Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol sedacım almış kadar oldun teyzesiiii
benim doğumdan sonra mevlüt okutcam oğluma evde siz ona gelin en büyük ödül işte bize

valla geliriz hatta eşim diyodu hızlı tren geldi hiç gitmedik diye misafirhanede kalırız diyordu üniversitede çalışıyor ya günü birlk bile gidip dönebiliriz hızlıyla çok yakın oluyor hele o günler bir gelsinde hayırlısıyla...

Öznurcum tımam zaten ben ödülden kaçmıyom ki ama biz önce Nuretinin yazdığını gördük diyom. Yok daha açıklanmadı sınav bu cuma bekliyoz bakem...

Nurtiş senin bebek çabuk gelmeye niyetli galiba sıkıldı orada anlaşılan zaten bol su içinde yüzmeyi de öğrenmiştir artık zamanında sağlıkla gelsin tabi ama dönmemesindense dönmesi daha iyidir heralde...

ben bi topik açim kıs dur
suyu çok olupta erken doğum yapan varmı diye
gerçi doktor kontrol altında olucaksın sürekli dedi emme

alabilirde Nurtenciğim o bir anlık bir pozisyonda olabilir daha yerleşme poziyosyonu için erken çünkü ama kolay kolayda o pozisyona gelmezlermiş ınşallah dönmez normal doğum yaparsın...

doktor bu haftadan sonra muhtemelen doğuma kadar dönmez böle duru diyo
eşimde diyoki ama bebeğin beynine kan gitmezmi öyle nasıl durcak yazık kaydirigubbakcemile3

he valla öznurum sana katılıyorum sanki burdaymış gibi yazıyo bide lülülülülülü

e hayde çıkak benimde 5 dk var
anca toparlanırım koca gobeğimnen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…