kıslar benim yemek saatim geldi
ben gider :)
hadi görüşürüz sonra by
Kızlaaarr nasılsınız bakemm.. Ben bugün yumurta takibim için dr. gittim veee yumurtam çatlamıışş... Karnıma sıvı birikmiş bugün muhakkak ilişkiniz olsun dedi. Cumartesi günü yapmıştık en son gün aşırı gidiyorduk. Zaten bu akşam yapcaktık aslından eşime eve gidelim yapalım hemen didim ama toplantısı var aradılar çağırdılar akşam olcak artık yaa bir sorun olur mu sizce... Bir de cumartesi oldu sperm 48 saat dayanıyordu dimi kızlar yani cumartesi yaptık pazar yumurtladıysam döllenme ihtimali var mı.. Neyse bu akşamda faaliyet yapalım biz.. Ay çok heyecanlandım iki aydır yumurtlama akıntım yoktu ara kanamalari yumurta büyümemesi vardı ama bu ay o akıntım ı gördüm biliyordum olduğunu.. Tabi mayısta içtiğim klomende etkilemiş her ne kadar sonrasında kanamamda olsa etkisi devam etmiş öle dedi dr.. İnşallah bende hayırlı haberler veririm...
ya dejavu_one, guzelim, kendini baya bi strese sokmussun gibime geldi, belki bana oyle gelmistirde...sen dersin artik. sen rahat olmaya bak tatlim, SIKMA yani canini, olacak olmayacak diye kafa patlatma. akisina birak dicim sana.
umarim aksamki depremde (Allahin izniyle) tutar, insallah! hade kolay gelsin canimopuyorumnanaktan
sağolasın aslında bu ay rahattım zaten sınavlarım vardı pek düşünecek vakitte bulamadım geçen iki ay boyunca ara kanama yada yumurta büyümemesiyle uğraştım geçen ay klomen aldım ama meğer klomen aldığım kanamam ara kanamammış sonra normal reglimde akıiına bıraktık bu ayı da etkilemiş o klomen ve yumurtam çatlamış.. İnşallah tutar...
canım tesekkur ederım..inşallah senın mınık ogluuşşun gıbı benım mınık bebegımde saglıkla dunyaya gelır kudretcımm..Bu arada dİlekcİm canım benİm nasıl sevİndİm anlatamam allahım saĞlıcakla kucaĞına almayı nasİp eder İnŞallah emİre kardeŞ gelİyo sonunda bİzİm topİĞİmİz Çok uĞurlu hepİmİz sırayla hamİŞ olduk
Kızlaaarr nasılsınız bakemm.. Ben bugün yumurta takibim için dr. gittim veee yumurtam çatlamıışş... Karnıma sıvı birikmiş bugün muhakkak ilişkiniz olsun dedi. Cumartesi günü yapmıştık en son gün aşırı gidiyorduk. Zaten bu akşam yapcaktık aslından eşime eve gidelim yapalım hemen didim ama toplantısı var aradılar çağırdılar akşam olcak artık yaa bir sorun olur mu sizce... Bir de cumartesi oldu sperm 48 saat dayanıyordu dimi kızlar yani cumartesi yaptık pazar yumurtladıysam döllenme ihtimali var mı.. Neyse bu akşamda faaliyet yapalım biz.. Ay çok heyecanlandım iki aydır yumurtlama akıntım yoktu ara kanamalari yumurta büyümemesi vardı ama bu ay o akıntım ı gördüm biliyordum olduğunu.. Tabi mayısta içtiğim klomende etkilemiş her ne kadar sonrasında kanamamda olsa etkisi devam etmiş öle dedi dr.. İnşallah bende hayırlı haberler veririm...
AMIN INSALLAH CANIM, sen sinavlarina konsantre ol, bide bakmissin o ara tutmus,
bak kendimden biliyorum, ne zamanki birakmistim..o ara olmustu. simdi oglum 4 yasinda . velet iyi surpriz yapmisti
kudretcim hem okudum hem ağladım.allah oğlunun bahtını açık etsin.
ne kadar tatlı,güzel bir bebek.yusyuvarlak suratı var.maşallah allah
nazardan saklasın.sanki hiç yeni doğmuş gibi değil.tekrar maşallah
diyeyim.çok çok sevindim adına,gözünaydın canım.
kudretcim maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın oğlunu
ah dedim resim değilde yanımda olsada şu az alıp kucağıma sevsem
Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin. Ailesine hayırlı bi evlat olsun inşallah
çocuğa sık sık nazar duası okuyun kudretcim
maşallah yavrum pek güzel nazar değmesin
aman allahım ya resmen ağladım böğüre böğüre ya çok güzel bişi yaşamadan yaşamış gibi oldum....allahım bizede yaşatsın o günlerimiz gelsin inşş...kudretçimm gözlerin aydın.allah sağlıkla bir ömür wersin size
canım tesekkur ederım..inşallah senın mınık ogluuşşun gıbı benım mınık bebegımde saglıkla dunyaya gelır kudretcımm..
canım...inşallah bu ay gelcek senın bebegın..hayırlı haberlerını beklıyoruz bu ay..bence tamamdır artık...gelcek bebışş..
Ay Dilekçiğim İnşallah tutar.. Bu topik herkese çok uğurlu geldi herkes hamile kaldı teker teker bende aranıza katılırım umarım.. Zaten çok ümitliydim bu ay ayrı bir sevincim vardı birde rüyamda gece bir erkek bebek gördüm kucağımdaydı omzuma koymuştu kafasını bende kafasını tutuyordum çok güzel bir rüyaydı.. Allah bana da isteyen herkese de nasip etsin İnşallahhh... sen ne yaptım canım kan tahlili yaptırmadın mı henüz bende hamile kalırsam aramızda fazla bir zaman olmayacak Dilek..
OĞluŞumu yıkadık kızlar mİsler gİbİ oldu uyuyo Şİmdİ bİ gÖrsenİz uykusunda nasıl gÜlÜyo meleklere yavrum benİm
evet canım aramız çok az olcak..inşallah bu ay olcak ...benim içime oyle doguyor canım...
burda halay tepcez senlen..olumunekankayizsmile
OĞluŞumu yıkadık kızlar mİsler gİbİ oldu uyuyo Şİmdİ bİ gÖrsenİz uykusunda nasıl gÜlÜyo meleklere yavrum benİm
hadi İnşallah... valla hemde ne halay çekeriz... Bir de bugfün hastanede o kadar çok bebek vardı ki hepsi birbirinden güzeldi yaa..Karnı burnunda hamileler vardı bende böyle olcammı acaba dedim.. Benimde içie güzel şeyler doğuyor ama daha kimseye demedim dr gittim yumurtam çatlamış diye olmazsa üzülmesinler dedim annem bilmiyor klomen kullandığımı bile dememiştim geçen ay nitekim kullandım ama hemen ardın normal regli kanamam geldi anneme dölemiş olsaydım üzülürdü olmayınca hele gelsin bebişim o zaman dicem şimdilik bir siz bir çok yakın bir arkadaşım biliyor... Hamile kalayım ilk burdayım..
oleyyyyyy...hadi İnşallah... valla hemde ne halay çekeriz... Bir de bugfün hastanede o kadar çok bebek vardı ki hepsi birbirinden güzeldi yaa..Karnı burnunda hamileler vardı bende böyle olcammı acaba dedim.. Benimde içie güzel şeyler doğuyor ama daha kimseye demedim dr gittim yumurtam çatlamış diye olmazsa üzülmesinler dedim annem bilmiyor klomen kullandığımı bile dememiştim geçen ay nitekim kullandım ama hemen ardın normal regli kanamam geldi anneme dölemiş olsaydım üzülürdü olmayınca hele gelsin bebişim o zaman dicem şimdilik bir siz bir çok yakın bir arkadaşım biliyor... Hamile kalayım ilk burdayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?