Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bi browne tarifi var
mikemmel oluyo
verim sizede yapın

benimde çok canım sıkılıyo ama yatmaktan.. pztesi çok acil gittik çamaşır ütü hatta süpürge bile kaldı.. özellikle süpürge yapsam çok ii olacak ama.. halen kanamam geliyo diye korkuyom yatıyom.. "kanama bitene dek yat dedi dr" bugün karnımda çok ağrıyo aslında otururken dahada ağrıyo yatsam ii olacak ama.. çoook sıkıldım yatmaktan..

4 aydır her ay ayrı bi macera yaşıyorum.. Allahım 9ay bian önce bitsin geçsin bende kudret gibi bebişimi kucağıma almak istiyoooruuummm...

ayyyy işte ben buna dayanamamm.. vururum o hemşireleri.. benim yavrumu ağlatıyolarmış klava:

ben dayanamam veririm babası tutsun kan alırken. ben yapamam:umursamaz:bilmiyorumkismile

naber len kıslar

iidir senden naber opuyorumnanaktan

ben akşam yedim.. 4. kattaki komşu kızı yapmış getirdi.. çok güzel olmuş..
rahatsızım diye sağolsun konu komşu pek bi bakıyo bana.. Allah razı olsun hepsinden

hatta bana kızdılar bile.. niye acile giderken bizide yanına çağırmadın gelir destek olurduk diye.. sağ olsunlar..

aaa ama kendi kendime yazıyooomm.

küsücem amaa... yazsanıza.. zaten kalkıcam şindik..

alın sizede verim tarifi,
sos malzemeleri, ( sosu önce yapılcek )
2 su br. süt
2 dolu kaşık pudra şikeeeriiii
2 dolu kaşık kakaooo
6-7 adet napoliten çikolata ( şiddetle tavsiye ederim süper oluyo koyunca )

kek malzemesi
3 yumurta
2 su br şeker
2 su br un
3 kaşık kakao
1 su br sıvı yağ
1 su br süt
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
yarım çay kaşığı karbonat ( bunuda muhakkak koyun kek pofuduk oluyo )

yapılışıı
önce sos malzemelerini karıştırıp pişirin soğumaya bırakın
kek için yumurta ve şekeri iyice çırpın diğer malzemelerini ekleyin tepsiyi yağlayıp dökün tepsiye
( ben borcamda pişiriyorum mikemmel oluyo ) 175 derece fırına atın
fırından çıkınca kesin sosunu yayın üstüne sos soğuk kek sıcak olucak sonra hemencik streçle kapatın ki sosu çeksin hayde afiyet olsuuunnnnn

eve kuş almak istiyom.. acep bebişe ve bana bi sakıncası olurmuki... çok istiyom bi kuş almaaakkk..

hem bebiş geldiğinde onada arkadaş olur.. bebiş sevinir onu seyrederken

aman gülerim bırak ev yıkılsın pislikten şu anda mühim diil
sen o çocuğu kolay bulmadın Rabbim de sıkıntı yaşatmadam kolay doğum versin inşallah

gülercim küçük bebek olan yerde aslında hayvanı tavsiye etmiyolar
kıl tüy boğazına kaçar hasta olur Allah korusun
kuşta bakım istiyo ayrıca
sürekli temizlicem bebeklemi ilgilencen kuşlamı

ben canım isteyince yarıya indiriyorum malzemeleri yapıp yiorum akşam bile olsa

kıs güler ne güsel komşuların var bizim evde komşuluk hiç yok hele yan dairede 30 kişilik aşiret var 14 tanesi çocuk sinir ediyorlar beni bütün gün girip çıkıyorlar yanlışlıklada bizim zili günde en az 5-6 kez çalıyorlar eve çıkınca bol bol sıkılcam anlıycanız tuz şeker bitse istiycek insan yok düğünden önce ev tadilattayken bir gün temizliğe gittik kola almıştık yengem dedi verelim komşuya 1-2 saat dolaba koysun ver dedim kadına anlatana kadar yıkıldık gülmektek tek kelime türkçe bilmiyorlar kolaaa diyo eliyle dolappp dolapp deyip işaret ediyordu neyse anladılarda koydular dolaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…