Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız nikita ben de deneyeyim bu dediğini.işyerinde büytün gün radyo
dinliyorum.benim oğlan bütün şarkıları ezberledi zaten
yada kafası çok karıştı bukadar çeşitten.

kaydirigubbakcemile3 ilahi hehehhe
toplantiya gaciom ben gizlaaa...
(bide gormemisim, aramislar bu kadin nerde kaldi diye..... ay allaaam )

selam kızlarrr nabıyonuz bakemmm
kıs dilekk az daha gitmesen doğurup gelecekmişin doktordann ne güsel yaa maşallah
nurten hani beşiğin resmiii nerdeee
nikita hadi anam bak en küçük bebeğimiz bile 10 haftalık 10 haftada bir mutlaka bebek haberi almamız lazımm bekliyoz canımm

kızlar ben bi kudretin bebiş fotolarına bakıp çıkıcam....

Kudret gelincede sorun bakalım dikişleri esteikmi olmuş yoksa normal dikişmi atmışlar... Banyo izni varmışmı..

canım dikişlerim estetik dün doktora kontrole gittik eşimle iyi dedi doktor banyoyada ameliyattan bir hafta sonra izin var ama ben dayanamadım 2 gün önce yaptım havalar çok sıcak ne yapayım

kudret kıs geldin mi geri
ya bi 4-5 sayfa geride benim bebeğime aldıklarım var bi bakıp yeterlimi başka bişi almam gereklimi söyleyebilirmisin

canım benim bayıldım bebişinin elbiselerine güle güle giysin efecik maşallah sende benim gibi bi sürü şey almışsın ama bence artık alma çünkü daha hediyede çok gelir ben bile şimdi herşeyi giydiremiyorum baktımda çoğu şeyi gereksiz yere almışım bence yeterli

çok sağol teyzesi birbirimize alıştık artık sürekli görmesem özlüyorum tombukumu kokusunu çekiyorum cennet gibi meleğim uyurken bile kokluyorum annelik o kadar güzel bişeyki doğduktan sonra duygular daha bi bambaşka dünyalar bi yana herkes bi yana çocuğun bi yana rabbim nasıl bi duygu veriyo hayret edersiniz karnındayken yaşadığın duygu bile yanında sıfır kalır babasıda uyurken gece şapkasını alıyo kokluyo çok muhteşem bişey yaşayıp görüceksiniz inşallah

aman maşallah kudret resimlere baktım face den
allahım nazarlardan korusun maşallah

çok sağol nurtenim inşallah sırada senin bebişin fotoları var

ben de kan uyuşmazlığı iğnesi ile ilgili internetten araştırma yapıyorum.
bizde uyuşmazlık var ama dr.28.haftada vurulan iğneye gerek görmedi.

Kızlar ben odaya geldıĞımde hemen ılk sÜtÜmÜ verdı hemŞıre emzırdım meme uÇlarım Çok yara oldu geÇen eŞım gÖĞÜs pompası aldı gÖĞÜs ucuna krem aldı ama oda fazla fayda etmedı sÜreklı meme ıstedıĞı ıÇın sÜrÜyosun tekrar sılıyosun merhemı Şımdı arada saĞıyorum gÖĞÜslerım taŞ gıbıoluyo Çok doluyo Şımdılık maŞallah sÜtÜm Çok fazla ha bu arada sÖyleyeyım aklınızda olsun kayınvalıdem eve gelır gelmez bana pekmez ısıtıp ıÇırdı sÜtÜm Çok fazlalaŞtı gÖĞÜs pedı kullanmazsam ÜstÜm baŞım batıyo akıyo sÜreklı sızde deneyın doĞumdan sonra

HoŞbulduk Öznurcum canım arada sırada gelıyorum tecrÜbelerımı paylaŞayım dedım belkı ılerde lazım olur sızede yaŞayınca Çok farklı oluyo

Kadır mertımı bı gÖrsenız teyzelerı acıkınca yÜzÜmÜ dayıyorum yanaĞına aĞzıyla yÜzÜmÜ yalıyo meme sanıyo herŞeyı aĞzına almak ıstıyo tosunum meme uÇlarım Çatladı emzırırken acı Çekıyorum ama yınede oĞlum ıÇın dayanmaya ÇaılıŞıyorum bıberona alıŞmasın memeyı unutmasın dıye elımden geldıĞınce emzırıyorum Çok gÜzel bı duygu

kızlarr süt meselesinde şöyle bir durum varmışş göğüsler son aylarda iyice büyüyo ya bide emzirirken de sürekli dolu ve ağır olucakya o zaman sürekli sütyen takmak lazımmış eğer takmassak sonra sütler gidince göğüsler sarkıyormuş aklınızda olsunn

anaaa kudretttt anlat anlat başka nabıyonn kıs nasıl geçiyo bir günün evde mertçikle anlat azcıkkk

Öznurcum normal bende sıkıyodum az bıŞey gelıyodu sarımsı gıbı ılk sÜt Çok Önemlı mutlaka doĞumdan sonra hemen emzırın zaten banyo yaptıktan sonra sÜtÜnÜz daha bı artıyo benım gÖĞÜslerım aldıĞım sÜtyenlere sıĞmıyo ben bÜyÜk almıŞtım ama Şımdı onlarda olmuyo doĞumdan sonra 2. GÜn felan davul gıbı ŞıŞıyolar gece yataĞa bıle akıyo emzırmek ıÇın aÇıyorum damla damla akıyo hemen oĞluŞum emerken aĞzından taŞırıyo pekmez Çok ıŞe yarıyo mutlaka deneyın sıcak pekmez ama

ÇıĞdemcım valla ne olsun kuzum Çok akıllı maŞallah acıkınca uyanıyo emzırıyorum memede tekrar uyuyo altını temzılıyorum ellerı ayakları nasıl haraketlı bı gÖrsen Çok hoŞuna gıdıyo bazen yanında uzanıyorum hep seyredıyorum uykusunda hep gÜlÜyo melek gıbı geÇen seslı gÜldÜ uykusunda nasıl ŞaŞırdım meleklere gÜlÜyomuŞ bebekler Öyle dıyolar onlar gÜldÜrÜyolarmıŞ sonra bazen benı seyredıyo gÖzlerı aÇıkken uykuda sıÇramaları Çok oluyo uykudan uyanıyo hemen elını aĞzına gÖtÜrÜyo meme arıyo battanıyeyeı bıle yıyo tosuncuĞum

Ama Çok zor deĞıl bakımı meak etmeyın ben daha Çok zor dıye bılıyodum Şımdı ıyıleŞtım daha bı kolay gelıyo dÜn eve bırakıp doktora kontrole gıtık dıkıŞlerım ıÇın sÜt saĞdım babaannesı yanındaydı eve dÖnene kadar Çok Özledım geÇende doĞumun 7. GÜnÜ topuk kanı alıyolar saĞlık ocaĞına gÖtÜrdÜk topuĞundan kan aldılar Çok aĞlattılar

kudret bide ayıptır sorması kanaman falan varmı aşağısı ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…