Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar benim yemek saatim geldi
ben gider :)
hadi görüşürüz sonra by

Kızlaaarr nasılsınız bakemm.. Ben bugün yumurta takibim için dr. gittim veee yumurtam çatlamıışş... Karnıma sıvı birikmiş bugün muhakkak ilişkiniz olsun dedi. Cumartesi günü yapmıştık en son gün aşırı gidiyorduk. Zaten bu akşam yapcaktık aslından eşime eve gidelim yapalım hemen didim ama toplantısı var aradılar çağırdılar akşam olcak artık yaa bir sorun olur mu sizce... Bir de cumartesi oldu sperm 48 saat dayanıyordu dimi kızlar yani cumartesi yaptık pazar yumurtladıysam döllenme ihtimali var mı.. Neyse bu akşamda faaliyet yapalım biz.. Ay çok heyecanlandım iki aydır yumurtlama akıntım yoktu ara kanamalari yumurta büyümemesi vardı ama bu ay o akıntım ı gördüm biliyordum olduğunu.. Tabi mayısta içtiğim klomende etkilemiş her ne kadar sonrasında kanamamda olsa etkisi devam etmiş öle dedi dr.. ınşallah bende hayırlı haberler veririm...

ya dejavu_one, guzelim, kendini baya bi strese sokmussun gibime geldi, belki bana oyle gelmistirde...sen dersin artik. sen rahat olmaya bak tatlim, SIKMA yani canini, olacak olmayacak diye kafa patlatma. akisina birak dicim sana.
umarim aksamki depremde (Allahin izniyle) tutar, insallah! hade kolay gelsin canimopuyorumnanaktan

sağolasın aslında bu ay rahattım zaten sınavlarım vardı pek düşünecek vakitte bulamadım geçen iki ay boyunca ara kanama yada yumurta büyümemesiyle uğraştım geçen ay klomen aldım ama meğer klomen aldığım kanamam ara kanamammış sonra normal reglimde akıiına bıraktık bu ayı da etkilemiş o klomen ve yumurtam çatlamış.. İnşallah tutar...

AMIN INSALLAH CANIM, sen sinavlarina konsantre ol, bide bakmissin o ara tutmus,
bak kendimden biliyorum, ne zamanki birakmistim..o ara olmustu. simdi oglum 4 yasinda . velet iyi surpriz yapmisti

canım tesekkur ederım..inşallah senın mınık ogluuşşun gıbı benım mınık bebegımde saglıkla dunyaya gelır kudretcımm..

canım...inşallah bu ay gelcek senın bebegın..hayırlı haberlerını beklıyoruz bu ay..bence tamamdır artık...gelcek bebışş..

AMIN INSALLAH CANIM, sen sinavlarina konsantre ol, bide bakmissin o ara tutmus,
bak kendimden biliyorum, ne zamanki birakmistim..o ara olmustu. simdi oglum 4 yasinda . velet iyi surpriz yapmisti

artık ıkıncının vaktı gelmışş sositososito

gunaydın kızlarr dokturmuunz gene ben dun bebegıme gs storeden uzun kollu tulum ve ayakkabı aldım eklerım bugun bı ara ay cok guseller neler var neler ama pahalı yaa dedım bunlar yeter dayanamadım yaa

HEPİNİZ ÇOK SAĞOLUN RABBİM HEPİNİZE TEZ ZAMANDA YAŞATSIN BU GÜZEL DUYGUYU OĞLUM İLK TEYZELERİNE GÖRÜCÜYE ÇIKTI EEEE ARTIK KIZ ANALARI ÇİĞDEMLE GÜLER BAKINDA ONA GÖRE KZINIZI VERİRMİSİNİZ BU YAKIŞIKLIYA

Ay Dilekçiğim ınşallah tutar.. Bu topik herkese çok uğurlu geldi herkes hamile kaldı teker teker bende aranıza katılırım umarım.. Zaten çok ümitliydim bu ay ayrı bir sevincim vardı birde rüyamda gece bir erkek bebek gördüm kucağımdaydı omzuma koymuştu kafasını bende kafasını tutuyordum çok güzel bir rüyaydı.. Allah bana da isteyen herkese de nasip etsin ınşallahhh... sen ne yaptım canım kan tahlili yaptırmadın mı henüz bende hamile kalırsam aramızda fazla bir zaman olmayacak Dilek..

OĞluŞumu yıkadık kızlar mısler gıbı oldu uyuyo Şımdı bı gÖrsenız uykusunda nasıl gÜlÜyo meleklere yavrum benım

evet canım aramız çok az olcak..inşallah bu ay olcak ...benim içime oyle doguyor canım...
burda halay tepcez senlen..olumunekankayizsmile

OĞluŞumu yıkadık kızlar mİsler gİbİ oldu uyuyo Şİmdİ bİ gÖrsenİz uykusunda nasıl gÜlÜyo meleklere yavrum benİm

aman maşallah yaaaa
kudret göbeğini sardınızda mı yıkadınız yoksa sargısız mı

evet canım aramız çok az olcak..inşallah bu ay olcak ...benim içime oyle doguyor canım...
burda halay tepcez senlen..olumunekankayizsmile

hadi İnşallah... valla hemde ne halay çekeriz... Bir de bugfün hastanede o kadar çok bebek vardı ki hepsi birbirinden güzeldi yaa..Karnı burnunda hamileler vardı bende böyle olcammı acaba dedim.. Benimde içie güzel şeyler doğuyor ama daha kimseye demedim dr gittim yumurtam çatlamış diye olmazsa üzülmesinler dedim annem bilmiyor klomen kullandığımı bile dememiştim geçen ay nitekim kullandım ama hemen ardın normal regli kanamam geldi anneme dölemiş olsaydım üzülürdü olmayınca hele gelsin bebişim o zaman dicem şimdilik bir siz bir çok yakın bir arkadaşım biliyor... Hamile kalayım ilk burdayım..

amanda kıslar
benim fındığım da
mertin doğduğunu gördü ya heyecanyaptı
dönüp duruyo olduğu yerde

OĞluŞumu yıkadık kızlar mİsler gİbİ oldu uyuyo Şİmdİ bİ gÖrsenİz uykusunda nasıl gÜlÜyo meleklere yavrum benİm

ohhh ne güzel mis gibim olmuştur tosuncuğumuz... Göbeği düşmeden nasıl yıkadınız sahi Dilek'in sorduğu gibi nasıl korudunuz su değdirmediniz bende göbeğinin düşmesini beklemem ama nasıl yıkarım öle de bilmiyorum kaç kişi yıkadınız..

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz kıs burdaaaaaaaaaa
bak son aylarım yaklaştı halay çekemez duruma gelcem sonra oynıyamıcam ha
çabuk olun az yaw delikafadulden

oleyyyyyy...
Şeniz

ohh..mis gıbı kokar mert şimdik..koklamak lazım bol bol...alkisalkisalkis

bende göbeği düşene kadar hergün yıkıcam kızlar
iyice kuruladıktan sonra bişi olmuyomuş
hem biz duşta ne kadar rahatlıyoruz bi düşünün
bebeklerde aynı rahat rahat uyusun yavrum ilk zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…