Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilgeme çok geçmiş olsun.. gözü aydın.. allah bebişini sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

sölersem canınız ceker ama beee neyse bn yapıyım hepınız ıs cıkısı bana gelınnn hadeee
gulerım hg bu aradaaa bılge dogurduuu yavrummmm darısı bızeee

hee tabee cok kolay dımı öle ıkınmak cıkması falannn bn arkdslarımdan cok dınledım cunku hatta ızledım bıle nette dogum vıdeolarını aptal kafam nıe ızledıysemmm

teknik olarak öyle çıksa sorun yok canım ama 3500 kg olunca sorunlar başgösteriyo tabii eyvahedigeldismile

deli karı korkucaksan ne izliyon ki
hoş bende izledim ama -tatlicadiarzu-

amaaaann korkmayın kıslar yaaaa
Valla benim içimde zerre kadar korku yok
aksine bir an önce doğurmak o duyguyu tatmak istiyorum
nasılsa doğucaklar öyle yada böyle neden şimdiden kendinizi strese sokuyosunuz kine anlamadım

bilgeyle geçende konuşmuştuk onun doğum tarihi 12 hazirandı ama bebişin suyu az olduğundan 1 haziranda sezeryan olacaktı... herhalde bebişin sağlığı açısından bugün aldı dr.. vardır bi bildikleri muhakkak..
aman ikiside iyi olsunda. önemli olan o..

yaaaa ölede korkuom işteeee bı dıom oo eylule cok var daha bıde dıommm haftaları sayınca az kaldı gıbı gelıo bana

bana doktor ağustosun 20 sinden sonra her an tetikte ol dedi
20 ağustos 3 eylül arası doğum didi
ay ne hoş
ramazanda gelcek oğluşum

evet canım Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin anam bilgem 9 ay haziran anneleri topikinde yazdı gitti mayıs annesi olduu iyiki ben ekim annelerinde yazmıyom kaydirigubbakcemile3

kız nurten sen seker yuklemesını yaptın dımı nasıl bişi cnm oo mıde bulandırıomuuu gercı sen tatlıyı sevıonn cok dokunmamıstır sana

hoşgeldin ama handecik senden önce geldi Güler teyzesi kaldı bizim kızlar içerde

he vallla.. bizim kızçeler pek nazlı.. beni adam gibi kıpraşmıyo bile.. çok kibar anlaşılan.. tekmeleyip kendimi heeeç yoramam diyo..bayanssulusmile

o videoları bende seyrettim.. normalden de tırtım sezeryandanda... ama sezeryandan daha çok tırstım.. bide epidural felan istemiyorum ben.. uyutacaklarsa adam gibi uyutsunlar.. benim bi arki epidural oldu 6 ay uyuyamadım rüyalarıma hep girdi diyo banaa... korktum bende bilmiyorumkismile

eee nurten senınkı 20 agıstostaysa bızımkıde 25 eylul degıldır daha erkendırrr

evet oznurum dımı yaaaa ne dusuncemmm gırdıgı gıbı cıksın veled :roflol:

ecrınle konusmanız cok hosuma gıttı ondn guldum cnmm

seval sen bizi görsen çocuğun kafası şişiyo koçişle ben bütün gün konuşuyoz ona ama ne konuşma sabah eşim bana kıdı (şakadan) kızım ben bişey yapamıyom at annene ordan benim için bir tekme dedi bende atma güsel kızım annelere vurulmaz çıkınca babanım kulağının dibinde çığlık atarsın dedim bazen yemeği beğenmeyince kociş diyee ahh kızım çıkma sakın aç kalacan bu anan yemek yapmıyo diyo bende ah kızım bu baban evde vır vır yaşlı teyzeler gibi konuşuyoo kafan şişecek ama ben sana ayrı oda yapıcam diyom bütün gün diyoz çocuk şişti içerde çıkınca ilk lafıı yeterrrr bi susun olucak :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…