Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
takıl şekerim takıll sende hamiş olucan nasıl olsa 3 vakte kader

ee canım yazsam mı bu hatunlar hamişş canları falan çeker

ay , cok dogru dusunmussun guzelim, bak hic aklima gelmedi ....kafa hepten gitmis. yiter yah yiterrrr, bu isler beni yidi yidiiii.:bbo:

bugun 14 te birakiyorum isi. yarin yine 15.30da. acaba bugun ne pisirsem??
aseren varmi ?cokacimcoook

bende dolasamıom sımdılık cok fazla öle yaaaa bende sımdıden alsam ii olck galıba

he valla seval haftasonu misafim gelecek yemekli her akşam az az iş yapıyıom o bile nasıl yoruyo ki kadın çağardım temizliği o yapacak ben tülleri indirdip yıkıyom ütü çamaşır falan yaptığım işler düşün işten çıkayım badana aptırcaz hemen bebişin yatağını dolabını alacaz kısmetse yıkayıp hazırlıycam hemen ağustosta falan yapamam bide dr erken doğum olabilir diyip duruyo Allah korusun ben hazır olayım

anaaa benim güselll kızım 21 haftayı bitirmiş maşallah koca kız olmuşş yeni farkettim maşallah prensesimee

ay erken dogumdan ben ok korkuorum ya allah korusun cnm ıns vaktınde gelır bebeıslerımız ben zaten oda yapmıcm kendı odama koyucm bı besık tmm bızımde badana yapmamaız lazım ama kıracıyız bızz kendı evımıze tasnıcz ıns yılbası gıbı ev almayı dusunuoruz rabbım yardımcımız olsun o yuzden badana yapmıcm :)

yarın eltım gelcekk yenı evlenen caya gelıcekler snrada yemege alıcm cumartesıde gorumcem yemege cagırdı hepımızıı ben napsamkı yaa acaba yemege alıyım dırek dıorum ama cumartesıde gorumcem alıck bn snra alrıım dıorum cunku gorumcmlerıde alıcm sımdılk sadece caya alyım dımı

KIZLAR acaip sağlıksız bişey söyledim yiyom canım istedi nabıyımmm :kedi:

ne söledin bakyıım zararlı şeler yok demiyoz mu sana... acayip sağlıksız diyo bir de bak şimdiii...

Seval zaten görümcen alcakmış yemeğe hem çaya sonra yemeğe neden alcaksın ki bir kere gelecekler işte .. Çayın yanına yapıverirsin birşeyler tamam işte ne iş çıkarıyorsun kendine. Görümcen alsın yemeğe sende sonra alırsın...

dımı yaaa bende öle dusundum aslında en guselıde bu zaten heralde ee sımdı ozmn fıkır verın bakem ne yapayımm :):)

hmmm.. Valla neyi güzel yapıyorsan ve pratikse onu yap.. Çok zamanını almasın ama güzel olsun.. makarna salatası yapabilirsin, poğaça, kek biliyorsan.. Yufkadan kol böreği yada sosyete mantısı da güzel oluyor.. Onun yerine gül böreği de olur.. Islak kek olur.. Aperatif bişiler işte...bende kolay poğaça tarifi var mayalanma gerekmiyor ve güzel olyuor.. Ama iki tepsi çıkıyor seni yarı koyabilirsin malzemeleri yoksa sende öle tarif tarif verebilirim..

aynen cnm saol fıkırlerın ıcın

rica ederim aslında benim de kaynanamı almam gerekiyor yemeğe ama daha sınav yorgunluklarını atamadım üstümden şimdiden bende düşünüyorum ne yapsam diye hep yaptıklarımdan olmasın diyorum değişik olsun diyorum da ilk defa da denemiş olmak istemiyorum. Yemeklerimi hep beğeniyorlar ama çok apır ve tuzlu yiyemiyorlar o yüzden herşeyi de yapamıyorum..

ay cnm sormaa su ne yemegı fıkrı ölduruo degısık seyler yapmayı cok severım benn ıstıorumkı degısık seyler yapıyım ılk bende yesınler ve begensınler tabe :)

kızlar oğluşuma kavuştum sonunda
allah herkesi bir an önce kavuştursun
şimdilik bu kadar sonra yazarım......

ah canım benim çok geçmiş olsun..
Allah bebişini eşine ve sana bağışlasın.. Allah sağlıcakla büyüdüğünüde görmeyi nasip etsin..

darısı nurtişin başına sırada o var..

[kızlar bizim dükkanın yanı boşluk oraya sağlık ocağı olacakmış bir eczaneci geldi tuttular bizim dükkanı ağustos sonu biz çıkıcaz adanmlar gelecek ama büyük patron arayıp hadi hs ları bitirin diyor ben muhtemelen bu ay sonu çıkacak temmuzdada çalışsam iyiydi 1 ay maaş daha alsaydım[/QUOTE]
işten çıktıktan sonra biz nasıl görüşücez...bilmiyorumkismile ben seni özlerim amaa

kız ne uğraşıcam hem yamek hem çay... ya çaya al ya yemeğe..
çayada alsan yanına herbişey yapıcan..
yemeğede alsan yemek telaşı yapıcan..
yinede sen bilirsin.. ama sana en kolay hangisi geliyosa onu seç..
yani ya çaya al ya yemeğe.. boş ver hamişlik insifiyatifini kullan şekercim..bayanssulusmile

kızlar bugün ilk defa yanlız dışarıya çıktım..
hem kirayı bankaya yatırdım oradanda pazara indim.. kızçeme don aldım donansın diye..kaydirigubbakcemile3
bide çıtçıtlı badı aldım ara renk.. başkada bişiy almadım.. babamız bişiy almak istemiyo..
cinsiyetini iyice bi görelim ondan sonra alırız herşeyini diyo.. (bebim bebiş bi türlü bacaklarını açmıyoda.. dr kemik gelişimine göre söylüyo hep..) çok terbiyeli bi kızçem var ondan..bayanssulusmile

don dediysek fırfırlı külot aldım.. hani minicik elbiselerinin altına giydiriyorlar ya beyaz ama üzerine pembiş dantelli işte onlardan..

nikitam bidenem valla bende çok merak ettim adın ne harbiden...

evet gulercım karar verdım zaten caya alıcmm senın tam bellı degılmı daha yaa ee maşallah yaneee

dr ikili test ve 3 lü teste gittiğimde epey bi inceledi.. kemik gelişimine göre bişiy söyledi.. açmıyo bacaklarını benimki çok nazlı.. hemde çukulata felan yemiştim.. büyük ihtimalle kız dedi.. bende dra güveniyorum sonuçta onlar günde kaç tane bebişe bakıyorlar. drlar bebişlerin herşeyinden cinsiyetlerini anlıyorlar..
artık ayın 21 den sonra 4boyutlu ultrasyona giricem ee artık orda %100 der artık..
ozaman şeker yüklemeside yapılcak.. sen yaptırdınmı.. millet korkutuyo beni.. bayılıyomuşuz şekerli suyu içince doğrumu.. (tatlı türü şeylerle hiç aram yok nasıl içerim hiç bilmiyom)

hem bencede kız
kalçadan kilo alıyom vede göğüslerden.. 3,5 kilo aldım ama görenler daha fazla sanıyorlar.

az önce doğuma hazırlık sitesinde okudum..
3tane narın bikaç damlasını yeni doğan bebeğe (anne sütünden önce) ağzına bikaç damla damlatılırsa gaz sorunu olmazmış diyorlar..

ben onların yalancısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…