Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol Çiğdemciğim güzel duaların için.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...Anam belim kopuyor benim yaaa... Off şu bir hafta nasıl geçecek ya sabırsızlanıyorum ama içimden bir his bu ay olmıcanı söylüyor sanki... Aslında en başından çok ümitliydim bilemiyorum gerçi ilk deneme daha ama hayırlısı artık.. ınşallah güzel haberler verebilirim size... Amaaan siz halayda çekemezsiiz şimdi hamile hamile ben kimlen halay çekcem beaaaa..

kız öznur elbiseni yerim senin şeker kız candy

sedacımm heyecan yok olmayada bilir bu ay üzülmekte yok çok düşünmemeye çalış stres olmasın vucudunn

Ay çiğdem heyecan yapmıyım diyorum da elimde değil çok üzülmem sanırım çünkü ilk denemem sonuçta.. Ana sol kasığım baya ağrıyor şu an laptop başındayım eğiliyorum iyice ağrıyor.. Belimde kopuyor regli olmam inşallah birkaç gündür akıntım da var gidiyorım regli oldum diye ama yok olmasında... Daha bir hafta var sabredicem... Ya perşembe regli günüm cuma yada c.tesi yapsam çıkarmı ki... Çıkar heralde yaa...

Hadi ben kaçtım kızlar duşa gircem, hazırlancam süslencem çıkıcam az dolanam kafam dağılsın ay kendi evimde daha çok zaman geçiyor yaaa yaacak bişiker buluyom burda da bulurum ama dinlenmek istiyorum evde pc imde oyunlar var oynuyorum zaman geçiyor burda kardeşimin oyunlarından da bişi anlamıyorum zaman geçmiyo... Evime gitmek istiyorum, evimi özledim yaaa valla evlenince anne evi yabancı olur derlerdi de inanmazdım doğruymuş insan kendi evini düzenini arıyor yaa.. Amann annem duymasın tabi... Hadi öptüm şekerler...

ya o kadar işim vardı ki
bakamadım kızlar
kalite kontrıoldeydim kk açık kaldı ama çevrimdışı olmuşum
kalite kontroldeki gıcık çıktı işten onun işleride bana yığıldı
offffffffffff offfffffffffffffffffffffffff

dün eşimin yanında efeyle konuşuyorum
bak efecim baban anneler gününe bize biş almadı bizde babaya almıcaz tamam mı oğlum diyom
eşim duymazdan geliyo tabi :)
efede maşallah yavrum tamam der gibi vuruyo kaydirigubbakcemile3

öznur hanııım hanıııım
bide bize diyon sen sessiz sedasız gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…