Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatta lafı bıle var Erkeğin midesine giden yol kalbinin yakınından gecer

kızlar öğlende arkadaşlar uğradılar
çarşıya çımışlar banada bi saat uğradılar nasılım diye.. ikisininde bir kızı var.. kızlardan biri 2 diğeri 3 yaşında
anneleri oturuyolarlar kızlar evin altını üstüne getiriyorlar.. hatta birisi meyve suyu paketini benim halıya döktü..(sildim geçti)

amanın dedim ikiz olsaydılar ne etçektim ben kafayı yerdim herhalde.. düşünsenize 24 saat evde 2 cadı.. amanııııııınnn

benim kızçemde böyle zilli olursa yandım ben... çok sabırsızım hep uslu dursun isterim.. gerçi evde naparsa yapsında misafirlikte bari akıllı dursun isterim.. inşlh uzlu bi kız olur bebişimboshayallersmile

kıs güler aksine olur varya
çocuklar evde usludur biyere gidince kudurur
heleki yaşıtında bi çocuk varsa yandık

bende bi dünya şurup var yolliim sana..
ben hiç içemiyom.. şuruptan nefret ediyooommm.. (ama içince hemen kesiyo itiraf etmeliyim)

bişiy sorcam...
bi ara bende içerden bişiy çimdikliyomuş gibi bişiy oluyodu.. bazende resmen bişey batıyomuş gibi..
bende bu dr sordum..
dr güldü ve dediki
bebişin tırnakları çıkıyo annesi...

oznur ck yogun heralde ama yınede gırer bısıler yazardı o yaww msndede yokk

bizimkiler kızçe daha içerde tırnak uzatmaya başladı.. dünyaya gelince nlur heeç bilmiyorum artık..bayanssulusmile

ben azcıık çıkıyom...

bişiy daha diycem yaaa ben çok wc ye gidiyom. bide azcık bile olsa sanki çokmuş gibi hissediyom. hemen yapmam gerek yani.. sizdede böyle oluyomu..

bizimkiler kızçe daha içerde tırnak uzatmaya başladı.. dünyaya gelince nlur heeç bilmiyorum artık..bayanssulusmile

bide oje yut bari güler
içerde canı sıkılmasın
bende bi kamyonu parçalayıpte yesem mi ne yapsam kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu

ben azcıık çıkıyom...

bişiy daha diycem yaaa ben çok wc ye gidiyom. bide azcık bile olsa sanki çokmuş gibi hissediyom. hemen yapmam gerek yani.. sizdede böyle oluyomu..

daha dur kıssss
daha bişi diil o
gece uykularından uyanıp koşarak tuvalete attığın günler gelicek kendini
valla söylemesi ayıp çok özür dilerim benim gece çamaşır değiştirdiğim çok oluyo
ben gidene kadar damla damla batırıyom ortalığı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…