kız nurten sen seker yuklemesını yaptın dımı nasıl bişi cnm oo mıde bulandırıomuuu gercı sen tatlıyı sevıonn cok dokunmamıstır sana
he vallla.. bizim kızçeler pek nazlı.. beni adam gibi kıpraşmıyo bile.. çok kibar anlaşılan.. tekmeleyip kendimi heeeç yoramam diyo..bayanssulusmile
o videoları bende seyrettim.. normalden de tırtım sezeryandanda... ama sezeryandan daha çok tırstım.. bide epidural felan istemiyorum ben.. uyutacaklarsa adam gibi uyutsunlar.. benim bi arki epidural oldu 6 ay uyuyamadım rüyalarıma hep girdi diyo banaa... korktum bende bilmiyorumkismile
kıs güler ne kıpraşması daha dur benimki bi tekme bile atmadı sanki 1 haftadır iyice duruldu senin daha erken
kızlar ne istiyom bilionuzmu hani filmlerde oluyoya gözlük takıyorlar karşıdakini çıplak gösteriyo öyle gözlük olsa bakınca bebişleri görsek her istediğimizde sengözlerimebaksanab
aaaa sapık
sadece karnına mı bakcan onunla
sokakte falan takma sakın ha :roflol: :roflol:
anladım nurtencım bnmkıı zayıf gıbı gelıo bana yaaaaaaaa off kız oznur sneınkı kaç gram oldu
çidoşum gözlük değilde... şöyle çıkma bi ultrasyon bulsak biyerdende.. bebişimizi her özlediğimizde.. onu her merakl ettiğimizde baksak görsek içimiz rahatlasa ne güzel olur..
bu arada ben çıkıyorum.. komşum beni dolaşmaya gelmiş.. şimdi ayıp olur onun yanında nete girmek..
şimdilik hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?