Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kim bilir ne çok seviyodur torunları annen
benim rahmetli babanemde hep evladın yerini kimse almaz deridmde
torun sevgisi bi ayrıymış derdi Allah rahmet eylesin Nur içinde yatsın canım babannem

kıs sorma annem babam çıldırıyorlar onlara hele babam 65 yaşında at oluyo sırtıda gezdiriyo güreş yapıyorlar ısırıyorlar babamı omuzuna çıkıyorlar babam gık demiyo oynuyo onlarla anneminde hasta olduğunuda biliyorlar gözlerininde iyi görmediğini geçen büyüğü demiş babanne istersen gel seni gezdireyim dışarda sen görmessin ben gezdirim senii sanki yolu biliyoo lokum yaaa çok tatlılar anneme dedim gideydiniz akşam haberlerinde seyrederdik sizi "yolda başıboş gezen yaşlı kadınla küçük bir çocuk bulundu" diyee annemde diyo büyüsün benim çocukların gezdircek babannelerini hahh dedim o zamanda kızları gezdircekler sen otur evde kaydirigubbakcemile

çiğdem nan ağlatcan mı bizi.neşeli bişiler anlatın.içim sıkılıyo zaten bugün.

anlatıyım canımm annemin yattığı diyaliz odasını beşiktaş spor kulubü yaptırmış kapıda amblemi falan var bizim bücüklerde fenerli her hastaneye gidişte fb formalarını giyip gidiyorlarmış baba bizide beşiktaşlı sanmasnlar formamızı giyelim diyomuş (oda nasıl sanıyorsa) :roflol:

BEBEĞıNıZıN DÜNYASI. "Bedenim her geçen gün biraz daha tombullaşıyor." Bebeğinizin yeni, daha yuvarlak görünüşü için buraya tıklayın.

UÇAK YOLCULUĞU? Bacaklarınızı esnetmek ve kan dolaşımınızı harekete geçirmek üzere sık sık mola verebilmek (bir uçuş sırasında en çok tuvalete gitme dalındaki dünya rekoru nedir?) için koridor tarafında bir koltuk isteyin. Hamileliğinizin en geç hangi döneminde yolculuk edebileceğinizi doktorunuza sorun.

EŞıNıZ baba olmaya hazırlanırken görünüşünde ya da hareketlerinde bazı değişikliklere gidebilir. Eşinizin saç modelini değiştirip değiştirmediğine, sakal bırakıp bırakmadığına ya da mobilya yapmak ya da yemek pişirmek gibi "babalığa uygun" bulduğu yeni zevkler edinip edinmediğine dikkat edin.

HAMıLEYKEN GÜNEŞ KORUYUCU KULLANMAK cilt renginizi her yerde eşit olmasını sağlayacaktır. Güneşte kalmak hamileliğe bağlı pigment değişikliklerini daha da kötüleştirir; bu değişikliklerden biri de hamilelik maskesi denen, bazı kadınların yüzünü kaplayan koyu renk lekelerdir.

BAZI YıYECEK VE ıÇECEKLER hamilelikte yasaktır. Prima Enstitüsü uzmanları şunları söylüyor: "Gıda ve ılaç Kurumu düşük kalorili içeceklerde bulunan şekersiz bir tatlandırıcı olan aspartamın ölçülü miktarda tüketildiğinde hamilelik sırasında güvenli olduğunu ortaya koymuştur."

AYRINTILAR, AYRINTILAR. Hamileliğinizin bu haftaki gelişimiyle ilgili daha fazla bilgi için buraya, önünüzdeki günlerde ortaya çıkacak değişiklikler için buraya tıklayın.

kıs öznur az önce prima bana mail atmış
bak uçak yolculuğu yazıyo

:roflol: :roflol: :roflol:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bilge bu sabah sezeryanlaaaa dogum yapmıs kızımda bende iim selam söle kızlara cok öptum yazmıssss

nurtiş baktım intrnetten.34 haftaya kadar yolculuk yapılabilirmiş.
ama tabi korkmayanlar için geçerli bi kural.eh bende ogün gelsin ozaman düşüneceğim.
biletimi erken alamayacağım için daha pahalı olacak ama yapabileceğim bişey yok.
belki dr. muayeneden sonra gidemezsin diyecek.belli olmazki ne olacağı.
bir de ben ayrıntılı ultrasona gittiğimde bebeğin harketlerine pek hissetmediğimi söylemiştim.
dr. plesanta önde olabilir demişt. sonra evet önde dedi mi demedi mi hiç bilmiyorum.
önemsiz bişi gibi konuşmuştu ama şimdi internetten baktım önemli bişiymiş bu yaaa.
kendi dr.uma soracam bende böyle bişi var mı yok mu anlamadım ben.

coştum bişey daha anlatayım
bizim büyük bıcır çok haylaz geçen yaz annesinin köyüne gitmişti 2-3 hafta orada kaldı sen yoldan gördüğü civcivi al bisikletinin arkasına koymuş eve getiriyormuş tabi civciv düşmüş bizimki bide yanlışlıkla ezmiş rahmetliyi
bu sene teyzem torunlarına civciv almış 3 tane bizimki onlara gidince bakmış bakmış teyzemin torununa demiş (yaşıtlar ikiside 5 yaşında) yusuf eren sakın bisikletinle gezdirme ölüyo bu civcivler demiş :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bilge bu sabah sezeryanlaaaa dogum yapmıs kızımda bende iim selam söle kızlara cok öptum yazmıssss

cepten mi mesajlaştın sen canım.
o sezeryan istiyomuydu yoksa erken almaları için bi şey mi oldu
merake ttim şimdik yaaa.inşallah topike gelir de anlatır.

ay demekki içime doğdusabahtan beri bilge aklımdaydı
Allah bağışlasın hayırlıo evlat olsun inşallah
ay pek sevindim şimdi yaaaaa

12 hazirandı onun günü.demekki 39 haftalık doğurdu.iyi yine erken değil.beklememek daha iyi yaaa.

neeeeeee bilge gerçekten doğurmuşmuuu akannehir
anam anam hande bebek gelmiş hee maşalllahh maşallah bilgeme geçmiş olsun darısı başımıza kızlarr yaa ay terledim ha bana biri doğuruyo demeyin fena oluyomm
kıs kudret sen daha camları sil :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…