Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nurtencım hayırlı uĞurlu olsun oĞlunun cıcılerı gÜle gÜle gıysın bende yıkarken ÜtÜlerken Çok sevmıŞtım mınnacık mınnacık ınsanın ıÇı bı hoŞ oluyo hele bırde kucaĞına alda Öyle gÖr sen ne gÜzel bı duyguymuŞ

Kızlar bu arada bılgeden haber varmı hıÇ gelmedı haber vermedı handecık nasılmıŞ Çok merak edıyorum doĞum hıkayesını bebıŞın resımlerını delı karı bızı Çatlattı burda

sağol hayatımmm

çok güzel bişey yaa
Rabbim bizede yaşatsın inşallah senin şimdi yaşadığın duyguları
dün yerleştirdim kıyafetlerini oturdum öle baya bi seyrettim beşiğini kıyafetlerini
eşimde kapıya gelmiş beni seyrediyo
ooo gülüm beniiimmmmmm çocuğumun anasıııı diyo deli heriff

kudret kız resmini koymuşsun bide buraya mertin
mıncıklayasım geliyo.çok tatlı bişey yaaa maşallah

kıslar bende az iş yapiim
yarın hastaneye gidicem işler kalmasın
hadi görüşürüz kendinize ii bakın
offfffffffff çok sıkılıdımm artıııkkıııınnnnnn

ay yok valla klımam neyım yok evımdee balkonun kapısının onunde oturuom heryerde acık esıo azıcık ama temızlık yaptım bırazcıkkk heryerımden ter akıo sımdı makınaya camasırları koydumm nevresımlerı falan yastıkları yıkıyacagımm

hemde ne kadan zor valla kusummm öldum yorgunluktan oglusumda tekme atıoo otur anne dıo heralde bende yoruldum maşallah bu aralar kıpır kıpır hıc durmuoo

kıslaaaarrrrrrr
as önce beni bi doktor aradı
ahni ayrıntılıya girdiğim gün bi doktor adı verdiler tez çalışması varmış uzmanlık tezi diye bahsetmiştim ya o aradı benim için özel tekraradan ayrıntılıya girermiziniz sizi incelesem didi
bende tabikide memnun olurum didim
doğumunuzuda burda yaptıralım doğuma bakdar birebir takip edip ilgilenmek istiyom siznen didi
bende tabikide olur aslı hanım ne zaman çağırırsanınız gelirim ultrasona didim
oda yarın bi tarih belirleyelim o zaman didi
ay sevindirik oldum

kız nurten sana pek ilgililer.okadar hamilenin arasında seni seçtiler
çok beğendiler oğluşunu herhal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…