Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım da ben bir yerde buldum kampanya vardı çok ucuz 1 yaş için kalmış aldım bi dünya valla seneye kısmetse giydirim eltimde almışş allahımm bir çıtırık takımlar oda büyük büyük seneyeki kıyafetlerimiz daha çok yanii

hijyenim sağol hayatım içimi rahatlattın

çiğdemcim canım güzel günlerde giysin inşallah çekirdek kızın cicilerini

oznur, biraz kestir istersen, inan hamile kadinlarin vucutlarini dinlemesi cok onemli.
uykunmu var , hemen uyuyerimseniben

nikitacım nurten ben kaydirigubbakcemile3
nasıl uyucam ki işyerinde

bacuu, valla karistiriyorum isimleri. kusuruma bakma emii
tabiki iste uyuyamazsin ,bak bunu da karistirmisim, ben hem is hem oynas yapiom valla.
suan telde biri var mesela.. kadin anlatio ben yaziorumheheheheh

bacuu, valla karistiriyorum isimleri. kusuruma bakma emii
tabiki iste uyuyamazsin ,bak bunu da karistirmisim, ben hem is hem oynas yapiom valla.
suan telde biri var mesela.. kadin anlatio ben yaziorumheheheheh

bende seni bende seni de geç kadına :) kaydirigubbakcemile3

neyse hanımlar ben az daha kaçtım işe dönim
önümde dosyalar açık
karşımda kamera çekiyo
dicekler sonra dosyalarıda açmış bakmıyo çalışıyo gibi yapıyo diye

Seval, mıllet elını ayagını cektı topıkten zahar,
bızmı kaldık acep?

anacıımm işim var canım istemiyor anacığıma yardım edem istiyorum kadın işten gelince tertemizcik osun yemekte olsun diyom ay mesaj gelmiş anneme aof den sınav sonuçları geldi diye oturdum pc başına bakmaya ama değilmiş meğersem başka bir bilgi mesajıymış yarım yamalak yolluyorlar mesajın sonu ilk başta geliyor başı sonra geliyor kadıncağız ne anlatmaya çalıştıklarını anlamıyor ki... Artık bir daha ki haftaiçi açıklancakmış galiba çile çektiriyorlar ya ne tembeller şu personeller optikler okuyor bir de kendileri okusa artık 3 aya ancak öğrencez demek...

bende oturdum sıcaktan mayıstım iice yemek yapmam lazım markete gıtmem lazım hıc gıdesım yokkk

ay sınava gırmek bı dert sınav sonucunu ognremk bı dert sters hepsı valla ömrumuz stresle gecıo anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…