Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar hayırlı haftalar ay geldim tam açtım müşteri geldi deri sattımmm dükkanda kimse yok çünküü dede aşağıda

kıs kudretttt ağlantın beni salya sümük he Allahtan kimse yoktu burda Allahım o güsel meleği size bağışlasın güzel yazılar yazsın hep doğru insanlarla karşılaştırsın resmi görünce tuhaf oldum tamam hepimiz hamileyiz bende karnım büyüyo ama içerdeki bebeği görmediğimizden (gerçek görüntüde) hayal gibi doğunca canlı gerçek bebekk ayyyyy bebek çokta güsell maşallah mertçikk Allah sağlıklı uzun ömür versinn
kıs kudret anlat ilk günler nasıl geçiyo bebeği ne kadarda emziriyon altını ne kadarda değişiyon yemek iş yapabiliyon mu halsizmizin vs vs anlatttttttttttt

haklısın cnm bende su önmli şeylerı alıyımda daha hıc bişi almayı dusunmuom gorumcemde gondermıs bı suru seyy onun oglusuda daha 1,5 yasındaaa yane bı suru seyı oldu oglumun

nurten kıs ist da okullar tatil olmuş yağmur yağacak diye ordadamı var yağmur

kıs öznur hemen çık dra yoksa fena döktürcek miş hava yollarda kalmayasınn

sedaaaa kıs bu akşam çalış yarında çalışınn bilge öyle yapmıştı banada söylemişti bizde yumurtlama günlerinde full çalıştık 2-3 günn inşallah Rabbimde ol der gelir bebişinnn

haklısın cnm bende su önmli şeylerı alıyımda daha hıc bişi almayı dusunmuom gorumcemde gondermıs bı suru seyy onun oglusuda daha 1,5 yasındaaa yane bı suru seyı oldu oglumun

güzel günlerde giysin inşallah ahmet faruk

nurten kıs ist da okullar tatil olmuş yağmur yağacak diye ordadamı var yağmur

kıs öznur hemen çık dra yoksa fena döktürcek miş hava yollarda kalmayasınn

yağmur yok şimdilik sadece gök gürültüsü var ama hava baya karardı yağmurda az sonra başlar

kıslar haftasonu evi temizlettim yemeklerimi yaptım bide sofra kurmuşum yemekteyiz gibi yıkılıyordu yanii misafirlerimide ağırladım ama ayaklarım bir şişti davul gibi yani nosu 37 di kesin 39-40 olmuştur ayak parmaklarım el parmaklarım kadar oldu bide bileklerime sanki iğneler battı bide çatı kemiğim çokkkk ağrıdı hep ağrıyo zaten annem çok erken diyoo ben kısmetse şu işten çıkayım hemen alışverişi yapıcam kısmetse yoksa yapamam hiçbirşeyy çok zordayımmmm

sedaaaa kıs bu akşam çalış yarında çalışınn bilge öyle yapmıştı banada söylemişti bizde yumurtlama günlerinde full çalıştık 2-3 günn inşallah Rabbimde ol der gelir bebişinnn

biz heç yapmamıştık
1-2 defa oda yumurtlama zamanımıydı onu bilem hatırlamıyorum
o kadar salmıştım kendimi

kıs o çatı kemiği ağrısı benide öldürüyo
benimde nerdeyse 2 ay önceden başlamıştı ağrımaya
2 haftadır da ayaklarım şişiyo
bende hafta sonu açık ayakkabılar aldım kendime
hep 2 numara büyük aldım o bile şu anda sıkıyo ayağımı
ayak parmaklarımı bi görseniz çok komik ya dokma dolma oldular :roflol:

öznur kıss senin efe pek sakin olucak maşallah benim cadıyı dr ölçmek için zor yakalıyo pozisyonunu hiçç ama hiç durmuyoo sağa dönüyo sola dönüyo arkasını dönüyo ayağı kaldırıyo kollar zaten hep kıpırdak nasıl bir çocuk bu ben bilmiyon kıs son gittiğimizde iki ayak tabanını birbirine yapıştırdı bağdaş kurmuş gibi birini uzatıyo öbürünü havaya kaldırıyo aman ne hareketler maşallahh dr dedi çıkıncada böyle yapacak diye yandım ben yandımm

saol nurtencımmm saglıcakla hepımızın bebıslerı ınsss
bende bıran önce almak ıstıorum yawww herseyımızı hazırlayıp kenara koymak ıstıorummm
nurten kız sızın bessık geldımı nasıll gusel oldumu resmını cekte gorelımm

ağırlaştığını hissediyosan al koy bi kenara bir an önce çiğdem
ben hafta sonu 2 mağazayı anca dolaşabildim
çok zor oluyo inan
birde ben birden 13 kilo alınca çok kötü oldum

aman kıs sorma yarına kaldı bizim beşik
bi aksilik çıkmış depoda
bi montaj işi varmış çok acil
telefon ettiler cuma günü acil mi beşiğiniz haftaya getirsek olurmu diye
bende olur tabi ama gene geç gelirse karışmam dedim
yarın akşama kurcaklar inşallah

kıs nurten benimde öyle ki ayak parmaklarım çok ince ve çok uzundur benim maşalllah ayaklarım çok güseldir yani şimdi berbat ellerimde şişti cmtsi alyansımı çıkardım ama zorla parmağım kopacak sandımm ellerimde kürek gibi oldu yüzüksüzde acaip rahatsız hissediyorum sinirim bozuldu ama sabah arkamı boy aynasına döndüm elimede küçük ayna alıp baktım bel girintim duruyo arkadan hiç hamileye benzemiyomm gayyet normal amaaa önü dönünce bir sivri göbekkk kocamannn her yerim aynı kollarım baldırlarım göbek düşecek gibii öndee

iyi canım sen nasılsın hemşooo

bak canım şimdi sıra sedada sonra sendee öyle korkuyom yok bak mertçiği ne tatlı insanın hemen yapası geliyo valla :CüvCüv:

valla az daha bekliycem, ondan sonra ....biraz cesaretlenmem lazim.
duanizlaaann hemsoowwa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…