Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KÜÇÜk balık mevsımı bıttı snırsam dımı.bÜyÜk balık bulurum herhalde.tansaŞa bakıcam.

amanııınnn halaya geç kaldım
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ana öznur 17 gün sonra sende çift haneye düşüyonn akannehir

amanda aman maşlh geçiyor günler

kızlar buarada akşam bilgeyle konuştuk.. selamı var çok
arkadan bebişin sesi geliyodu.. çok duygulandım.. mşlh mşlh Allah hande bebeğe sağlıklı ve huzurlu bi ömür nasip etsin

en fazla benim günüm var.. hepiniz doğurcağınız
ben burda doğurana kadar yanlız kalcam.. artık kendi kendime yazar dururum..

Aramızda Çok yokkı.hem zaten kımın nezaman doĞuracaĞı hıÇ bellı olmaz.bak bılge kudretten Önce doĞurdu :)

kızlar buarada akşam bilgeyle konuştuk.. selamı var çok
arkadan bebişin sesi geliyodu.. çok duygulandım.. mşlh mşlh Allah hande bebeğe sağlıklı ve huzurlu bi ömür nasip etsin

ayy kıyamamm doğmuşta sesi çıkıyomuşş topik çıtırınınn

canım inşallahh diğer arkadaşlar hamiş kalır bu arada sen onlarla yazışırsın siz lohusayken biz tekrar topike bakarız bir zamanlar adet günlerimizi yazıyorduk şimdi göbişlerimizi inşallah sonrada bebişlerimizin ilk adımlarını dişlerini yazarız birbirimize bugünlerime Şükürler olsun hem istedik bekledik gülerim geçende eski topike baktık geçen yıl neler yazmışız diye (ben daha yokmuşum ama) herkes birbirine seneye inşallah anneler gününe bebişlerimizle gireriz diye temnnide bulunmuş bak çoğumuz için gerçek oldu Allahımıza bin şükürr darısı tüm diğer topik arkadaşlarımıza ve isteyen herkesin başına Aminn

Hayatım ben daha hamile değilim ben daha hamile kalcam da sana yetişcem de sen de doğurursun gidersin asıl ben yalnız kalırım kızların olmadığı zamanlarda da ben yoldaşlık ederim artık bu gacılar bebekleriyle ilgilenmekten buraya gelemezler ne de olsa... Ama ben napcam yaa herkes gidinceee...

Ya bıyere gıttıĞımız yok delı mısınız.
DoĞurduk dıye uĞramayacakmıyız topıkımıze.
Tabıkı bÜtÜn gÜn aÇık kalmaz Şımdıkı gıbı
ama ıllakı gelırız.

merak etme esracım sana kadar hepsi iyileşmiş olur.. onlar bebişleri uyutup nete koşarlar merak etme..
asıl bebişler çok küçükken gelemezler

he valla sevalim..
yanlız başıma oynuyom.. gel sende beraber oynayak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…