Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar Hanımlaaarr...Regaip Kandiliniz Mübarek olsun Allah açılan ellerinizi geri çevirmesin hepinize sağlıkla bebeklerinizi dünyaya getirmeyi, büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlatlar olsun hepsi de ailesine, ümmetine, vatanına...

Öznur maşallah canım açıldı senin çocuk kilosu iyi ama her bebek çok hareket etmiyor tabii.. Ama Nurtişe kimse yetişemez o aştı kendini canımm ay bende göbeğim hemen çıksın isterim.. Allah kolaylık versin kızlar bu sıcakta da çok zor ben zor dayanıyorum birazdan duşa gircem soğuk soğuk sonna hazırkanıp eski işyerime gitcem annem halen orada çalışıyor biraz arkidişleri görcem annemle çıkıp gezcez azıcık yarın son günüm daha bir yere çıkmadım napam herkes haftaiçi çalışıyor yaaa... Off tirledim haaa...

Senınde kandılın mÜbarek olsun.gÜzel duaların da kabul olsun ınŞallah.
ıstanbulun nerdesındesın sen Şımdık.

Allah razı olsun kızlar... Öznurcum Göztepe ssk hastanesi varya onun arka tarafında kalıyor evimiz biraz mesafe var oraya kadıköye yakınız işyeri de Moda'da gitcem de minibüsten inince bu sıcakta bir de Moda'ya çıkmak var.. O yüzden 5 gibi gitcem yine sıcak ama olsun şimdiki gibi olmaz.. Az dolaşcam ya sıkıldım...

artık bu havada ne kadar dolaşabilirsek o kadar dolaşıcaz işte... Yemek felan yeriz heralde.. Ay bu ne sıcak yaaa... Amanın yanıyommm...

aminn aminn sağol canım seninde kandilin mubarek olsunn rabbim bu mubarek gün hürmetine sana ve isteyen herkese tez satte bebiş göndersin hamiş olanlarada sağlıkla evlatlerinı vaktinde kucaklarına almayı nasip etsinn

Kızlar benım gÖbıŞte dÜzlenmıŞtı bırkaÇgÜndÜr hafıften kabardı 3 vakte kadar fırlarız yanıı

nan çiğdem napıyon sen aşşada
yukarı gelsenee

KIZ ÇOK ıŞıM VAR aklım sizde yan taraf dolu gitsinlerde kandillik aramalarımı gerçekleştireyimm bide akşama misafir varr erken çıkıp daha pasta börek yapcam lavobaları cifliycem elk.süpürgesii giderken markete uğruycam çokk işimm varr çokkk

kız akşama hangi biri yetişecek bunların.
senin şimdi çıkman lazım.pasta öyle hemen olur mu be.
ne pastası.donması bile şimdi yapsan yetişmez akşama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…