Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anamm bnm oglusum sabahtan berı hıc durmadı ya maşallah ben yoruldumm o yorulmadı aman vursun da ben razıyım valla

ben kaçtım kızlar daha kalhvaltı bilem etmedim edeyimde işlerim var bitireyim anneme yardımcı olayım sonna gelirim yine öptmmm...

selam kızlar hayırlı cumalarrr
sevalim nurtenim msj lar için çok tsk ederim ama cvp veremedim beni affedin ne olurrr dün çok karışık bir gündü
akşam üstü eşimi aradım cebi cvp vermedi bir kaç kezden sonra işyerini aradım kız kem küm yaptı aklım çıktı sonra ortağını aradım önemli bişey yok sen panik olma dedi kalpten gidiyordum parmağını kesti falan dedi meğerse makinada kesmiş kemiğe kadar bide beyin damarındaki daralmadan sürekli aspirin içiyoo kanamışta kanamış az kalsın parmağı kopoyormuş 20 e yakın dikiş atılmışş koştum hemen yanına ömrümden ömür gitti neyseki, iyiydi eve gittim yolda markate girdim o kafayla alacağım birşeyi unutmuşum evde tam soyundum işlere koyuldumm hayda bir daha giyinip markete gittim 5 katı tekrar çıktım yemek yedik misafirler geldi 12 akın gittiler bu arada görümcem yüz felci geçirmiş kalktık gece oraya gittik 2 di geldik eşimin parmak zonkluyo tabi yarım yamtalak uykuyla işe geldik bugünde işte kimse yok ben açtım dükkanı ödeme günüde aşağı yukarı telef olurum artık dün zaten ayaklarım bir şişti korkunçtuu ilk defa bu kadar şişti gece giderken hiçbir ayakkabı terlik olmadı misafir için büyük nolu ev terlikleri vardı onlarla gittim çok komikti

Son düzenleme:
çiğdemcim çok geçmiş olsun
nasıl birgün geçirmişsin öyle.
iyidir inşallah eşin şimdi.görümcene de geçmiş
olsun.cereyana falan mı geldi.dikkat edelim hepimiz
kızlar,sıcak diye bunalıp klimaları da açıyoruz burda
allah korusun.

gecmıs olsun cogdemcım ya amşallah ben okurken yoruldum nasıl bı gun gecırmısın öle yaa ben sınırımden oturup aglardım kesınn

sağol öznurcumm iyi şükür eşim parmak zonkluyomuş tabi
aaa bide yazmayı unuttum dün benim abimin oğlu (civciv katili) kreşte süt içirmişler kakaolu zehirlenmiş çocuklar gıda zehirlenmesi olmuş bebişimizz canım ya gözleri şişmiş hepp kusmuş ama şurup vermiş dr az daha iyiymişş

kızlar bu arada iyi bişeyde oldu akşam gelenler eşimin amcasının oğluydu tabi yaşı baya büyük 2 de erkek çocukları var biri cerrahpaşa tıpta okuyo benim prof onun hocasıymış 3 gün önce sözlü yapmış onu benim profta bölüm başkanıymış için rahat olsun süper adam dedi

cok cok gecmıs olsun canımmm, allah acıl sıfalar versın kocana.
Gorumcenede gecmıs olsun tabı.
Kızz, bu halınle ne hale gelmısındır dusunmek ıstemıyorum valla, allah yardımcın olsun,,, ama cok sukurkı daha beter olmamıs kocan.

kıslar ya bişi merak ediyorum
doğumdan hemen sonra bu göbeciklerimiz baya bi incekmi yoksa günden güne mi incek

sağolun cancaazlarım eksik olmayınn
nikitacım dün gerildim baya ama iyiyim şükürrr şimdii

merhaba canlar
nurcuğum göbek hemen gitmiyor malesef :sinifsinif:
zamanla gidiyor... benim hala çok çok var göbeğim...

Eymenden size bir kare sıcaktan kendii yoluyor yavrum
kaydirigubbakcemile3

maşallah kocaman olmuş
yani o kocaman göbek gitmiyomu canım ya az da olsa hiç inmiyomu

geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun
benimde ayaklarım çok şişerdi hamileyken 2 numara büyük ayakkabı giyiyordum 6. aydan itibaren...

anammm bende bu şiş göbekten 2,5 ay sonra kurtulcam rahat eğilip kalkıcam diye seviniyodum pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…