benim de bi ara geçiyo sonra bi ara yine oluyo.tamamen geçtiği yok yani.
okadar meyve yememe rağmen oluyo arada.
muz yemiyorum canım.kayısı da aklıma geldikçe yiyorum.su içmeye çalışıyorum ama son zamanlarda içemiyorum fazla nedense.neyseeeee bugün çok sıkıcı bi gün ya.
kayısı suyu iç canımm cana kayısının üstüne su iç rahatlar bağırsaklar
bence yok uçakın zararı kıs millet doğurmaya 18 saat amerikaya gidiyoo bişey olmuyo kafamçokkarıştı
şimdide diyalizde gitmeden arar hep gelincede hemen arıyoo Allah annecime ve tüm hastalar acil şifalar versinnn
ah ahh annelik böle bişey işte kıslar yaaaa
ya sorma kıs verdikleri 3 tane çubuk kraker varya bildiğimiz ondan işte birini bana gönderiyo işyerinde atıştırayım diye birini eve getiriyo bizim böcükler eve gelince hemen diyorlarmış babanne bize ne getirdin hastaneden diye onlara veriyo sırayla onlarda marketten alsan yüzüne bakmazlar annem gertirince kıymetli oluyoo annem salı bide cmtsi giriyo cmtsi hanginin aklına gelirse babalarına zorla hastaneye gidelim diyorlarmış içeri girmek yasak kapının aralığından bağarıyormuş babannneee ben geldim sen iyi oll diye hemşire diyomuş teyze yine geldi senin bücürükler bazen içeri alıyormuş iğneleri görünce babanne acıyomu öpiyim diyorlarmış öpüyorlarmış annemin ellerini evlatt işte yaa
çiğdem nan ağlatcan mı bizi.neşeli bişiler anlatın.içim sıkılıyo zaten bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?