Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız nurten sen seker yuklemesını yaptın dımı nasıl bişi cnm oo mıde bulandırıomuuu gercı sen tatlıyı sevıonn cok dokunmamıstır sana

geçen hafta yaptırdım canım
50 gr glikozu bi bardak suya karıştırıp verdi hemşire elime
2-3 yudumda iç miden bulanmasın dedi
ben tatlıyı sevdiğmden hüüüppp 3 yudumda gitti
miden bulanırda kendini kötü hissedersen kusma olursa hemen gel dedi
1 saat oturdum biyerde ama insan bi tuhaf oluyo aç karna oluyon bişeyde yedirmiyolar
boş mideye birden şeker girince tansiyonum oynadı ama kalkmadım yerimden
fazla hareketi önermiyolar çünkü
1 saat doluncada kan verdim sonra hemencik karnımı doyurdum :roflol: :roflol:

en geç ben doğurcam.. 6 kasım.. ama kız olursa ekim sonu da olabilir...

yaaa bu şeker yüklemesi nasıl bişiy anlatsanıza bana.. ben çok acemi vede küccük bi hamişim.. cahilim çook

kıs güler ne kıpraşması daha dur benimki bi tekme bile atmadı sanki 1 haftadır iyice duruldu senin daha erken

kızlar ne istiyom bilionuzmu hani filmlerde oluyoya gözlük takıyorlar karşıdakini çıplak gösteriyo öyle gözlük olsa bakınca bebişleri görsek her istediğimizde sengözlerimebaksanab

seval benim bebişim azcık iriydi ilk zamanlar
onun için doktor gününden erken doğabilir diye 20 sinden sonra hazırlıklı ol demişlerdi
zaten her normal gebelikte 35 haftadan sonra her an doğum olur gözüyle bakıyo doktorlar

ben azıcık fazla kacırıyım tatlıyı hemen mıdem bulanmaya baslıoo yaaaa

aaaa sapık
sadece karnına mı bakcan onunla
sokakte falan takma sakın ha :roflol: :roflol:

anladım nurtencım bnmkıı zayıf gıbı gelıo bana yaaaaaaaa off kız oznur sneınkı kaç gram oldu

savalcim yanında limon götür o zaman
limon ii geliyomuş içemeyenler öle diyo

offf cıgdem super olur bn sadece bebegıme bakmam ama dısardada takarımmmm alla alla :roflol:

çidoşum gözlük değilde... şöyle çıkma bi ultrasyon bulsak biyerdende.. bebişimizi her özlediğimizde.. onu her merakl ettiğimizde baksak görsek içimiz rahatlasa ne güzel olur..

bu arada ben çıkıyorum.. komşum beni dolaşmaya gelmiş.. şimdi ayıp olur onun yanında nete girmek..
şimdilik hoşçakalın...

anladım nurtencım bnmkıı zayıf gıbı gelıo bana yaaaaaaaa off kız oznur sneınkı kaç gram oldu

kıs doktor normal diyosa normaldir korkma
sağlıkları yerinde olsunda hem varsın zayıf olsunlar
ham zayıf çocuk hem kolay doğuyo hemde doğumdan sonra çabuk toparlıyo

bende yanlıs anladım galıba cıdem nurten kızımmm bızım ıcımız fesatmıs :rolfol:
doru dıon nurten kızzz dımı saglıklı olsunda ben hep tombiş bı oglum olsun ıstıom :d

ya aslında alınır usg de işte yer kaplar evde o yüzden almıyom ben naniknanik kıs güler ben anlamıyom ki çok az bi görüntüyü anlıyom olsa bütün gün elimde gezerim valla

öptüm canım yine gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…