Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kus cok pis bı hayvan evı acaip pislıooo ben besledım cunku ıı bılıomm snra dayanamadımmm verdık bırınee tuyler ucusuo falannn bebege zarar verır belkımm gulerım kus alma balık falan olabılır

gülerim evet kuş yasak çocuklara alerji de yapabiliyormuşş bide gerçekten çok pislik yapıyor heryer yem kabuğu olacak iş alma başına hiç bebeiş büyüğünce alırsınız oda hem sevgi hem sorumluluk öğrenir kuştan

bu bıldgnz ıslak kek beee onu bılıom ben mis gıbımde yapıommm ama sularım yok suan hıc bısey yapamıom

beni kızken kanaryam vardı.. tülünü kafesin tepesine kadar çektiğimde fazla kirletemiyodu etrafı... tek sakıncası sabahın 6sında başlıyodu ötmeye..

nebiliiim bişiy olsun istiyom evde.. balıklarım vardı.. ama geçen yıl kazara akvaryumu kırdım :kedi:

amaaan Allah yardım etsin canım ya
benimde bi denecik komşum var ama herkese bedel sağolsun
evde ne pişirirse akşam bi tabak da bana geliyo aynı yaştayız tam da kafa dengim iyiyiz yani apartmandaki diğer komşularda iyi insanlar ama 1 yıol oldu taşınalı bi hoşgeldin bile diyen bi kapımı açan olmadı
öle eve gidip gelirken görörsem ayak üstü konuşuyoruz o kadar zaten yaşıtımda hiç yok
bi karşı komşum var işte oda sağolsun aratmıyo kimseyi sizlerden iyi olmasın bi tane yani

aslında kuş istememin aslı sebebi

biyerde okumuştum çok önceden..

evde hamileykenden itibaren bi evcil hayvan bakılırsa vede o hayvan bebiş küçükkende evdeyse bebiş kolay kolay bronşit felan olmuyomuş..

nebiliiim bebim bebiş kış bebişi diye korkuyom iştee

ayy komsulk proobelmı bendede var hıc komsulk yok bıtanecık bıle yokk cok yalnızım burdaaa hasta olsam anıden bısı olsaaa kımseler gelmıcekk

öznur kıs hala tekmelemiyyo cadı usg de kığır kığır ama tekme yok kibarcık benim kızım
sadece son günlerde içerde hareket ettiğini hissediyorum nasıl anlatsam yüzüyo gibi arada çokkk hafif pıt pıt bir yerlere dokunuyoo bide aniden dönüyo takla atıyo gibi ama öyle küt küt tekme yok daha

evet nurtencım yaaa maşallahhh yolun yarısını gectıkkk tırsırorummm eyvahedigeldismile

bu arada guler ya ne cabuk gectııı 18ncı haftadasnz akannehir

sen onu gel bide bana sorrakannehir her ay ayrı bi macera yaşıyoz.. bakalım 9 ayı nasıl tamamlıycaz..

nurtişim valla allah razı olsun tüm komşularımdan.. bizim bina 4 katlı 8 daire 3ü kamşu çalışıyo avde yok.. diğerleride beni hiç boş bırakmıyorlar.. bende taşınalı 1yıl oldu buraya.. hiç yaşıtım yok hepsi annem yaşında ama önemli olan uyum sağlamak.. hatta üst komşumun oğlunun düğünü var yakında (oğlu benim kocişle yaşıt) bir heves hiç sorma..

bugüne dek kokuyo ve çok kusuyom yemek yapamıyom diye düşünün 4ay boyunca her akşam yemek getirdiler bana..

cadı kaynanamsa ayda bi gelip 1saat durup gidiyo.. o geldiğinde bile çayını kociş yapıp eline veriyo.. kirli bardağını bile mutfağa götürmüyo bırakın bana yardımı....kötükedihüso nefret ettim ondan iyice

kıslar az önce makinaların takımlarını aldığım adam geldi
o nurten hanım nasılsınız felan dedi
sonra doğum ne zaman diyo
bende 2,5 ay kaldı dedim ( aslında daha fazlada onlamı uğraşcam )
oda ohoooo doğumun gelmiş yaw diyo
bende öyle ali bey naaparsınız artık diye geçiştirdim
yılışık herif yaaaaaaaa
geliyo gidiyo kocanla bana bi randevu ayarla diyo sanki ben özel sekreteriyim kartını verim eşimin sekreterinizle aratın dedim oda ama sen söylersen eşim göndermiş diye yardımcı olur diyo
ıyyyyyyyyyyyyy boğucam bigün herifi ya

amaaaaaannnnn Allah komşularından razı olsun lıs ne güzel
kaynanayıda boşver sana öle yapıyosa
insan da biraz torunum oluyo diye heves olur yaw
benim kayınvaldemin gözleri görmediği halde elinden geldiğince uğraşıyo valla Allah razı olsun

kııızzz nurtiş senin kociş cast ajansındamı çalışıyo yoksa... baksana kart felan istiyorlar...

kııızzz bizede ver bi kartta bebilerimizi reklamlarda oynatakzemuszemus

dışarıdan çok hevesli ama iş icraata gelince bişiy yok..

beni gören akrabalar "kaynanan pek bi hevesli torunu olcak diye diyo" ya ya diyom içimden.. napayım şimdi milletin ağzına sakızmı vereyim. zaten kociş sülalesi pek bi dedikoducu.. herkes iyi olur ben kötü olurum sonra boşver..

amanınnnn burda gök gürlüyo ben kaçıyooomeyvahedigeldismile çok korkarım

kııızzz nurtiş senin kociş cast ajansındamı çalışıyo yoksa... baksana kart felan istiyorlar...

kııızzz bizede ver bi kartta bebilerimizi reklamlarda oynatakzemuszemus

yok kıs benim kocişte makinacı olduğundan onların firmasına makina takımı ucu satmak istiyomuş. Benim kocişede karışmıyolar işyerinde istediği her takımcıyla çalışıyo
Adamın maksadı iş kapmak

ben bi çay alem kendime
aşşa inem hem az dolanmış olurum
benimde aşşadan çay alamam kızıyolar burayı boş bırakma söle getirsinlker diyede
napiim oturmaktan popm ağrıdı
neymiş muhesebe boş kalmazmış ıyy iyce sıkıntı bastı işlerden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…