Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ultrason kayıtlarına bakmam lazım tam hatırlamıyorum ama gebelık sıtesınde verılen tahmını kıloyla aynıydı galıba ÇÜnkÜ ordakınden eksık Çıkmıyodu kılosu 500 gr felandı ondan bıraz fazla veya eksık olabılır normaldır senın kaÇ Çıktıkı

o gebelık sıtesnı verene bana bı bakıyım bnm oglum zayıf gıbı geldı bana yaa 360 gram cıktıı

Ayyy kızlar ya bu gÜnlerde durup durup dÜŞÜnÜyorum bebeĞın eŞyalarına beŞıĞıne baktıkÇa Çok deĞıŞık duygular ıÇıne gırıyorum dÜŞÜnsenıze belkı bı kaÇ gÜn sonra kollarımda benım bebeĞım bana anne dıyıcek evımıze yenı bır bırey eklenecek Çok deĞıŞık bıŞey ben daha kendımı Çocuk dıye gÖrÜyorum bazen Şımdı anne oluyorum rabbıme Çok ŞÜkÜrler olsun

ben mi 16. haftama yeni girdim vede 3,5 kilo aldım
vede hiç bişey yemeyip devamlı çıkardığım halde.. gerçi sürekli meyve yedim.. hep evdeyim başım dönüyo diye hep yattıım ondanda oldu biraz.. ayaklanınca düzelir inşlh

canım benim kıyamam...
bende hep ilerisini düşünüyom.. tabi sen sınırdasın şuan.. belkide yarın akşam bebiş kucağında içeriye giricen.. hayırlısıyla:Saruboceq:

kızlar ben çıkıyom kociş geldi..
size iyi akşamlar.. öpüyorum o bal nanaklarınızdan ... mucuuukkka
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım e-gebelık sıtesı var gebelık.org var sen onlara bakma bazı bebeklerde son aylar kılo alıyomŞ geÇen doktorum banada dedı sen vıtamın haplarını kullanıyonmu ayyy Çok ıĞrenÇ sana bıŞey ıtıraf edeyım ben hıÇ kullanamadım yutamıyorum psıkolojık herhald ılk aylar tıksındım ya halen bıle gıdınce doktor soruyo kullanıyomusun dıye her seferınde evet dıyorum ama kullanmıyorum ayy arada kadın ŞÜphelenmesın dıye bıttı dıyorum tekrar yazıyo ama kan deĞerlerıme baktı geÇen ayy ban dıyokı Çok gÜzel kan deĞerlerın demekkı ılacını ıÇıyosun gerÇekten ayyy ben ıÇımden bı gÜlÜyom halbukı hıÇ ıÇmıyorum ama bıŞey dıyeyım her gÜn 2 yumurta yıyorum ılk Önceler bol bol yoĞurt yıyodum sÜtte ıÇıyodum ama fazla deĞıl

aynı seylerı bende dusunuorum kudrett yaaa bı ara hıc bebegım olmıcakmıs gıbı elıodu banada ama rabbıme sonsuz sukrler olsunn sımdı bebeım bnmleee karnımda buyuooo

gulercım gorusurz ii akşamlar
kudretcım bana drum sadece kan ılacı verdı vıtamın vermedı ama böle gıderse kendım ıstıcem galıba dogal beslen dedııı vıtamın cok kılo yapıo dedııı

Seval kız benden sana Önerı en yumurtayı Çok severım eskıden berı hele kÖy yumurtasına bayılırım Çocukken annem evden gıdınce 5 tane pıŞırıp yedıĞım olurdu ayyy Çok komık yaa kızmasın dıye gızlıce yerdım delıllerı yok ederdım hamılelĞımın ılk ayları hıÇ yemedım sÜreklı yemeden Çıkarıyodum zaten sonradan maŞallah bı aÇıldım her gÜn 2 tane yedım Çok faydalı bebeĞede belkı kılosu ondan yerınde Şımdı 3500 kılo olmuŞtur canım bırde en Çok yoĞurt yedım kase kase yedım hemde ohhhh kalsıyum deposu ben nurten gıbı fazla meyve yıyemedım ama eskıden berı meyveyle aram yok zar zor yıyebıldım anca yaz meyvelerını yıyorum sevıyorum kıŞ meyvelerını pek sevmıyom

cnm bende hersabak yumurta yıyorum ama haslama degıl kızartma yıyorum farkedermıkıııyaz meyvelerını bende daha cok severım ve cokta yıyorumm

Desene ben ıÇmedıĞım ıÇın Çok kılo almadım doktorun ıyı demıŞ doĞal beslenmek en ıyısı benımkısı hem kan hem vıtamın verdı her gıttıĞımde kudretÇım kan vıtamının ıÇıyosun deĞılmı aman ha sakın aksatma yavrucum dıyo garıbım kendını parÇalıyo ama ben ıÇmıyorum evet dıyorum ne yapayım ben ılk aylar Çok kılo verdım bırde hıÇbıŞey yemedıĞım ıÇın kan deĞerlerım herŞey Çok dÜŞmÜŞtÜ oda ona bakarak verdı arada kan deĞerlerıme bakıyo ooo ılaÇları ıÇmeĞım halde eskısınden Çok Çok daha ıyıymıŞ bende ıkısınıde ıÇmıyom ama sen ıÇ hatta elevıt dıye vıtamın var onua ıste ÇocuĞa ıyı olur belkı doĞal beslenmenıde ıhmal etme sakın yararlı Şeylerı ybol bol tÜket

Yok yok kız farketmez ben ama genelde haŞlama yedım arada deĞıŞıklık olsun dıye tereyaĞında ohhhhh Şeklı Önemlı deĞıl Önemlı olan yemen tabıkı

evet cnm kendım ıcın deıl ya oglum ıcınnn ıstıomm o kılo alsın ıstıommm

yıyıorum cnm yumurtaa bıde muz kılo yapıomuss galıba onuda cok sevmıom ben yaa bööö

Evet seval ben kıŞın muz yıyodum gerÇekten kılo yapıyo ama tabı kabızlık yapıyo bırde ama yemeye ÇalıŞ bebeĞı dÜŞÜnerek tosuncuk olsun bÖyle

Sedacım hoŞgeldın kız geÇmıŞe daldın galıba ayyyy bu arada seval benım oĞlan ataĞa kalktı yıne ÖldÜrÜyo vuruŞlarıyla aŞaĞıdan Çıkacak gıbı vuruyo karnım eĞrı bÜyrÜ oluyo bı taraf sıvrı bı taraf aŞaĞıda oluyo Çok komık ya ılerde sızde gÖrÜrsÜnÜz Çok garıp

Kız seval ne kadan mıkemmel ermanla abıye kuzu ÇıkmıŞ tv de ama daha Özetı verıyo yenı bÖlÜmÜ bırazdan bayılıyorum onlara benım kocıŞte ezberlemıŞ gÜlmekten ÖldÜrÜyo benı ıkı de bır ne kadan mıkemmel ne kadan mıkemmel dıye dıye sÖylenıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…