hg caniiim..selam kızlar hayırlı haftalar ay geldim tam açtım müşteri geldi deri sattımmm dükkanda kimse yok çünküü dede aşağıda
hg caniiim..
nassin bakalim?:içelim:
haklısın cnm bende su önmli şeylerı alıyımda daha hıc bişi almayı dusunmuom gorumcemde gondermıs bı suru seyy onun oglusuda daha 1,5 yasındaaa yane bı suru seyı oldu oglumun
nurten kıs ist da okullar tatil olmuş yağmur yağacak diye ordadamı var yağmur
kıs öznur hemen çık dra yoksa fena döktürcek miş hava yollarda kalmayasınn
sedaaaa kıs bu akşam çalış yarında çalışınn bilge öyle yapmıştı banada söylemişti bizde yumurtlama günlerinde full çalıştık 2-3 günn inşallah Rabbimde ol der gelir bebişinnn
kıslar haftasonu evi temizlettim yemeklerimi yaptım bide sofra kurmuşum yemekteyiz gibi yıkılıyordu yanii misafirlerimide ağırladım ama ayaklarım bir şişti davul gibi yani nosu 37 di kesin 39-40 olmuştur ayak parmaklarım el parmaklarım kadar oldu bide bileklerime sanki iğneler battı bide çatı kemiğim çokkkk ağrıdı hep ağrıyo zaten annem çok erken diyoo ben kısmetse şu işten çıkayım hemen alışverişi yapıcam kısmetse yoksa yapamam hiçbirşeyy çok zordayımmmm
saol nurtencımmm saglıcakla hepımızın bebıslerı ınsss
bende bıran önce almak ıstıorum yawww herseyımızı hazırlayıp kenara koymak ıstıorummm
nurten kız sızın bessık geldımı nasıll gusel oldumu resmını cekte gorelımm
iyi canım sen nasılsın hemşooo
bak canım şimdi sıra sedada sonra sendee öyle korkuyom yok bak mertçiği ne tatlı insanın hemen yapası geliyo valla :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?