Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız kudret madem doğurmadın ne girmedin dün kkya.
bizi merakta bırakma bak.dr.dan gelir gelmez yaz.kaçta gidip gelecen.

Evet Öznurcum doĞurmam lazım 12:30 da doktora randevum var ben kalkıp hazırlanayım gelınce haber verırırm bakalım doktor ne dıyecek

Hadı bana dua edın ayyyyyyyyyyyy heyecanlandımm haaaaaa tırledım haaaaaaa

gunaydın kızlar ben yenı uyandımda ama hala uykum var
len kudret doguramadın bı he aldırıcaksın sımdı bna nesteri :roflol:
bnce dr sımdı bısıler yapıck yanı sunı sancı falan vercek bence kesın cunku kırk haftayı btrdı bee

selam kızlarrr
bu handecikin halayııı :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kıs nurtenn 100 oldun hee anam anamm maşallah
kudrettt git doğur bana fenalık geldi seni düşünmekten ayılıp bayılıyom burda habire akannehir
öznurr naber canımm

banada öyle geliyo bebekte büyümüştür kesin ya suni sancı verecek tada sezeryan için gün bugün dananın kuyruğu kopacak bencee

Sedacım galİba hafta sonu sınava gİrecem baksana bu gİİdİŞle doĞurmaya nİyetİm yok ayy doĞururum dİye derste ÇalıŞmadım boŞuna neyse artık ne versem kar

ay Kudret doğramadın mı kız sen daha bizde belkim doğrumuştur diyorduk bak hele yaaa ne tembel oğlan rahat geldi orası tabii ohhh ekmek elden su gölden... kaydirigubbakcemile3 valla ben yine de sınavlara yetişeceğine sanmıyorum. Hatta hafiften sancıların da olabilir ama sen hissetmiyor olabilirsin nst ye bağlarsa sancın çıkabilir öyle olursa bir iki güne kalmaz doğurursun ama hiç sancın çıkmazsa da 40 haftan doldu artık bekletmez doktor haftasonuna kadar cuma alır gibi geliyor bana hadi git gel de haberadar et bizi ay bir de kucağında bebekle geliyormuşsun evine.. Hadi hayırlısı..

yemeğimi yedim geldim.ama çok iştahlıyım yaaa.
korkudan fazla yemiyorum.aç kalktım masadan.
şu an tekrar yiyebilirim.

cnm yayla corbası,fırında tavuk pilav tatlı ama arkadası gelmedı zaten kesn degıldı bız yedık ohhh

bende yumurta pişirdim bi de salata yaptım ooooh çok güzel oldu.
bu aralar canım balık istiyo,yapcam bugün yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…