kıs güler ne güsel komşuların var bizim evde komşuluk hiç yok hele yan dairede 30 kişilik aşiret var 14 tanesi çocuk sinir ediyorlar beni bütün gün girip çıkıyorlar yanlışlıklada bizim zili günde en az 5-6 kez çalıyorlar eve çıkınca bol bol sıkılcam anlıycanız tuz şeker bitse istiycek insan yok düğünden önce ev tadilattayken bir gün temizliğe gittik kola almıştık yengem dedi verelim komşuya 1-2 saat dolaba koysun ver dedim kadına anlatana kadar yıkıldık gülmektek tek kelime türkçe bilmiyorlar kolaaa diyo eliyle dolappp dolapp deyip işaret ediyordu neyse anladılarda koydular dolaba
bu arada guler ya ne cabuk gectııı 18ncı haftadasnz akannehir
bu arada guler ya ne cabuk gectııı 18ncı haftadasnz akannehir
sen onu gel bide bana sorrakannehir her ay ayrı bi macera yaşıyoz.. bakalım 9 ayı nasıl tamamlıycaz..
nurtişim valla allah razı olsun tüm komşularımdan.. bizim bina 4 katlı 8 daire 3ü kamşu çalışıyo avde yok.. diğerleride beni hiç boş bırakmıyorlar.. bende taşınalı 1yıl oldu buraya.. hiç yaşıtım yok hepsi annem yaşında ama önemli olan uyum sağlamak.. hatta üst komşumun oğlunun düğünü var yakında (oğlu benim kocişle yaşıt) bir heves hiç sorma..
bugüne dek kokuyo ve çok kusuyom yemek yapamıyom diye düşünün 4ay boyunca her akşam yemek getirdiler bana..
cadı kaynanamsa ayda bi gelip 1saat durup gidiyo.. o geldiğinde bile çayını kociş yapıp eline veriyo.. kirli bardağını bile mutfağa götürmüyo bırakın bana yardımı....kötükedihüso nefret ettim ondan iyice
amaaaaaannnnn Allah komşularından razı olsun lıs ne güzel
kaynanayıda boşver sana öle yapıyosa
insan da biraz torunum oluyo diye heves olur yaw
benim kayınvaldemin gözleri görmediği halde elinden geldiğince uğraşıyo valla Allah razı olsun
kııızzz nurtiş senin kociş cast ajansındamı çalışıyo yoksa... baksana kart felan istiyorlar...
kııızzz bizede ver bi kartta bebilerimizi reklamlarda oynatakzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?