ve konularım bitmedi daha çok astım bu sefer dersleri işte sorunlar çıktı ya odaklanamadım. Şimdi başlıcam gece geç saate kadar çalışacağım perşembe ancak bitecek ucu ucuna yani.. iki dersten korkuyorum çalışmadım çünkü soru bankasından tekrar yapcam onlardan büte kalabilirim belki ama bir ders kalsa iyi olacak. 4 derse garanti gözüyle bakıyorum zaten ama canım hiç çalışmak istemiyor. Şimdi daha yemek koycam ve başlıcam hayırlısı artık...

Öznur yarına randevu aldık doktora gİdİcem bakalım hayırlısı

Kudret bu gidişle sen sınavları da atlatacaksın gülüm... Bekleyecek bebeğin sınava girmeni galiba.. .Ay bir de sınavda geliyormuş sancı.. Eğer sınava kadar gelmezse sınava girersen eşinde gelsinde beklesin seni ne olur ne olmaz ama bence bugün yarın gelcek senin bebiş. Hem en geö 29 mayısa kadar doğurman lazımdı. Yoksa alacak doktor. Belki vizeye de bırakmaz seni...

Hadi ben kaçtım kızlar kim görürse net açmıcam hemen derse oturcam diodum yine oturdum kaldım başlıyım bir an önce yoksa gece kuşu olurum yine dün 1 de yattım zaten... Hadi öptüm...

selam kızlar bir selam veriyim kaçıyım ya benim hesaplar bitmiyoo bir türlü adamlar kapatacak beni bekliyooo imdattttt

bende temızlık yapıorum cnmmm napıyım yavas yavas yapıorum arada buraya bakıorum

kıslar ben zaman geçitkce ağırlaştığımı hissediyorum
normalde çok tez canlıyımdır şimdi oturunca kalkasım gelmiyo
ve bi pozisyonda 2 dk fazla durursam belime karnıma ağrılar giriyo
vede popomla çatı kemiklerime doğru sancım oluyooo
offf daha şimdiden böle başladı bende

ben bu hafta sonu şu alışveriş işinin hiç yoktan yarısını halledim baride
benim gidişat ii diil gibi iyce ağırlaşırsam yürümem zor olur
şimdi bile 2 dükyan gezim çatı kemiklerim ağrıyo adım atamıyom yaw

ahh nurtenim ahh benimde öyle az yürüyeyim yada yorulayım çatı kemiğim ufalanıp dahalıcak gibi ağrıyoo feci bişey yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…