Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
git valla.. ama nluyo ne bitiyo ne öğretiyolarsa gel bizede anlat:ecrin_bebek:

bak kız çidoş en azında güvenli ellerdesiniz için rahatlasın azccık.. bak sağlıcakla doğacak kızçen.. benimkinle evcilik oynayacaklar.. :hulya::hulya:aklinialirimsmileaklinialirimsmile

benimde ayaklarım çok şişmeye başladı.. hele bira yürümeyim ayakkabıyı çıkarınca bidaha giyemiyom..
ama kız bebişlerde eller ve ayaklar çok şişiyomuş.. bide karın içindeki hareketleri erkeklerden farklı olarak çok yer edğiştiriyorlarmış..
canları sıkılıyo herhalde içerde

ahanda nirde yazlığınız var.. biz eneze veya erikliye gidiyoz biliyonmu orayı.. kız çidoş zaten çok canım çekiyo denizi suyu..
kociş diyo gideriz denize sen üzülme.. bende diyom "tabi denize gidelimde orada yine bi hal olsun bana. hastanede uzak.. dra gidenedek ölüm ben yolda diyom" kocişte tekirdağ yakın hemencik yüzerek geçeriz karşıya diyokaydirigubbakcemile3

gülerin kanaması geçtimi acaba ya
gelmedi heç bugün
aman bu topiğin kızları daamma nazlı çıktı ya
şimdiden annelerine yaptıklarına bakın klava:
gülerrrr nabıyon nasıl oldun yazsana kanman bitti inşallahh
geçti allaha çok şükür daha iyiyim.. ama kasık ağrım arada yine devam ediyo.. bu normal ağrıdan az farklı.. ama varya strestenmi artık kanamadanmı bilmem 1 kilo vermişim.. aslında almam gereken yerde vermişim..
Allaha çok şükür bebişin keyfi yerinde herhalde kıpraşıp kıpraşıp duruyo içerde.bi arada bi diz attı gibi geldi.. tekme değildi resmen diz attı.. tekvandocumu olacak ne.. alsanaalsanasmile

darısı başınıza hayatım inşallah :CüvCüv:

amiiiinnn bi bende görebilsem 2 haneli rakkamları

seval senin 103 kalmış
yani bunun muhasebedeki adııı
103 -verilen çekler ve ödeme emirleri hesabı :roflol: :roflol:

nen anca geçmişi okudum gözlerim kaydı okiiim derken zatiiikafamçokkarıştı

senin bebiş çok şanslı valla baksana
inşlh şansı hep böyle devam eder...

doğum için o hastaneye yetişebilcekmisin yakınmı sizin eve..
gerçi uzaksa da seni bi zahmet helikopterle hastane bahçesine indiriverirler dimi..bayanssulusmile

kızz sevaaaal
seninde ben gibi tatlıyla aran pek yok.. bu sınırda şekerde nirden çıktıı.. olabiliyomuki öyle..

muhasebeden anlamam sekerım benn bı ara muhasebe okumaya kalkmıstımdaaa beceremedım anam ne zor sey zaten matemagm ii degıldır bnm D:

bende hec bişi anlamadım sekerım hıc tatlı yemem ama hamılelıkte seker farklı oluo dımekkı hanı endıselenıcek bısı yok ama yınede dıkkat et dıdı drum

amin canım
hepimizin yavrularının bahtı şansı açık olur hep inşallah

fazlka yakın sayılmaz ama
geçen kocişle denedik yollar açık olursa 15 dakkada hastanede oluyoruz
zaten malum burda trafik diye bi problem çok olmuyooo
sabah işi saatleri biraz yoğun oluyo o kadar
bende sölerim oğluma yollar sakinken doğar kaydirigubbakcemile3

nurtişim içimden sana avartar resmi hediye şeettirmek geldik... beğendiysen tabii...
kızlar sizde beğendiklerinizi alabilirsiniz heee...

ahanda en uzak benim hastane galiba.. 45dk
inşlh yolda doğurmameyvahedigeldismile
gerçi en kıza doğum bile 3-4 saat sürüyomuş.. (ağrının gelmesi bebişin doğum zamanı arasındaki zaman)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…