Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
17 günde öznurla aramızda var
şuanda ilk sırada ben mi varım :)
ay heyecanlandım doğurasım geldi valla

kudretin ağrıları hafifledimi acaba
Ay canım benim yaaaaaa
keşke normal olsaydı doğumu da bu kadar acı çekmeseydi
hemencik sütüde gelridi normal olunca
bebeğinide rahatca alırdı kucağına

bayramdan önce kısssss
doktor ağustosun 20 sinden sonra bekliyoruz demişti
eylül 3 te tam 40 haftam bitiyo eylül 9 da da bayram
ben oğluşumun ilk bayramlığını bilem aldım teyzesii

ay bilgede hiç arayıp sormadı gördün mü
artık toplamıştır kendini baya geçmiştir acısı sancısı
bi gelip doğum hikayesini bilem anlatmadı bize pis gacı

nurtişim balkona cd bağla.. döndükçe parladıkça korkup kaçıyorlar.. bizimde en üst katta özellikle balkonda güvercin besliyo adam.. ben 2 kattayım düşün pislikleri benim balkonu bile batırmaya yetiyo.. apartmancak balkonlara cd bağladık..
napalım çamaşır bile seremiyoz.. balkon demirlerini gene yıkamaktan bıktım.. hamişlikte kociş hiç bakmadı balkonlara inanırmısın kürek kürek çöp attım..

nurtişim senin bebiş ramazanda bayramını karşılıycak benimkiside kızmetse kurban bayramını..

bayramdan 1 hafta önce benimde doğum kısmetse

onuda duydum ben ama
belli bi süre sonra alışıyolarmış cd ye geri geliyolarmış ya

ay ne güzel kıs gülerrrr
bayramda bebişler kucağımızda olcak Allah kısmet ederse

böyle çöp möp deyince aklıma geldi..

kızlar bişiy diycem...
benim bilg. çökmek üzere..

hamişlikten önce kazara geri dönüşüm kutusunu silmiştim.. ee sonrada bulantılar felan derken 4ay bilg.a bakamadım.. kocişte bilg kapasitesini doldurmuş.. heran çökebilir bilg.rım.. eee çöpleri boşaltmazsak nlur benim bilgisayar çöp ev pardon çöp bilgisayar olurkaydirigubbakcemile3

ben bi netten araştırayım geri dönüşüm kutusu nasıl geri getirilir diye..

ay ne güzel kıs gülerrrr
bayramda bebişler kucağımızda olcak Allah kısmet ederse

he valla ama bayrama kimsye gidemem ben.. bebişimin 40 çıkmadığından mikrop kapmasını istemem..
hem yorulmasın yavrucak.. bi kaynanın köyüne götür orada kal 2 gün oradan annemlerin köyüne git orada kal 1 gün dön eve maf olur küçücük yavrucak:ecrin_bebek:

kocişe şimdiden diyorum sabah bayram namazına sen gidersin annenlerin köyüne kılarsın. öğlene kadar bayramlaşırsın milletle bayramlaşır öğleden sonra gelirsin eve..(kaynatam en büyük olduğundan evde oturucak yer kalmıyo bütün kardeşler biz daha kahvaltıdayken geliyorlar öğlenden öncede gitmiyorlar..)

düşünsenize ordaki herkes alcak bebişi kucaklarına öpme desemde öpecekler.. 40 kişinin saldırına uğruycak yavrucak..

bayramda görmek isteyen bana gelsin

Yöntem 1: Geri Dönüşüm Kutusu'nu geri yüklemek için Geri Dönüşüm Kutusu'nu kaldıran programı kullanın

loadTOCNode(2, 'resolution');Geri Dönüşüm Kutusu'nu gizlemek için TweakUI programını kullandıysanız, Geri Dönüşüm Kutusu'nu masaüstüne geri yüklemek için şu adımları izleyin:1.Başlat'ı ve ardından Çalıştır'ı tıklatın. 2.Aç kutusuna regedit yazın ve Tamam'ı tıklatın.3. Aşağıdaki kayıt defteri anahtarını bulun: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel
4. Sağ bölmede, aşağıdaki kayıt defteri DWORD değerini sağ tıklatın ve ardından Değiştir'i tıklatın: {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
5.Değer verisi kutusuna 0 yazın ve ardından Tamam'ı tıklatın. (TweakUI yardımcı programı, Geri Dönüşüm Kutusu simgesini gizlemek için bu değeri 1'e ayarlar.)6. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın.
Yöntem 2: Geri Dönüşüm Kutusu'nu geri yüklemek için kayıt defterini düzenleyin

loadTOCNode(2, 'resolution');Uyarı Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni veya başka bir yöntemi kullanarak kayıt defterini hatalı olarak değiştirirseniz önemli sorunlar oluşabilir. Bu sorunlar, işletim sisteminizi yeniden yüklemenizi gerektirebilir. Microsoft bu sorunların çözülebileceğini garanti etmemektedir. Kayıt defterini değiştirmek kendi sorumluluğunuzdadır.

Not Sistem yöneticisi, Masaüstü'nde Geri Dönüşüm Kutusu'nu (veya "Tüm Simgeler"i) gizlemek için bir Grup ılkesi ayarı kullandıysa bu yordam çalışmaz.

Kayıt defterini Geri Dönüşüm Kutusu simgesi masaüstünde yeniden görüntülenecek şekilde ayarlamak için şu adımları izleyin: 1.Başlat'ı ve ardından Çalıştır'ı tıklatın. 2.Aç kutusuna regedit yazın ve Tamam'ı tıklatın. 3. Aşağıdaki kayıt defteri anahtarını bulun: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Desktop\NameSpace
4. 3. adımda bulduğunuz kayıt anahtarını sağ tıklatın, Yeni'nin üzerine gidin ve ardından Anahtar'ı tıklatın. 5.{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} yazın ve ardından ENTER tuşuna basın.6. 5. adımda oluşturduğunuz yeni {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} anahtarını tıklatın.7. Sağdaki bölmede (Varsayılan) girdiyi çift tıklatın. 8.Dizeyi Düzenle iletişim kutusunda, Değer verisi altında Geri Dönüşüm Kutusu yazın ve ardından Tamam'ı tıklatın. 9. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın.
Yöntem 3: Geri Dönüşüm Kutusu'nu geri yüklemek için Grup ılkesi Nesne Düzenleyicisi'ni kullanın

loadTOCNode(2, 'resolution'); Sistem yöneticisi, Masaüstü'nde Geri Dönüşüm Kutusu'nu (veya "Tüm Simgeler"i) gizlemek için bir Grup ılkesi ayarı kullandıysa, Geri Dönüşüm Kutusu simgesini geri yüklemek için sistem yöneticisine başvurmanız gerekebilir.

Not Aşağıdaki yordam yalnızca Windows XP Professional'da çalışır.

Sistem yöneticisi, Grup ılkesi Nesne Düzenleyicisi'ni (GPEDIT.msc) kullanabilir veya Masaüstü'nde Geri Dönüşüm Kutusu simgesini geri yüklemek için (Grup ılkesi Nesne Düzenleyicisi yoluyla oluşturulan) Geri Dönüşüm Kutusu kayıt defteri bilgisini el ile kaldırabilir. •Geri Dönüşüm Kutusu'nu geri yüklemek üzere Grup ılkesi Nesne Düzenleyicisi'ni kullanmak için: 1.Başlat'ı ve ardından Çalıştır'ı tıklatın, Aç kutusuna GPEDIT.MSC yazın ve Tamam'ı tıklatın. 2.Kullanıcı Yapılandırması'nın altında, Yönetim Şablonları'nı tıklatın ve ardından Masaüstü'nü çift tıklatın. 3.Geri Dönüşüm Kutusu simgesini masaüstünden kaldır'ı çift tıklatın. 4.Ayar sekmesini, Yapılandırma Yok'u ve ardından Tamam'ı tıklatın. •Geri Dönüşüm Kutusu'nu geri yüklemek üzere Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kullanmak için: 1.Başlat'ı ve ardından Çalıştır'ı tıklatın. 2.Aç kutusuna regedit yazın ve Tamam'ı tıklatın. 3. Aşağıdaki kayıt defteri anahtarını bulun: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\NonEnum
4.3. adımda bulduğunuz kayıt defteri anahtarını ve ardından sağ bölmede aşağıdaki kayıt defteri DWORD değerini tıklatın {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
5.Düzen menüsünde, Sil'i ve ardından Evet'i tıklatın. 6. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın.

Geri Dönüşüm Kutusu simgesi Masaüstü'nde yeniden görüntülenir

bende çıkmıcam ramazan bayramında
her sene gece yarılarına kadar millete gitmekten canımız çıkıyodu
bu senede böyle valla kimse bakmasın kusura
gelen buyursun bana gelsin kapım açık ama ben gidemem valla kimseye

gülercim cliear diye bi program var
netten free olanı yükle
tüm bilgisayarı temizliyo geri dönüşüm kutusuna atmana felan gerek yok
tüm girilen sayfaları internett sayfalarının depolandığı dosyaları felen pırıl pırıl oluyo bilgisayar

sağol kız nurtiş bende geogle amcadan bakınıyodum bişiyler.. dur önce senin gönderdiğini uygulayım..

ama şuan bilg a bişey yükleyemem hiç boş yer yok 3mb lık yer kalmış heran hakkın rahmetine kavuşabilirim yani...

ayy ben bu bayamdaa hıc bı yere gıdemem heralde cunku heran gelebılır oglum yollarda dogurmıyım sonra kurbanda rahat rahat cıkarım gezerım oglusumla

kıslar bende kısmetse 2 bayram arası doğurucam ramazanda gideriz de kurbana hiçbiyere gitmem sadece kayınvalideme ve anneme amcalar teyzeler yok kısmetse
bende kızçeme mevlütlük gelinliklerden alıcam bayrandada giydiririm diyom resim eklediğim beyaz ayakkabılarını mevlüt kıyafeti için almıştım beyaz prenses olur kısım nazer değer Allah korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…