Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok yedim yaaa çatlamak üzereyim.
haftasonu dr.un tartısına çıktığımda şok geçirmek istiyorum.
umarım çok almamışımdır.

benimde 2 gündür çok sık çişim geliyo.karnımın en altında bi ağrı oluyoo.

sen kac haftalik hamileydin??
yarisini gectinse, normal tabi, eger bekliyorsan yani.
bekleme canim, cis saatin geldimi kedi:) hemen uc wc ye.
beklemeye gelmez, daraltmayalim bebisinin mekanini dimi yerimseniben

bende öleyım oznurumm anıden bı gelıoo amanınnn fena bişi hemen gıtmek lazım agrıya gelınce bnmd eoluo ee atık sona dogru yaklasıoruz kusum nomaldır

acıktımmm yaa keşke burdada emekhane olsa ne yesem diye düşünmem püff ne yesem yahu

sen kac haftalik hamileydin??
yarisini gectinse, normal tabi, eger bekliyorsan yani.
bekleme canim, cis saatin geldimi kedi:) hemen uc wc ye.
beklemeye gelmez, daraltmayalim bebisinin mekanini dimi yerimseniben

25.haftamın içindeyim canım.bak aşağıda tickerim da yazıyo 24 hafta 4 günlük :)

25.haftamın içindeyim canım.bak aşağıda tickerim da yazıyo 24 hafta 4 günlük :)

tamam canim, bak burda tick mick nedir ogretin, inan hele anlamis degilim. artik zamanla alisirim, demek herkes bu zaman cizelgesiyle kac haftalik oldugunu belirtiyor. ya, aranizda gercekten parazitlik yapiyormusum gibi geldi . :sm_confused:

Kudretçiğim sağ salim dönmüşsün... Hayırlı uğurlu olsun canım bebişin.. Demek sezeryan oldun mecburen.. Gelmek bilmedi ki senin Sıpa.. İyileşte dopum hikayeni ve resimleri bekliyoruz hayatımm...

Kızlar siz neler yapıyorsunuz bakıyım.. Bugün tembellik günüm dünden yemeğimde var otucam bütün gün... Havalarda pek sıkıntılı yaa... Ozicim sende yavaştan bebek eşyaları bakınmaya başla en azından hastane çıkışı felan al hazır bulunsun.. Sıcaklarda da dolaşmak zor gerçi. Valla ben yarın çıkcam mağaza mağaza dolaşcam kendime bişiler alcam yeni yeni çok bunaldım evde sınavlar felan derken...

KIZLAR acaip sağlıksız bişey söyledim yiyom canım istedi nabıyımmm :kedi:

valla kızlar he siz bu alışveriş işini çok sallıyonuz gibi geldi ben şimdiden zordaım valla şikayetlerim nurtenle aynı benim eve zor gidiyom eğilemiyom ayakalrım 3 gündür artık hep şiş şu işler bitsin ben hemen yapıcam ki ev de 1 yastık hurcu doldu bile bir o kadar kayınvalidemde yinede dünya kadar eksik var geçen akşam eve giderken çamaşırcıya girdim cimcime kızıma don atlet takımlar aldım 8-9 aylık için fırfırlı çıtırık şeyler koçiş uyuz oldu ne böyle sade al diyo doğmadan kıskandı kızı dedim dur seksi çamaşır giydirip elimizle kocaya vercez öldüdürüm damadı diyo kızımı alamazzz :roflol:

tamam canim, bak burda tick mick nedir ogretin, inan hele anlamis degilim. artik zamanla alisirim, demek herkes bu zaman cizelgesiyle kac haftalik oldugunu belirtiyor. ya, aranizda gercekten parazitlik yapiyormusum gibi geldi . :sm_confused:

aşkolsun kız delimisin.hepimiz hamile değiliz hem.sen ayrılma burdan sana da bulaştıracaz merak etme

KIZLAR acaip sağlıksız bişey söyledim yiyom canım istedi nabıyımmm :kedi:

ne söylediiiin

tsk.oziiimmm
takilcam valla size opuyorumnanaktan

he, bende anlamadim, neydi sagliksiz olan crocuso

bende dolasamıom sımdılık cok fazla öle yaaaa bende sımdıden alsam ii olck galıba

tsk.oziiimmm
takilcam valla size opuyorumnanaktan

he, bende anlamadim, neydi sagliksiz olan crocuso

takıl şekerim takıll sende hamiş olucan nasıl olsa 3 vakte kader

ee canım yazsam mı bu hatunlar hamişş canları falan çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…