Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iki bayram arası gelcek bnm bebısım acabakı ramazan bayramından önce gelme olasılıgı varmıdırkı bilmiyorumkismile

ay bn daha hıc bişicik almadım annem begenmıs bı takım cok guseldı dıo alıyımmı dedı 50 ytlmıs bnde gerek yok anne dedım masraf yapma sen sımdı dedım nevresım takımı almıs ee besıgıde alck falan gerek yok dıdım ben kendım alırım onu ya bende hanı beyaz erkek mevlut kıyafetlerı oluo ya onlardan alırım ogluma ama mevlute bayrama degısık bişiler alırımmm bn cok degısık tarz gıyınmeyı sevıom oglumuda öle gıydırım
kızz cıgdem nereye ekledın bn neden gormedım :)

Merhabalar,
'Doğru erkek'' deyince nasıl bir erkek geliyor aklınıza? Hangi özelliklere sahip olmalı bu erkek?

yorumlarınızı beklıyorum:)

kıss seval...bende hamısım...unuttun mu kız...
neyınden bahsedeyım..bahset demıssın..
daha yenıyım...3 gun geçtı...akannehir

3 gun geçtı emme..bendekı bulantılar 1 aydır var...
hele bı ara bırsey yemedım ıçemedım..
psikolojık hamıle oldum 1 aydır galıba..sırnaşık şey

çekirgeyi salıverdiiim
çekirgeyiiii salıvirdim çayıra çayıraaaaaaaa

nurtişim senin gösterdiğin bütün yollardan gittim yinede olmadı..
galiba benim bilg canı bi servise gitmek istiyo

YARIN yemekli misafirim var tatlıya karar vermiştim eşim kafamı karıştırdı off ya

ya gülercim sormak ayıp olmazsa nası becerdin kuşum sen onu yoketmeyi yaww

nebiliiimmm.. bi hatırlasam zatiii.... gizlediiimi sildimmiiii.. bi halt ettim işte..

çidoşum tatlı olarak etimek tatlısı yapabilirsin hem kolay hem çok güzel hemde bereketli oluyo

nebiliiimmm.. bi hatırlasam zatiii.... gizlediiimi sildimmiiii.. bi halt ettim işte..

ne sıldın canım..bende bazen bırseyler halledıyom pc de..ama gerı yuklama dıye bı sey var..denedınmı..
ama oncekı bır tarıhe gerı yukluyorsun..mesela sılmeden oncekı tarıhe yukleyebılırsın pc nı..

çiğdemcim benim tarifim evde
ama sana nettende buldum tarifi duymuşsundur yada görmüşsündür bunu muhakkak
resimde koycam da şimdi taze hamişlerin canını istetmeyelim

KARINCA TATLISI

5 yumurta
1 su bardağı irmik
1 su bardağı tohum haşhaş (siyah olanından)
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Üzeri için 1 paket krem şantiyi 1 su bardağı sütle çırpılacak,üzerine hindistan cevizi içi
Şerbeti için 3 su bardağı su, 3 su bardağı toz şeker (kek soğuk,şerbeti ılık olsun)

YAPILIŞI: Hamuru kek gibi yapın,hamuruna en son haşhaş ilave ederek güzelce karıştırın.Yağlı tepsiye dökün. Şerbeti kaynamaya başladıktan 3-4 dak. sonra ocağın altını kapatın. Şerbet ılıklaşınca dökün. Tatlı iyice soğuyunca üzerine krem şantisini hazırlayın. Soğuyunca krem şantisini sürün. Onun üzerinede hisdistan cevizini serpin (krem şantiyi sürdükten sonra tatlıyı istediğin şekilde kesip dolaba koyun).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…