Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende gece geç uyumalr başladı.ilk zamanlarda 9 da bile sızıyodum.
şimdi 12 ye doğru ancak uykum geliyor.sabahta 6:10 da alarm çalıyor
bu sefer kalkamıyorum.çok az uyuyorum gündüz uykum geliyo.

hoşbulduk cnm şu an kucağımda paşazade sositososito

bu sıcaklarda yapış yapış geziyoruz birlikte gündüz çok mız mız benim oğlan hiç iş yaptırmıyor bana
sürekli ilgi istiyor sizler nasılsınız nasıl gidiyor ?

ben 35 e kadarçalşmayı planlıyorum
doğumdan sonra 8 hafta var 3 daha eklenince 11 hafta doğum iznim var
birde 14 gün yıllık iznim var hakettiğim ve kasımda bi tane daha hakediyomda onu seneye kullanırım heralde 11+2 hafta daha 13 hafta doğumdan sonra yokum

sağolun kıslar bizde tam bi dünya olarak yuvarlanıp gidiyoruz işte

nikita hijyenim hoşgeldiniz kıslar

hijyenim canım bebeğin nasıl oldu
annelik nasıl gidiyo

hosgordum canimmm, okudum azcikin yine paylasimlarinizi, simdi ne kadar uyuyabiliyorsan uyu diciiim, burak efe gelince inan mumla ariyacaksin uykuyu, gerci bebis uyuyunca sende uyursun tebi, ama bebisin uykusuda kusuykusu gibidir, hemen uyanir mamis diye. cokacimcoook

daha tam dünya değilsiniz opuyorumnanaktan yarım dünyasınız hele sonlara gelin o zaman tam dünya olunuyor sositososito

Allah tamamına erdirsin... yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

evet cnm şükürler olsun başından beri sadece anne sütüyle besleniyor... inşallah 6 ay olana kadar böyle devam eder...

aman emsin de annesinin yavrusu uyumiim biraz napalım katlanıcaz artık

he heeeee
ben olağandan büyüğüm kıs
doktor bile doğumamı geldin diye soruyo
biraz suyumuz fazlaymış ondan karnım çok büyük
bakalım ne olcek sonumuz

benimde karnım çok büyüktü canım suyum fazlaydı senin gibi
düşün ki evde suyum gelmeye başladı şakır şakır hastaneye gittiğimizde su ancak normal seviyeye inmişti...

benimde karnım çok büyüktü canım suyum fazlaydı senin gibi
düşün ki evde suyum gelmeye başladı şakır şakır hastaneye gittiğimizde su ancak normal seviyeye inmişti...

pekş bana su fazlalığı erken doğum yaptırabilir dediler
sen kaçıncı haftanda yaptın doğumu canım

gunaydın kızlarr maşallah oznur bıdeee en zayıfı bnmkı dıodun bak sana sen efeye maşalaahı var tabı cocuk buyud artık ıcınde rahatlıkla hareket edemıo maşallah dıyıde nazar degmesnn

39+6 sondan bir önceki gün kaydirigubbakcemile3

ya o zaman ben korkmiim ya
erken doğarsa diye korkuyodum hep

gunaydın kızlarr maşallah oznur bıdeee en zayıfı bnmkı dıodun bak sana sen efeye maşalaahı var tabı cocuk buyud artık ıcınde rahatlıkla hareket edemıo maşallah dıyıde nazar degmesnn

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…