- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #15.381
git valla.. ama nluyo ne bitiyo ne öğretiyolarsa gel bizede anlat:ecrin_bebek:aman ne bilim günler çabucak geçsin istiyorum
35. haftadan sonra her hafta gidicem hastaneye emzirme dersleri verilcekmiş
her hafta bi der var alt temizleme emzirme bebek bakımı vs vs
benim hastanede az uzak sürekli git gel düşüncesi sardı şimdiden
gerçi katılım mecburi diil ama faydalı olur diye katılmayı düşünüyorum
bak kız çidoş en azında güvenli ellerdesiniz için rahatlasın azccık.. bak sağlıcakla doğacak kızçen.. benimkinle evcilik oynayacaklar.. :hulya::hulya:aklinialirimsmileaklinialirimsmilekızlar bu arada selammm hayırlı haftalar hepimize
ben haftasonu kiraz festivalindeydim aslında hiç gidesim ve moralim yoktu ama iyiki gitmişim kafam dahaldı ve eltim sağolsun çok moral verdi bu arada benim prof eltimin dru çıktı (11yıl önce doçentken) tesadüf işte görümcemin dokturana gidiyom drumun hocası eltimin dokturu çıkıyo
adam sadece anormal seyreden sorunlu gebeliklere bakıyormuş uzmanlık alanı buymuş normal hasta almıyormuş (eltiminde bebeğin ciğerlerinde gelişmemişlik varmış kızımız şimdi 11 yaşında maşallah 1,57 boyunda sülün gibi çok sağlıklı) süper adam diyor inşallah bizde fayda görürüzzz
benimde ayaklarım çok şişmeye başladı.. hele bira yürümeyim ayakkabıyı çıkarınca bidaha giyemiyom..sağolun kızlar ya inşallah gelcek prensesim sağlıkla
nurten kıs ayaklarım davul gibi hele akşam oldumu bide iğneler batıyoo bileğime sorma ayakkabı terlik bişey olmuyo eski bi spor ayakkabılarım vardı onları giyiyorum anca idare ediyoo
ama kız bebişlerde eller ve ayaklar çok şişiyomuş.. bide karın içindeki hareketleri erkeklerden farklı olarak çok yer edğiştiriyorlarmış..
canları sıkılıyo herhalde içerde
ahanda nirde yazlığınız var.. biz eneze veya erikliye gidiyoz biliyonmu orayı.. kız çidoş zaten çok canım çekiyo denizi suyu..sorma öznurum ya 3 haftam kaltı yığınla iş var inan sabahtan beri lütfedip az bişey yaptım hiç çalışmak istemiyomm pöfff ya annem yazlığa gitti (diyalizede tekirdağada girecek) şimdi orda olmak istiyomm bahçede çimenlere havlu atayım bide şemsiye açayım üstüme annemle oturayım istiyomm
kociş diyo gideriz denize sen üzülme.. bende diyom "tabi denize gidelimde orada yine bi hal olsun bana. hastanede uzak.. dra gidenedek ölüm ben yolda diyom" kocişte tekirdağ yakın hemencik yüzerek geçeriz karşıya diyokaydirigubbakcemile3
gülerin kanaması geçtimi acaba ya
gelmedi heç bugün
aman bu topiğin kızları daamma nazlı çıktı ya
şimdiden annelerine yaptıklarına bakınklava:
geçti allaha çok şükür daha iyiyim.. ama kasık ağrım arada yine devam ediyo.. bu normal ağrıdan az farklı.. ama varya strestenmi artık kanamadanmı bilmem 1 kilo vermişim.. aslında almam gereken yerde vermişim..gülerrrr nabıyon nasıl oldun yazsana kanman bitti inşallahh
Allaha çok şükür bebişin keyfi yerinde herhalde kıpraşıp kıpraşıp duruyo içerde.bi arada bi diz attı gibi geldi.. tekme değildi resmen diz attı.. tekvandocumu olacak ne.. alsanaalsanasmile
darısı başınıza hayatım inşallah :CüvCüv:
amiiiinnn bi bende görebilsem 2 haneli rakkamları