Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kzlar işlerim çok
hiçte canım istemiyo ama bakmam gerekiyo gelirim sıkılınca yanınıza kafa dağıtmaya hadi görüşürük

ay bisey dicem nurten, gecen ben kankimle konusuyordum, yakinda tatile gidecek kaynanasigile , memlekete, buyuk temizlik yapmis, ama islerinin tamamini bitirmemis, su kaldi bu kaldi ,onlarida yapinca bitiyor isim, dedi . Bende dedimki; ne SIKIyosun kendini, geri gelince yapsan olmuyormu?? sonucta kendi evin, biyere kacmiyor, tatile gittigin icin hertarafi niye bu kadar detayli temizliyorsunki?
ay bana ne desin begenirsin, YA BANA BISEY OLURSA? ALLAH KORUSUN , öLüR MöLüRSEM?
kaldim oyle?? kizcagiz neleri dusunmus, hani ona bisey olursa, evine pis demesinler diye.
ne dusunuyosunuz bu konuda??bilmiyorumkismile

siz erken kalkınouz yavrum ondan ben bu satte kalkıom anca yıyom bugunde hava cok sıcak yaaa

ben geldim yine açılın gacılar aman bugün pek bir esiyor burası tüm gün böle esse barii... Daha kahvaltı etmedim edeyim de yemek koycam biraz toprlıyım annemin evini de annem çalışıyor.. Sınav sonuçları da bugün açıklanabilirmiş ama kesin değil demişler bekliyoruz. Notlarım güzel gelse, bir de bebek haberi alsam çifte müjde almış olurum ne güzel olur dimiii haftaya bugün benim büyük günüm olacak...

Nikita, bu konuda annemde özellikle anneannemde aynı şeyi söyler. Dünyanın bin türlü hali var yollarda birşey olur, orada olur insanlar inan başsağlığına geliyor ama eve de bakıyorlar.. Allah korusun tabii... Anneannem sabaha çıkarmıyız bilinmez derdi akşamdan bulaşık bile bırakmazdı hep evi tertipliydi ki makine de yok tabi... Biz pek uyamıyoruz ama bende uzak bir yere gideceğim zaman tatil felan temizliğimi yapar giderim hem bu konudan, hem de geldiğimde tatil yapmışken temizlikle tekrar yorulmamak için...

bende biyere giderken evi temizler giderim.ama arkadaşının düşüncesinde olduğum için değil.
döndüğümde ev temiz olsun rahat edeyim.içeri mutlu bir şekilde gireyim diye.ve de olurda dönüşümde aniden misafirim falan gelirse diye.temiz eve dönmeyi seviyorum.

hg sedacımmm oh valla gelsun gusel haberler inşş

İnşallah canımcığım içime güzel şeyler doğuyor eşmde güzel şeyler söylüyor. Bu sabah aramış yine yok benim içime doğuyor hamilesin diyo ki hep hayırlısı der hiç böyle şeyler demez kesin konuşmaz umutlandırmak istemez.. Çoğunlukla içine doğan çıkar ama ben fazla ümitlenme diyorum..Bende aranıza katılsam fena mı olur.. Gerçi aranızdayım da hamiş olarak olmak istiyommm... :CüvCüv:

bende genelde bu düşünceyle temizlerim. Mesela geçen sene tatile gittik 3 hafta izin kullanmıştım ilk hafta dip bucak temizlik yaptım. 2. hafta tatile gittik turla bir hafta kaldık akşam geldik gündüz öğlen yengemle annem geldiler İstanbul'dan. Ben sabah kalktım hem çay yanına birşeyler yaptım hem akşam yemeği hazırladım ve çamaşırları yıkadım astım ancak yetişti onlar gelene kadar.. Bir de temizlik olsaydı çıkamazdım işin içinden... Yengem ve annemde olsa evimi dağınık görmelerini istemem sonra hep öyle zanneder gibime geliyor...

senin gibi dusunenlerdenim, aklima ÖlÜm falan gelmedi simdiye dek,
:umursamaz:

aynen bende ya bı yere gıderken evımı temızleyıp gıtmek ısterım donduugmde oznur gıbı temız eve gırmek huzur verıo ınsana bn mesela gezmeye gıdıyım eger evım temızlememıssem hep aklım evımde olur ay gıdıcem bıde temılzıkyapıcm dıe sızdede oluomu böle seyler ayy temızlık hastası olduk cıktık bee

sedacım benm esımde normald ehep destek verrdı bana bn hep umıtlenmıyleım derdım oda bu sefer olmadı bı dahakı aya derdı ama hamıle kaldıgım ay ruyasnd gormus ve bana buyuk ısrarla gıdıp tahlıl yaptırmamı ıstemıstı kısmet ısteee

Benim eşimde de hiç öyle bir istek yok gibiydi sanki nisandan beri istiyorduk ama hep sorun oluyordu bu ay sorun olmadı bende.. Kolay kolay net bir şekilde herşeye olacak diyen biri değildir rüyasında da gördü kaç kere olacak diyor bende umutlanıyorum.. Sen böyle kouşuyorsun dr birşey mi dedi ben burdayım uzaktan bana testte yapamaz ne eminsin diyorum olacak olacak diyor bakalım bir haftam kaldı... Evimi de özledim yaaa ne olursa olsun insanın kendi evi gibi olmuyormuş eve gitsem zamanda geçer.. Yarın dönüyorum kısmetse..

Bu arada dün akşamdan beri yine başladı göğüs ağrım ama sadece üstüne baskı uygulayınca mesela yüzüstü yatınca acıyor.. Dün belim acayip koptu ağrıdan hayra alamettir ınşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…